האם קיימים ניסים בחיים?

Reyn

New member
טוב, אצל בנות משיכה נמצאת במידה רבה בראש

גברים זקוקים למשיכה גופנית, התעניינות באישיות של האדם השני לא מחליפה את זה.

Lee Rock

New member
חד חד ערכי

היית צריכה גם לרשום שהמשיכה שלך תלויה לינארית באישיות שלהם ואז הייתי מתאהב.

silverlet31

New member
האם קיימים ניסים בחיים?

האם קיימים ניסים בחיים? מה אתם חושבים?
האם שמעתם על מישהו או על מישהי שניסו להכיר, ולפתע פתאום נגרם להם נס? האם הם הכירו את הגבר או האישה שרצו באמת והתחתנו?
כבר קרוב לחמש שנים, כתבתי קרוב ל-2500 הודעות לנשים באתרי היכרויות. מן ההשקעה הזאת, אפילו דייט אחד לא יצא. ניסיתי גם בפורום זה להכיר מספר נשים הכותבות בפורום, ורובן לא רצו. אז האם קורים ניסים בחיים?
יש אנשים שלפעמים אני רואה ברחוב, ובאוטובוס, שאני רוצה לבכות בשבילם. כי אני באמת לא יודע איך הייתי יכול להתחלף איתם. אני לא יודע מי היה מוכן להיות בן או בת זוג שלהם, והאם הם היו רוצים את הבני זוג האלו.
גבר בגובה 1.50, קרח, מתהלך בטיילת בעיר עם הליכה לא מאוזנת. צעד אחד שלו היא פסיעה קלה, ובצעד השני דילוג שלם. עוד מעט נופל. איזה אישה הייתה רוצה אותו?
גבר בן 40, עם פיגור שכלי, נכנס לאוטובוס, ושואל שוב ושוב "נו, מתי עוצרים כבר? נו, מתי עוצרים כבר? נו, מתי עוצרים כבר?". איזה אישה הייתה רוצה אותו?
גבר בן 50, שחום עור, בעל שיניים רקובות, הום-לס, נכנס לאוטובוס, אין לו כסף לשלם. איזה אישה הייתה רוצה אותו?
גבר בן 40, בגובה 1.35, גמד, מתהלך ברחוב. לא עשיר ולא מפורסם. סתם אדם רגיל. איזה אישה הייתה רוצה אותו?
גבר בן 30, נכה מלידה בעל כסא גלגלים, עם נטייה לדיכאון וביטחון עצמי ירוד. איזה אישה הייתה רוצה אותו?
אישה בת 30, שמנה, 200 קילו, עומדת בתחנת אוטובוס, כולה מזיעה. איזה גבר היה רוצה אותה?
אנחנו חברה מגעילה וצבועה. וזה רלוונטי יותר לנשים שהן יותר בררניות מגברים. מה היא בכלל אהבה? האם זה דבר כל כך "יפה"? כל כך "תמים"? או שזו התגלמות האנוכיות בשיא הופעתה?
האם אתם מכירים מישהו כזה, כמו ברשימה למעלה? מישהו שקרה לו נס, והכיר מישהי, מישהי שאהב? או מישהי, שקרה לה נס, והכירה מישהו, מישהו שאהבה?
והאם אתם חושבים שאותם אנשים אי פעם ימצאו בני זוג?

A 26 cm Schlong

New member
למה לא?

כשהתפיסה שלך מעצמך היא תבוסתנית אין סיכוי שתמצא מישהי, גם אם אותה מיועדת תבעט לך בתחת ותתחנן שתיקח אותה. לא תדע לזהות את זה, כי אתה כ"כ שקוע בחיפוש אחרי "ניסים" ומכלה את זמנך בקינון על מר גורלך.

אתה באמת בן 24? כי אתה כותב כמו בן אדם בן 90 על ערש דווי.

חמש שנים אתה כותב הודעות ואף תגובה? לא קונה ת'בולשיט הזה. זה לא ייתכן סטטיסטית. חוצמזה בהנחה שזה נכון, כנראה שזה לא המגרש שלך וכדאי שתחפש מקום אחר לשחק בו. אולי תתחיל עם נשים פייס טו פייס במקום?

אל תחכה לנס, תגרום לדברים לקרות.

טום גיא

New member
אני רוצה להבין

מתוך 2500 בחורות שפנית אליהן, אף אחת מהן לא היתה מעוניינת לפגוש אותך? זה נשמע ממש חריג. איך אתה מסביר את זה?

silverlet31

New member
תיקון טעות

היי, עשיתי טעות בחישוב. אני שלחתי קרוב ל-1000 הודעות ולא 2500. סליחה..

A 26 cm Schlong

New member
זה עדיין לא הגיוני

תשאל את עצמך מה אתה עושה לא נכון (כמו למשל חשבון פשוט...).

silverlet31

New member
רוב ההודעות אכן היו העתק הדבק

אמנם ניסיתי, וכאשר אני מקדיש זמן, קורא את הכרטיס לפרטי פרטים, וכותב פניה שלוקח חמש דקות לכתוב אותה, אז הסיכויים שלי לקבל תשובה לא גדלים משמעותית.. אולי גדלים פי 2. אז אם כתבתי ל100 בחורות פניות ובדרך כלל רק אחת עונה לי, אז שתי בחורות יענו לי במקום. זה לא שווה את ההשקעה..
ולא רק זה, אלא שברוב האתרים הבחורה לא רושמת מידע מספיק מורכב כדי שאסיק משהו עליה שמייחד אותה משאר הבחורות וכדי שאתייחס לזה.. ואז קשה מאוד לכתוב משהו שהוא לא העתק הדבק

A 26 cm Schlong

New member
למה אתה עוסק בהסקת מסקנות

ראית מישהי שמוצאת חן בעיניך? תיפגש אתה ותלמד עליה מה שצריך פייס טו פייס.

גם מיליארד מילים שכתובות בכרטיס הן לא תחליף לדבר האמיתי.

Reyn

New member
במילים אחרות, אתה יורה לכל הכיוונים

ומתפלא שאתה לא פוגע בשום דבר.
אם תכוון רק לבנות שבאמת מעניינות אותך, יש סיכוי הרבה יותר גדול שתקלע לאחת שתתעניין בך בחזרה. ואם תשקיע את הזמן בפניות אישיות - לא לכל האלף, אלא למעטות שבאמת שוות את זה, יש סיכוי הרבה יותר טוב שאותן מעטות יענו לך.

בכל מקרה, הודעות קופי-פייסט ראויות להתעלמות, בדיוק כמו בנות שלא כותבות על עצמן כלום בכרטיס.

silverlet31

New member
לדעתי אתה מתעלם מחלק מהדברים שכתבתי

כבר כתבתי שאני ניסיתי לפנות בצורה אישית, והסיכויים השתפרו רק פי 2. ולפעמים יוצא שאותן בחורות שמתעלמות, דווקא כן היו יכולות להתאים לי! אבל רוב הבחורות שאני רואה שלא יכולות להתאים לי (למשל, בעלות ביגוד מאוד אופנתי, מטופחות מאוד, משקפי שמש, משתזפות בחוטיני, מצטלמות במסיבות, או עם סנטר זקוף) - בחורות שנראות בעלות ביטחון עצמי גבוה, סנוביות, הוללות, או סתם נראות עם איזו סטיה (גותיות, צובעות את הפנים כמו אינדיאניות) - אכן לא עונות לי. אבל למשל, שלחתי למספר בחורות בחודשים האחרונים שכתבו שהן ביישניות, הודעה שבה סיפרתי שגם אני ביישן, ושלחתי ל4 בחורות כאלו הודעה מאוד אישית, וקיבלתי 0 הודעות בחזרה. אפס!!!
ועוד דבר, לא חושב שאפשר בכלל לדעת הרבה מכרטיס. אמנם תחומי עניין משותפים זה פלוס. אבל כשמסתכלים על זה שאני מתעניין רק בנושאים של חנונים - אין לי תחומי עניין משותפים עם אף בחורה. ולכן מה שנשאר זה יחסי אנוש, התעניינות האחד באחר, אכפתיות ודאגה הדדית. ואלו דברים שאי אפשר לדעת ולהסיק מהכרטיס מבלי לשמוע את קולה בטלפון. ורק כאשר שומעים את קולה בטלפון יודעים כמה היא סנובית, כמה היא אכפתית, או שהיא בעצם שקרנית פתולוגית. ולכן אני נותן צ'אנס לכל בחורה ולכן אני פונה גם לכל בחורה ולא מסנן.

Reyn

New member
אתה רק מחזק את הנקודה שלי

"בחורות שנראות בעלות ביטחון עצמי גבוה, סנוביות, הוללות, או סתם נראות עם איזו סטיה (גותיות, צובעות את הפנים כמו אינדיאניות) - אכן לא עונות לי"
אז למה אתה פונה אליהן?? מי שלא מתאימה לך לא תענה לפנייה, או שתענה אבל לא יתפתח מזה שום דבר. כך שגם אם תפנה למליון בנות כאלה זה לא יניב לך תועלת, ובכל פנייה כזו התסכול גדל והאנרגיות מצטמצמות. בדיוק בגלל זה אני מציע לרכז מאמצים באלה שבאמת מתאימות לך.

תראה, כחנון אחד לאחר, אני מכיר היטב את הקושי למצוא בחורות עם תחומי עניין כמו שלך - אבל זה לא אומר שאין כאלה. יש מעטות, והסיכוי שהן יחזרו אליך גדול בהרבה מהסיכוי שסתם מישהי תחזור אליך. לדעתי גם הסיכוי שהקשר איתן יצליח הוא הכי גדול, כי אתם דומים יותר, באותו ראש. זה הדבר העיקרי שמקשה עלי למצוא זוגיות, ההמתנה לבחורה שבאמת מתאימה לי. הגישה הזו מרגישה לי נכונה, אבל אני לא יכול להמליץ לך עליה בלב שלם.
מאידך, אתה גם לא צריך לנהוג באופן נואש ולהסתפק בכל עצם שזורקים לך. ובעיני, זה בדיוק מה שאתה עושה כשאתה פונה לאלף בחורות. אתה לא מסנן, אתה לא בודק עם מי יש סיכוי ועם מי לא, אתה לא מפעיל שום שיפוט - אולי אפשר אפילו לומר שיש כאן סוג של התרפסות, אתה מוכן לצאת עם כל מי שתענה להודעה שלך או תסתכל לעברך. הגישה הזו לא אטרקטיבית בעיני בנות, והיא גם לא תוביל אותך לקשר רציני שיחזיק לאורך זמן.

"לא חושב שאפשר בכלל לדעת הרבה מכרטיס" - מכרטיסים ריקים אי אפשר ללמוד כלום. מכרטיסים עם מעט מידע אפשר ללמוד רק מעט, או לחילופין, ללמוד שהבחורה רדודה ואין לה מה לספר על עצמה. אבל מדי פעם נתקלים בכרטיס שמלמד הרבה מאוד - לא רק על תחומי עניין ותחביבים, אלא גם על השקפת העולם, צורת החיים ולפעמים אפילו האופי. זה לא מחליף את הצורך בבחינה הדדית אחרי שנפגשים, אבל זה מאפשר לסנן את המועמדות ולפנות רק לאלה שבאמת עשויות להתאים.

שורה תחתונה: המצב שלי לא שונה מהותית משלך. אנחנו באותו גיל ומבלים באתרי היכרויות בערך אותה תקופת זמן. ההבדל הוא שאתה יורה לכל עבר, נכשל ומרגיש דחוי, בעוד שאני מסנן בקפידה ופונה רק למי שבאמת מוצאת חן בעיני, רובן עונות לי, וגם אם לא יוצא מזה כלום, לפחות אני שומר על הכבוד העצמי ומרגיש שהשליטה בידי, אני לא מתחנן לכל אחת שתצא איתי.

silverlet31

New member
תשובה

אני מבין..
בהתחלה, הייתי עם גישה כמו שלך. הייתי סורק הרבה כרטיסים, מסנן לפי תחומי עניין.. מסנן לפי מה שרשום בכרטיס. עם הזמן ראיתי שזה לא בדיוק עובד. ומי שכן חזרה אליי לא ממש יצרה איתי שיחה של ממש. ואז מהייאוש והתיסכול התחלתי פחות לסנן, ופחות לסנן, ופחות לסנן, ופחות לסנן.. עד שהיום אני מסנן רק לפי מראה חיצוני בלבד. וכמות ההודעות שאני צריך לשלוח בין אם אני מסנן ובין אם לא עד שאני מקבל תשובה עדיין עוברת את הגבול שלי ומייצרת תיסכול.. והתיסכול הזה גורם לי לא לסנן.. ולהגיד לך את האמת.. לא אכפת לי כבר לצאת עם פוסטמה. העיקר שיהיה לי ניסיון בלצאת עם פוסטמה שהיא נראית בעיני יפה.
אני אגיד עוד משהו. פעם (לפני כמה חודשים) הייתי מסנן אם בחורה היא מגובה מסוים ומעלה, או מגובה מסוים ומטה, או שדורשת גובה מסוים, או שכותבת "מחפשת גבר חיובי" או שכותבת "מחפשת גבר עם שמחת חיים", או "מחפשת גבר נורמאלי" וכל מיני כאלה דברים שאני לא. מהרגע שכבר הפסקתי להסתכל על קריטוריוני הסינון של הבחורות באתר, ומהרגע שהפסקתי להציב לעצמי את הגבולות למי אני פונה ולמי לא על בסיס הגובה או קריטריוני סינון של הבחורה שאני לא עומד לפיהם, התחלתי להרגיש (טיפה) יותר טוב.
ועוד משהו, יכול להיות שהבחורות שמוצאות חן בעיניך עונות לך בגלל שאתה גבוה ואני לא. אמנם עשיתי פעם אחת ניסוי, ניסיתי לכתוב שאני גובה 1.83 ולכתוב להרבה בחורות באתר הודעות של העתק-הדבק - קיבלתי אמנם אחוזי פניה גבוהים פי -2.5- 2 שזה אחת מכל 40-50 בנות או משהו בסגנון, ורק בעזרת הודעות של העתק-הדבק, אבל עדיין אחוזים מאוד נמוכים לעומת מה שהייתי מצפה מגבר בגובה גבוה. ולכן סטטיסטית הנתון של הגובה לא השפיע יותר מדי , לכן אני לא יודע מה לא בסדר. יש לי השערה שזה עניין של גיל נטו.

Reyn

New member
אני לא גבוה, 1.73

תראה, עבורי זה מרגיש טוב יותר לשמור על העקרונות ולהצטער שאני לא מוצא מישהי מתאימה, מאשר להתפשר ולהתחיל עם בנות באופן המוני, ולהרגיש שאף אחת לא רוצה אותי. אבל אני בהחלט מבין את הגישה שלך, וכנראה שהתפשרות היא אכן הגישה הפרקטית יותר. רק בלי התרפסות.

אני חוזר על ההצעה שכתבתי כמה הודעות למטה: פרסם כאן את הכרטיס שלך באתר וקבל הערות והצעות לשיפור.

טום גיא

New member
שיקרת לגבי הגובה?

ואם תיפגשו מה תעשה? תבוא על נעלי עקב?

בוא נאמר שזה באמת שיפר את ההצלחה שלך פי 2.
אז מבין כל שתי בחורות שענו לך, בחורה מהן תפסול אותך על הגובה כבר בפעם הראשונה שתיפגש איתך, אבל זה לא משנה כי אחרת היא לא היתה עונה לך במילא.
לעומת זאת הבחורה השניה היא זו שכן היתה עונה לך למודעה המקורית, ואז אם תפגשו היא תפסול אותך על זה שאתה שקרן. נראה לי שיש לך רק מה להפסיד.

ואגב, גם בחורות שלא כותבות את זה, בדרך מעדיפות גבר חיובי עם שמחת חיים (או לפחות שיהיה נורמאלי).
ואני חושב שבלי קשר למציאת בת זוג - תנסה לראות איך אתה הופך להיות גבר חיובי עם שמחת חיים. תעשה את זה בשביל עצמך.

למעלה