האם קיימים ניסים בחיים?

Berethor

New member
אהבתי

AlanSmith

New member
זה לא סוד שיש גברים יותר מושכים ופחות מושכים.

אנשים לא רוצים לצאת עם אנשים שיש להם בעיות מהותיות, וזה טבעי. ככל שאתה יותר נזקק ויותר מוזנח המין השני פחות ירצה בך. אין מה לעשות אלה הם החיים וככל שיש בעיות יותר גדולות צריכים לקוות לנס יותר גדול.

אין פה שום עניין של עניין של צביעות, כי ברגע שאני אומר שאני לא מוכן לצאת עם אנשים במצב בריאותי קשה אני לא רואה איפה הצביעות שלי. צביעות זה אם אני אגיד שזה לא אמור להשפיע במערכת יחסים, ומצד שני לא אסכים לצאת עם כאלה אנשים. ברגע שאנשים מבהירים שיש להם בעיה עם אנשים כאלה אין פה שום עניין של צביעות.

אני לא אקבע עבור אף בן אדם אם הוא ימצא בן זוג או לא, אבל יש אנשים שזה יותר קשה להם וסטטיסטית יש גם אנשים שלא מצליחים למצוא בני זוג. אני לא מוכן להתחייב שלכל סיר יש מכסה אם זאת השאלה שלך.

רוב האנשים לא במצב קיצוני וכן יכולים לעבוד על עצמם. תגיד מזל שאתה לא במצב שלהם ותעריך את מה שקיבלת כל בוקר אנשים לא יודעים להעריך את מה שיש להם..

silverlet31

New member
אבל מה קורה אם הסיר החלוד לא רוצה את המכסה

העקום? אלא רוצה מכסה ישר? מה קורה אם היה לו מזל רע בחיים ואלו "הקלפים" שהוא קיבל? מה קורה אם הוא לא התכוון שזה יהיה מצבו? האם הוא ייאלץ להתפשר רק על המכסה העקום?

A 26 cm Schlong

New member
זו כבר בחירה שלך

אבל בגילך הכה צעיר לא הייתי מעסיק את עצמי במחשבות מהסוג הזה.

AlanSmith

New member
זה כבר סוג של צביעות, שאתה אומר שאנשים לא

רוצים אנשים "עקומים" ואין להם מזל. אבל מצד שני אתה בעצמך לא רוצה בת זוג "עקומה".

חוץ מזה אתה מדבר במונחים כלליים. רוב האוכלוסייה הם אנשים ממוצעים, ואם התיאור שלך של אנשים היה קצת פחות קיצוני אז התמונה הייתה משתנה.

נגיד מישהי שנראית ממש סביר מתנהגת סבבה , אבל יש לה בעיה שהיא קצת צולעת והיא ממש לא מתבכיינת על זה, היא אפילו הולכת עם קביים, היית מוכן לצאת עם מישהי כזאת?
גבר נכה שנראה סביר ולא בדיכאון, שמצליח להתפרנס בכבוד ולעשות כמעט כל פעולה, שהוא גם איש שיחה נהדר ואחראי מישהי הייתה מוכנה לצאת עם כזה בן אדם?

העולם לא שחור ולבן. הדוגמאות שהבאת של אנשים שבתחתית הרשימה הם בתחתית הרשימה, ואל תצפה מחר שאיזה פצצה שעשתה דוקטורט בגיל 29 שהיא גם מתנדבת בזמן הפנוי ופשוט נגיד אפשר להגיד שהיא "מושלמת" תרוץ לצאת עם מישהו בן 50, 1.50 נמוך קירח בלי שיניים על כיסא גלגלים שמתוסכל על המצב שלו והחיים שלו.

silverlet31

New member
אם הייתה לי בחירה כאן אז הייתי בוחר

בבת זוג העקומה.
הבעיה שאין לי בחירה - זה הכל אוטומטי, כמו שReyn אומר והוא צודק - אין פה בחירה. או שנמשכים או שלא. בשבילי בקשר המגע המיני הוא בין הדברים הכי חשובים, ואם הבת זוג נראית בעיני לא מושכת, יהיה לי קשה להנות מהמגע המיני, אם בכלל. האם אתה מציע לוותר על המגע המיני בקשר לחלוטין? זה אפשרי, אבל אז קשר כזה יהיה שווה לשבר של קשר רגיל, וגם לא יהיה פייר כלפי הבת זוג.

אני אשמח לשקול קשר אפילו עם מישהי עם צלקות בפנים, שיניים עקומות, חצ'קונים ופיגועים בפנים או בשאר חלקי הגוף, ואפילו מישהי עם אחוזי נכות מסוימים, אבל לא מישהי שמנה שאני לא נמשך אליה כלל פיזית. כי אז מה הטעם בקשר.
הבעיה שעד עכשיו קיבלתי רק פניות מנשים שאני לא נמשך אליהן באתרי ההיכרויות, בזמן שאני כן נמשך לכל בחורה שניה שאני רואה ברחוב. זה כאילו אומר לי שאני לא אטרקטיבי מספיק כדי למשוך אליי מישהי אטרקטיבית. וגם כשניסיתי לפנות לנשים שאני מוצא אותן אטרקטיביות, אני בקושי או בכלל לא מקבל פניות חזרה. אבל אני כן מקבל פניות חזרה מנשים לא אטרקטיביות בעיני.
אבל אני לא שמן, ואני אפילו לא מלא. אבל יש לי בעיה אחת מרכזית שאני נמוך. וזה פשוט מחרפן אותי !@$@!% כל חיי. מי שיש לו מומים בפנים יכול לטפל, מי שיש לו מומים בשיניים יכול לטפל, מי ששמן יכול או יוכל לטפל, כשימציאו את התרופה שמצליחה לתקוף את מערכת המלנוקורטין במוח עוד עשר-עשרים שנה ואני אומר לכם שימציאו. אבל אני לעולם לא אהיה גבוה! זהו! נדפקתי לנצח! וזאת אפילו לא הייתה אשמתי! וכל יום שאני חי אני מאשים את הבני זונות שהולידו אותי בכזו אנוכיות. איך הבני זונות האלו לא חשבו שאני אהיה נמוך אם שניהם נמוכים ולא תיארו לעצמם איזה בעיות עלולות להיגרם לי בגלל זה.

ומי שאני באמת מרחם עליו אלו האנשים שכתבתי ברשימה למעלה. אנשים שנדפקו לתמיד באשמתם או לא באשמתם, ואם אני במצב גרוע, אז מצבם גרוע ממני, ואני לא יודע איך הייתי שורד אם הייתי במקומם..
פשוט רציתי לדעת אם יש ניסים בחיים, ואם כל אחד בסופו של דבר מוצא את האדם שהוא רוצה למצוא. גם אם הוא נמצא בתחתית הרשימה, וגם אם הוא לא יכול להימשך לאנשים מסוימים, לא באשמתו ולא מבחירתו. אבל כפי שתמיד חשבתי כשהתחלתי להתבגר ונכנסתי לדיכי ממושך עד היום הזה, נראה שאין ניסים בחיים, ואין דבר כזה שחצי מהאוכלוסייה שנמשך למשהו אחד, וחצי מהאוכלוסייה שנמשך למשהו הפוך, כולם נמשכים בערך לאותו הדבר - אין דבר כזה חצי משלים. אין דבר כזה חצי הופכי. כמו שבתור ילדים קטנים אולי קיווינו. והבן זוג שמישהו ימצא בחיים הוא במידת האטרקטיביות שלו עצמו או יותר גרוע, גם אם הוא לא אשם בחוסר האטרקטיביות שלו וגם אם היא הייתה מולדת ולא ניתנת לתיקון.

AlanSmith

New member
קודם כל, לא אמרתי שאתה עקום.

זה שאתה ממשיך להתייחס לעצמך כעקום זה חבל. לדעתי הדבר המשותף לחסרי הניסיון (אני גם חסר ניסיון), והוא הבעיה העיקרית שלנו זה חוסר הביטחון, אנחנו יותר מדי פסימים. במקום להסתכל על הדברים החיוביים אנחנו עסוקים בלמצוא בעיות שלנו ולהפוך אותן למהותיות מדי.
מתוך התרשמות שלי אכן הגובה הוא פרמטר חשוב למלא נשים. אבל יש עוד מלא פרמטרים - אני לא חושב שעופר שכטר מתקשה למצוא בחורות. בטח שאני או אף גולש אחר לא יקבע למישהו עם מי הוא יצא ועם מי לא. אם אתה לא נמשכת לשמנות זה זכותך. מותר לך לא להימשך לנשים מסוימות. זכותך לשפוט נשים על פי ראות עינייך אבל ככל שתהיה יותר שיפוטי ככה הסיכוי למצוא התאמה יקטן.
חוץ מזה לא בכל מום אפשר לטפל, ויש מומים שאין להם טיפול או הטיפול יקר מדי. אז הגובה שלך הוא לא מקור אטרקציה, ודי קשה להסתיר את זה אבל עדין יש מספיק דברים אחרים שאתה יכול להימדד על פי הם. ובהחלט יש את המשפט של עברי לידר "אם לא היא אז אף אחד, עדין כלום מכמעט".. אל תמצא מישהי שהיא too much ברירת מחדל. צריך להיות דרישות וצריך שמי שתמצא תרגיש שהיא לא "פרס ניחומים".

יש דברים שרוב מוחץ נמשכים אליהם, ויש דברים שמשתנים בין סוגי האנשים. שהיינו ילדים האכילו אותנו ביותר מדי שטויות. הזמן הזה עבר מזמן.

silverlet31

New member
סיבות למה אני חושב שאני עקום

היי
הנה סיבות למה אני חושב שאני עקום ומדוע זה יותר מסתם "חלום רע".
אמנם לא ניסיתי להכיר בנות בצורה ישירה פייס טו פייס ברחוב. אבל כשאין נתונים קונקרטיים עובדים עם מה שיש. ומה שיש כרגע מוכיח לי שאני לא שווה הרבה.
סיבות :
1. אף פעם לא יצאתי לדייט עם מישהי שנמשכתי אליה ושהיא רצתה אותי באמת. הייתה פעם אחת שכן היה דייט עם מישהי שנמשכתי אליה אבל זה היה rebound.
2. היו מספר פעמים שיצאתי לדייט עם נשים שלא נמשכתי אליהן
3. לא יצאו לי דייטים מתוך 1000 נשים שפניתי אליהן באתרי ההיכרויות. הכרטיס שלי באתר ההיכרויות עוצב על ידי מאמן אישי שמומחה לתחום ההיכרויות. התמונות שלי אושרו על ידי אותו מאמן אישי.
4. מספר הפעמים שהתחילו איתי בוודאות סבירה במשך כל חיי היה שלוש. מספר הנשים שהיו מושכות בעיני שהתחילו איתי היה שתיים. אבל אותן נשים היו צעירות מאוד (עד גיל 18) וסביר להניח שלא יודעות כמה אופציות יש להן חוץ ממני כשהן כאלה צעירות ותמימות. לצערי מטיפשות וביישנות עצמית לא שיתפתי פעולה.
5. מספר הפעמים שאולי אולי אולי התחילו איתי היה אחד וגם זה בספק. במשך כל חיי אני מסתכל מסביבי ורגיש מאוד לאן מבטים של נשים מסביבי מופנים, ואיך הן מתנהגות. במשך כל חיי לא הייתה אישה אחת זרה שנמשכתי אליה שהסתכלה עלי מספר פעמים ברצף, או שיחקה בשיער תוך כדי שהסתכלה עלי מספר פעמים.
6. כשעשיתי "תרגיל" שבו חייכתי לנשים שעוברות מולי באופן שלא מסיר ספק שעשיתי את זה בכוונה, כדי להתרגל להסתכל ולחייך לעבר נשים, הייתה רק פעם אחת תגובת צחקוק ובמשך עשרות או מאות הפעמים האחרות לא הייתה שום תגובה מן הנשים.
7. כשאני קורא בפורומים ברחבי האינטרנט על הגובה שלי אני רואה שהרבה נשים לא היו רוצות או מוכנות לצאת עם מישהו בגובה שלי.
8. אני קורא על הרבה גברים אחרים ששמים לב שנשים כן מסתכלות עליהם ומדי פעם מתחילות איתם.
9. נדיר שאני מקבל הצעות של המשך קשר, יוזמות של שיחה, או הצעות מתוך סתם נחמדות של נשים שאני נמשך אליהן. רוב הנשים שהכרתי שנמשכתי אליהן רוצות לנתק כל קשר איתי ולא לדבר איתי כלל - באופן גורף!!!!
10. אני קורא באינטרנט שנשים לא אוהבות חוסר ביטחון עצמי, ופסימיות..
11. לפחות פעמיים, שלוש בחיים שלי נשים אמרו לי בצורה ברורה שאני מגעיל אותן.

בקיצור, לאחר 11 הסיבות האלו, אתה מבין מדוע אני חושב שאני עקום ושאלו הם נתונים נכונים יותר מסתם זריקת קובייה, ושאני יכול להסיק מסקנה מסוימת למרות שלא ניסייתי להכיר נשים פייס טו פייס.

אם הוא חלוד אז מתפשר

כל זוגיות זה פשרה אחת גדולה
יש דברים שמתפשרים עליהם בזוגיות ויש שלא.

מה שכן שהסיר החלוד לא יחפש מכסה יפה מזהב
כי לזה באמת ידרש נס.

Berethor

New member
זה נקרא לא לדעת מה הוא שווה

אומנם האדם לא תמיד אשם במה שהוא, אבל גם הצד השני לא אשם, הוא לא צריך לקחת אותו מתוך "רחמים" או פראייריות. זה מה יש, אם אדם לא מודע למגבלות של עצמו, יש לו בעיה. מישהו לא אטרקטיבי מחפש רק מישהו שהרבה יותר אטרקטיבי ממנו שלא יתפלא אם הוא ישאר לבד, כמובן שזה לא אומר שהוא מצידו צריך להתפשר על כל אחד לא אטרקטיבי, כי הכל יחסי ובטח גם יחסית עליו יש כאלה שפחות אטרקטיבים ממנו. יש פה גם סוג של צביעות אפילו הייתי אומר, מצד אחד הוא רוצה רק מישהי שווה, מצד שני הוא לא היה לוקח מישהי כמוהו. זה גם צביעות וגם חוסר הגינות. אם יהיה לו 'מזל' והוא ימצא מישהי הרבה יותר שווה ממנו, שתסכים להיות איתו, זה יכול לקרות, אבל שלא יבנה על זה יותר מדיי.

מנומשת27

New member
כן.

למה למכסה ישר ומבריק לעפעף לכיוון סיר חלוד, על אחת כמה וכמה כשאותו סיר חלוד בכלל לא מוכן להביט פעמיים במכסים עקומים?

askimosi

New member
קיימים....

לא הייתי קורא לזה ניסים אלא יותר אמונה עצמית ביכולות שלך ונסיון לשמור על אופטימיות.אביא לך דוגמא אמיתית מYNET ודוגמא מהחיים:

בחור בשם רונן פורת חלה במחלה סופנית(ALS)אבל למרות זאת ואף על פי שידע שימיו ספורים מצא את האחת שלו שהיא אישה בריאה לגמריי,מביא כתבה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3602336,00.html

לאמא שלי יש צהרון אז מידיי פעם כשהעוזרת חולה או לא יודע מה היא קוראת לגיבוי,עכשיו כאן במבט ראשון כשתסתכל על אותה עוזרת תתרשם מבחורה נורמטיבית לכול הדעות, רק מה כשפותחת את הפה(צועקת על ילדים ולא היא לא חירשת) והצורה בה היא מתנהגת עם ילדים ועם הסובבים אותה(לא מבינה מצבים בסיסים וכול הזמן צריכה לקבל הנחיות מה לעשות אחרת לא תבין לבד את הסיטואציה בה היא נמצאת ואז היא עושה נגיד יושבת שעה בודקת שיעורי בית,לוקח לה יותר מהממוצע וגם היא מרוכזת רק בזה מצידה שהילדים יקפצו מהחלון כי זה מה שנאמר לה,לבדוק שיעורי - בית)

מצביעה על כך שיש לה בעיית OCD או נכנסת לספקטרום האוטיזם בכול אופן היא התארסה לא מזמן לבחור שדיי דומה לה ועכשיו הדודים שלה וההורים נכנסים לה לחיים עם ענייני חתונה וכו'....

שלא נדע מצרות,

אז תתעודד בסוף כול אחד מוצא את מה שהוא חושב שהוא שווה או נסיבות חיו הביאו אותו לזה

בברכה
אסקימוסי

dori78

New member
אכן בעיה.

אני חושבת שמרבית הגולשים פה, יכולים להזדהות עם "מי כבר ירצה אותי?"
אני ביליתי לא מעט שנים בתחושה שאני מכוערת, מטומטמת, שעירה ומגעילה באופן כללי.
אה, כן, בתור אחת שסובלת מכל מיני אלרגיות, רוב הזמן הייתי צמודה לטישו.

הדוגמאות שנתת הן די קיצוניות. בוא נהיה פחות קיצוניים:
גבר שגובהו 1.58, לא גמד אבל גם לא גוליבר, נידון לחיות לבד או להתפשר על בחורה שגובהה 1.52 או פחות?
שאלה מצוינת, תלוי בגבר וגם בבחורה המדוברת.

אין ניסים, יש אנשים שמגיעים למסקנה שהם מעוניינים לעשות שינוי בחיים שלהם.
אני החלטתי שנמאס לי להרגיש מגעילה וקוצנית ארבע דקות אחרי שעווה, אז עשיתי לייזר.
לא תאמין כמה זה תרם לתחושת השחרור והבטחון העצמי שלי.

אגב, למה אתה מניח שכולם רוצים זוגיות?
יש גם כאלה שלא.

אולי זה ידהים אותך

אבל יש אנשים עם צליעה, אנשים שמנים, אנשים נמוכים במיוחד ואנשים נכים - שלכל נציג/ים מהקבוצות האלו יש בני זוג. קצת קשה לי להתייחס לפיגור, אבל יש גם אנשים עם פיגור שמוצאים אהבה בהוסטל שלהם, אנשים עם יכולות שכליות זהות.
זה לא עניין של ניסים, זה עניין של גישה.

ומי אמר שנשים יותר בררניות מגברים? יש ויש. משיחות שלי עם אנשים משני המינים, הבררניות היא הרבה פעמים אצל גברים. אבל שוב, יש ויש.

זה ש"דייט לא יצא" מאלף הודעות ששלחת - משהו בהתנהלות שלך בהודעות אולי לא זורם, או של אלף [אלף?!] הבנות ששלחת להן הודעות. ואם היא לא רושמת מספיק מידע, למה בכלל לפנות אליה?

לסיכום, שנה גישה. ואם אתה חושב שאתה צריך נס בשביל למצוא זוגיות, אולי תתחיל להתפשר [למרות שבנינו, 1000 הודעות זו כבר פשרה] ותראה מה לעולם יש להציע לך.

זוגיות זה לא נס!

קודם כל אם לאדם יש ביטחון עצמי ואהבה עצמית
ואז הוא יכול בקלות להקרין אור לסביבה שלו
לחייך
ואז למצוא בחור/ה נחמד/ה

C l u e

New member
בשביל חלק מהאנשים זה בגדר נס.

כל אחד והאתגרים שהחיים מציבים לו..

למעלה