את מנסה לקחת את הדברים שלי לקיצון
אבל לא כך הדבר, אמרתי כבר בעבר ואומר את זה שוב, אני מאמין שצריך בררנות מסוימת, לא לקחת כל מה שמוצאים, מצב שני גם לא בררנות מוגזמת כמובן, של לחפש מישהו מושלם שכנראה גם לא נמצא. כן אני שואף לשוויון יחסי בנתונים, וזה לא חייב להיות בדיוק בדיוק זהה, אלא פחות או יותר זהה. לפי התיאור של הגבר פה, הוא נשמע מאוד לא מציאה מהרבה מאוד בחינות, שוב אני לא יודע עד כמה היא יותר יפה ממנו, אבל אם היא יפה הרבה יותר ממנו והסכימה להיות איתו, רק כי לא מצאה מישהו יותר שווה, זה מרגיש כמו נואשות. אני לא מאלו שזורקים ססמאות טיפשות בסגנון דברים פיזיים לא משנים ורק דברים מנטלים משנים, כי בתכלס הכל משנה.
אפילו ברפואה חלק מהדברים הם מסיבות פיזיות וחלק מסיבות מנטליות. חוץ מזה לגמרי טועה בנושאי השיפוט שלי, לא נראה לי שהייתי פוסל על 10 קילו או צבע שיער או צבע עניים, זה בכלל לא כזה ביג דיל מבחינתי. אבל כן הייתי יכול לפוסל מישהי שנראת הרבה פחות טוב ממני או עם אופי הרבה פחות טוב ממני. בו נגיד ככה, אופי טוב זה פלוס, מראה רע זה מינוס, זה לא קשור אחד לשני, חוץ ממקרים שזה ניסיון לפצות או אופי שקרי, יש אנשים שמשחקים אותה נחמדים רק בשביל אינטרסים ולא באמת כאלה. אחרי הכל לזייף אישיות הרבה יותר קל מאשר לזייף מראה/גוף. בנוסף עניין הבררנות במראה חשוב על אחת כמה וכמה כאשר יש ילדים באותה זוגיות, כי אם הבן זוג שלה ממש מכוער, גם הילדים לא היו יפים.