האם קיימים ניסים בחיים?
האם קיימים ניסים בחיים? מה אתם חושבים?
האם שמעתם על מישהו או על מישהי שניסו להכיר, ולפתע פתאום נגרם להם נס? האם הם הכירו את הגבר או האישה שרצו באמת והתחתנו?
כבר קרוב לחמש שנים, כתבתי קרוב ל-2500 הודעות לנשים באתרי היכרויות. מן ההשקעה הזאת, אפילו דייט אחד לא יצא. ניסיתי גם בפורום זה להכיר מספר נשים הכותבות בפורום, ורובן לא רצו. אז האם קורים ניסים בחיים?
יש אנשים שלפעמים אני רואה ברחוב, ובאוטובוס, שאני רוצה לבכות בשבילם. כי אני באמת לא יודע איך הייתי יכול להתחלף איתם. אני לא יודע מי היה מוכן להיות בן או בת זוג שלהם, והאם הם היו רוצים את הבני זוג האלו.
גבר בגובה 1.50, קרח, מתהלך בטיילת בעיר עם הליכה לא מאוזנת. צעד אחד שלו היא פסיעה קלה, ובצעד השני דילוג שלם. עוד מעט נופל. איזה אישה הייתה רוצה אותו?
גבר בן 40, עם פיגור שכלי, נכנס לאוטובוס, ושואל שוב ושוב "נו, מתי עוצרים כבר? נו, מתי עוצרים כבר? נו, מתי עוצרים כבר?". איזה אישה הייתה רוצה אותו?
גבר בן 50, שחום עור, בעל שיניים רקובות, הום-לס, נכנס לאוטובוס, אין לו כסף לשלם. איזה אישה הייתה רוצה אותו?
גבר בן 40, בגובה 1.35, גמד, מתהלך ברחוב. לא עשיר ולא מפורסם. סתם אדם רגיל. איזה אישה הייתה רוצה אותו?
גבר בן 30, נכה מלידה בעל כסא גלגלים, עם נטייה לדיכאון וביטחון עצמי ירוד. איזה אישה הייתה רוצה אותו?
אישה בת 30, שמנה, 200 קילו, עומדת בתחנת אוטובוס, כולה מזיעה. איזה גבר היה רוצה אותה?
אנחנו חברה מגעילה וצבועה. וזה רלוונטי יותר לנשים שהן יותר בררניות מגברים. מה היא בכלל אהבה? האם זה דבר כל כך "יפה"? כל כך "תמים"? או שזו התגלמות האנוכיות בשיא הופעתה?
האם אתם מכירים מישהו כזה, כמו ברשימה למעלה? מישהו שקרה לו נס, והכיר מישהי, מישהי שאהב? או מישהי, שקרה לה נס, והכירה מישהו, מישהו שאהבה?
והאם אתם חושבים שאותם אנשים אי פעם ימצאו בני זוג?