אם הייתה לי בחירה כאן אז הייתי בוחר
בבת זוג העקומה.
הבעיה שאין לי בחירה - זה הכל אוטומטי, כמו שReyn אומר והוא צודק - אין פה בחירה. או שנמשכים או שלא. בשבילי בקשר המגע המיני הוא בין הדברים הכי חשובים, ואם הבת זוג נראית בעיני לא מושכת, יהיה לי קשה להנות מהמגע המיני, אם בכלל. האם אתה מציע לוותר על המגע המיני בקשר לחלוטין? זה אפשרי, אבל אז קשר כזה יהיה שווה לשבר של קשר רגיל, וגם לא יהיה פייר כלפי הבת זוג.
אני אשמח לשקול קשר אפילו עם מישהי עם צלקות בפנים, שיניים עקומות, חצ'קונים ופיגועים בפנים או בשאר חלקי הגוף, ואפילו מישהי עם אחוזי נכות מסוימים, אבל לא מישהי שמנה שאני לא נמשך אליה כלל פיזית. כי אז מה הטעם בקשר.
הבעיה שעד עכשיו קיבלתי רק פניות מנשים שאני לא נמשך אליהן באתרי ההיכרויות, בזמן שאני כן נמשך לכל בחורה שניה שאני רואה ברחוב. זה כאילו אומר לי שאני לא אטרקטיבי מספיק כדי למשוך אליי מישהי אטרקטיבית. וגם כשניסיתי לפנות לנשים שאני מוצא אותן אטרקטיביות, אני בקושי או בכלל לא מקבל פניות חזרה. אבל אני כן מקבל פניות חזרה מנשים לא אטרקטיביות בעיני.
אבל אני לא שמן, ואני אפילו לא מלא. אבל יש לי בעיה אחת מרכזית שאני נמוך. וזה פשוט מחרפן אותי !@$@!% כל חיי. מי שיש לו מומים בפנים יכול לטפל, מי שיש לו מומים בשיניים יכול לטפל, מי ששמן יכול או יוכל לטפל, כשימציאו את התרופה שמצליחה לתקוף את מערכת המלנוקורטין במוח עוד עשר-עשרים שנה ואני אומר לכם שימציאו. אבל אני לעולם לא אהיה גבוה! זהו! נדפקתי לנצח! וזאת אפילו לא הייתה אשמתי! וכל יום שאני חי אני מאשים את הבני זונות שהולידו אותי בכזו אנוכיות. איך הבני זונות האלו לא חשבו שאני אהיה נמוך אם שניהם נמוכים ולא תיארו לעצמם איזה בעיות עלולות להיגרם לי בגלל זה.
ומי שאני באמת מרחם עליו אלו האנשים שכתבתי ברשימה למעלה. אנשים שנדפקו לתמיד באשמתם או לא באשמתם, ואם אני במצב גרוע, אז מצבם גרוע ממני, ואני לא יודע איך הייתי שורד אם הייתי במקומם..
פשוט רציתי לדעת אם יש ניסים בחיים, ואם כל אחד בסופו של דבר מוצא את האדם שהוא רוצה למצוא. גם אם הוא נמצא בתחתית הרשימה, וגם אם הוא לא יכול להימשך לאנשים מסוימים, לא באשמתו ולא מבחירתו. אבל כפי שתמיד חשבתי כשהתחלתי להתבגר ונכנסתי לדיכי ממושך עד היום הזה, נראה שאין ניסים בחיים, ואין דבר כזה שחצי מהאוכלוסייה שנמשך למשהו אחד, וחצי מהאוכלוסייה שנמשך למשהו הפוך, כולם נמשכים בערך לאותו הדבר - אין דבר כזה חצי משלים. אין דבר כזה חצי הופכי. כמו שבתור ילדים קטנים אולי קיווינו. והבן זוג שמישהו ימצא בחיים הוא במידת האטרקטיביות שלו עצמו או יותר גרוע, גם אם הוא לא אשם בחוסר האטרקטיביות שלו וגם אם היא הייתה מולדת ולא ניתנת לתיקון.