האם קיימים ניסים בחיים?

Reyn

New member
...ולצד כל מה שנאמר

יכול להיות שהבעיה אינה בהודעות שאתה שולח, אלא בתמונה או במידע שמופיע לך בכרטיס? אני מציע שתעלה צילום מסך של הכרטיס לפורום כדי לקבל חוות דעת. אפשר גם בפורום היכרויות, שם ראיתי שעושים זאת לא פעם.

Berethor

New member
אל תשכח שתמיד אפשר לשדך בין שני לא מציאות

אם אדם לא אטרקטיבי יתחיל רק עם אנשים שהרבה יותר אטרקטיביות ממנו שלא יתפלא אם תמיד לא רוצים אותו.

אחותי התחילה להגיד לעצמה "לא להסתכל בקנקן..."

ומצאה אהבה גדולה. היא ובעלה נשואים באושר כבר 8 שנים + 3 ילדים. בעלה הוא בחור קירח, מתחת לגובה הממוצע, עם כרס גדולה אבל גם לב ענק והמון רגישות. בדייט הראשון היא כמעט ופסלה אותו, אבל אחרי שבועיים הוא התקשר אליה שוב ובדייט השני הם כבר התאהבו, ישבו ודיברו אל תוך הלילה. זה נכון שחיצוניות חשובה, אבל יש הבדל בין מישהו שדוחה אותך מבחינה חיצונית לחלוטין לבין משהו שהוא פשוט לא חתיך/ה אלוהי. בסופו של דבר זוגיות טובה בנויה על התאמה באופי ובתחומי העניין. יש אנשים מכוערים שיש להם אישיות כובשת, חוש הומור ואינטליגנציה רגשית. זה לא פחות כובש מגובה 1.80
בהצלחה!

Reyn

New member
בעיני זה סיפור קצת עצוב

נראה שהיא לא באמת רצתה אותו, ולא ממש נמשכת אליו. סוג של פשרה שהיא למדה לחיות איתה - אולי לחיות טוב, אבל עדיין בפשרה.

Berethor

New member

גם לי זה נראה שזה מסוג של נואשות היא הסכימה להיות איתו, אם כי אני לא מכיר אותה, וכמה היא יפה או לא יפה ביחס עליו.

dori78

New member
דוגמה מצויינת לבררנות המייאשת

שאליה, לפי מה שאני מבינה, כיוון פות"ש.

אם היית פוגש בחורה נאה אבל לא בהכרח הטעם שלך, שוקלת 10 קילו יותר ממה שאתה חושב שהיא צריכה לשקול, צבע שיער ועיניים לא המועדף עליך, בוגרת 12 שנות לימוד ולא אקדמאית
אבל
נעימה, עם חיוך מקסים, אוהבת ותומכת, חברה טובה, מבינה כשקשה לך ואתה זקוק לליטוף גם בלי שתגיד

לא היית מרגיש שיש מקום להתפשרות?

למה זה רלוונטי בעיניך כמה הגברת המדוברת יפה או לא יפה ביחס לבעלה?
אני מבינה שאתה שואף לשוויון יחסי בנתונים, אבל לפי מה שאתה אומר - מי שלא מוצא מישהו בדיוק-בדיוק-בדיוק זהה לו - לא ימצא זוגיות לעולם. וזה כבר קצת יותר בעייתי מסתם פסילה על ענייני טעם אישי.

Berethor

New member
את מנסה לקחת את הדברים שלי לקיצון

אבל לא כך הדבר, אמרתי כבר בעבר ואומר את זה שוב, אני מאמין שצריך בררנות מסוימת, לא לקחת כל מה שמוצאים, מצב שני גם לא בררנות מוגזמת כמובן, של לחפש מישהו מושלם שכנראה גם לא נמצא. כן אני שואף לשוויון יחסי בנתונים, וזה לא חייב להיות בדיוק בדיוק זהה, אלא פחות או יותר זהה. לפי התיאור של הגבר פה, הוא נשמע מאוד לא מציאה מהרבה מאוד בחינות, שוב אני לא יודע עד כמה היא יותר יפה ממנו, אבל אם היא יפה הרבה יותר ממנו והסכימה להיות איתו, רק כי לא מצאה מישהו יותר שווה, זה מרגיש כמו נואשות. אני לא מאלו שזורקים ססמאות טיפשות בסגנון דברים פיזיים לא משנים ורק דברים מנטלים משנים, כי בתכלס הכל משנה.

אפילו ברפואה חלק מהדברים הם מסיבות פיזיות וחלק מסיבות מנטליות. חוץ מזה לגמרי טועה בנושאי השיפוט שלי, לא נראה לי שהייתי פוסל על 10 קילו או צבע שיער או צבע עניים, זה בכלל לא כזה ביג דיל מבחינתי. אבל כן הייתי יכול לפוסל מישהי שנראת הרבה פחות טוב ממני או עם אופי הרבה פחות טוב ממני. בו נגיד ככה, אופי טוב זה פלוס, מראה רע זה מינוס, זה לא קשור אחד לשני, חוץ ממקרים שזה ניסיון לפצות או אופי שקרי, יש אנשים שמשחקים אותה נחמדים רק בשביל אינטרסים ולא באמת כאלה. אחרי הכל לזייף אישיות הרבה יותר קל מאשר לזייף מראה/גוף. בנוסף עניין הבררנות במראה חשוב על אחת כמה וכמה כאשר יש ילדים באותה זוגיות, כי אם הבן זוג שלה ממש מכוער, גם הילדים לא היו יפים.

dori78

New member
אוקיי, אני אזרום עם קו המחשבה שלך

ונניח, רק נניח, שהבחורה המדוברת מצאה בחור, שעם הנשמה שלו היא רוצה להתחתן וכמה שיותר מהר.
אבל מה לעשות, הוא אכן מכוער (אם כי, גם זה עניין סובייקטיבי, אבל שיהיה).
אם אדם מחפש זוגיות - זוגיות טובה ותומכת, כזאת שיהיה לך נעים בה, אתה באמת חושב ששיקול כמו "אם הוא מכוער אז גם הילדים לא יהיו יפים" הוא בכלל רלוונטי?

אתה מצייר תמונה אוטופית, אני מבינה את השאיפה שלך לשלמות.
אבל במציאות, לעתים, הדברים עובדים אחרת.
וסדרי עדיפויות זה דבר שעשוי להשתנות.

יש להם חיי מין נהדרים והם לא יכולים להוריד את

הידיים אחד מהשני. אחרי כל הריון שלה תמיד הייתה פאניקה שהיא שוב בהריון כי הם לא הצליחו להתאפק. איזה פשרה ואיזה נעליים??? תתבגרו. אופי לא פחות מושך מיופי. הם סופר-מאושרים ביחד, מקיימים זוגיות מפרגנת, תומכת, חמה ואוהבת. הלוואי עלי. וזה לעומת שני הזוגות האחרים במשפחה שלי:
1. אחותי הגדולה הלכה אחרי העיניים היפות של בעלה, הם נשואים עם לא מעט משברים בעברם ובעיה לא קטנה של תקשורת.
2. אחי הגדול הלך אחרי הרזון של אשתו והתחתן עם אישה קשה, לא חברותית, לא נעימה, שהרחיקה אותו מכל החברים שלו והשאירה אותו עם נישואים ללא פרגון וחום.
אז מי התפשר פה על מי?

askimosi

New member
בעינך בלבד זה עצוב...

בעיניי ממש לא,כול הדרישות המוגזמות האלה לגובה, רוחב ועומק משאירות בסוף את הבנאדם לבד,כאן אחותה הבינה שאם תמשיך באותו קוו היא תשאר לבד.אני מדבר כאן על תבניות שאנשים מגיעים איתם ושופטים לפי אותן התבניות ודוגמא טובה לכך זה אתריי הכרויות.כך שזו לא פשרה אלא שבירת מוסכמות וסטיגמות.

askimosi

New member
תוספת
....

אז היא החליטה לשבור את אותן המוסכמות והבינה בסופו של דבר שהאופי משחק תפקיד מרכזי.

למה ככה סיתוונית? היה נחמד...

אסיקומסי בסה"כ הביע את דעתו בצורה נעימה, don't shoot

זה לא קשור לאסקימוסי

שבמקרה הזה דעתי לא רחוקה מדעתו.

בסך הכל עקצתי את ריין על אמירה שלו בעבר, ולא התכוונתי חלילה לפגוע באחותך.
אגב, אני לא רחוקה מגיל 40 בעצמי

סבבה, אחותי התחתנה בגיל 27 דרך-אגב

לא מבינה את הטענה הזו של "התפשרות" או "הנמכת סטנדרטים", היא פשוט התבגרה. בעצמה היא לא יפיפה הורסת, אבל בעלה מת על הגוף שלי ואוהב את מי שהיא. מה צריך יותר בחיים? אח שלי תמיד אמר שהוא יתחתן עם בחורה רזה כדי שיהיו לו ילדים רזים. כבר כתבתי איך זה נגמר, אבל צחוק הגורל הוא שנולדה לו ילדה אוביס. ילדה מקסימה, יפיפה, אבל כבר מחלב אם היא השמינה הרבה מעבר לשאר בני גילה. מה לעשות...

למעלה