האם רווקים/ות תל אביביים מכירים בקיומם של אחרים ?

Reyn

New member
במילים אחרות, את כועסת שהמרחק מפריע לו,

אבל לא מוכנה להגיע עד אליו? דוגמא אופיינית לצביעות בעולם הדייטינג.
במקום ששני הצדדים יחפשו כל כך הרבה למה זה לא יכול לעבוד, אולי תפסיקו להתבכיין ותעשו מאמץ להניע את עצמם 15 דקות בכיוון כזה או אחר, אם אתם באמת רוצים להכיר?

PorFavor1

New member
זה חשוב שתקרא את התגובות הנשיות

זה חשוב מאוד, כדי שתבין איפה אתה באמת נמצא.
&nbsp
תקרא, תראה איזה חמימות, תראה עד כמה בחורות נואשות לחברה של גבר, עד כמה שהן זקוקות לך, עד כמה שהן ממתינות רק לך.
&nbsp
וזאת המציאות האמתית שאתה חי, מוקף בנשים כמו אלו שענו לך כאן לפניי.
&nbsp
כמו שאמרתי.. ועדיין חושב ככה- לאורך כל הדרך אתה וגם אחרים, רק מקבלים נימוקים למה זה לא צריך לעבוד, אבל לא מקבלים נימוקים למה זה *כן* צריך לעבוד.
מספיק שרק תגרד באוזן בזמן שהבחורה מדברת אליך כדי שהיא תתנער ממך, תזרוק אותך, תיעלם לך, תגיד לך "זה לא זה".
&nbsp
יש רק דבר אחד קטן שלעולם לא תשמע.. רק דבר אחד...
שהבחורה תגיד לך "זה זה".
&nbsp
תחליט אם שווה לך או לא.

PorFavor1

New member
זה חשוב ללמוד מתגובות של נשים

ואני עושה זאת בקפידה רבה.
אני לומד כאן, לומד ולומד ולומד.
קורא תגובות של נשים ומנסה לגבש לעצמי מן פרופיל של "האישה" כשהיא בקשר רומנטי.
&nbsp
חיים שלמים שאני חי בחברה כביכול "שיוויונית". אבל כשמתחילים קשר רומנטי... זה פתאום ללהלנד...". והחוקים, כל כולם נכתבו בידי נשים.
משום מה- חוקי הזוגיות והרומנטיקה- הן חוקים של נשים.
הנשים הן רק הצד המקבל.
הגבר הוא הצד הנותן.
&nbsp
בכל פעם שאתה עוצר ורוצה לצמצמם את הנתינה שלך, אתה נתקל ביציאות מהסוג של "אם ככה... אז...". ומשם הדרך לפירוד היא קצרה, קצרה מאוד.
הכח של האישה הוא כאילו לנפנף בנשיות שלה, לפתות אותך, לתת לך לטעום מטעמה המתוק, ואז לזרוק אותך, אבל לזרוק באמת. זאת לא הצגה. לזרוק ולהמשיך הלאה.
גברים זה כמו קרוסלה... אחד מסתובב הצדה, והשני מגיע במקומו. השני זז קצת הצידה, והשלישי מחליף את השני.
הגבר- הוא רק אובייקט.
יתכן שגם האישה נופלת פה ושם לאובייקטיפיקציה בידי הגבר.. יתכן שהיא פוגשת פה ושם גברים שרואים בה אובייקט מיני.
אבל הגבר הוא רק אובייקט בעיני האישה. הוא לא "בן אדם", הוא לא "אישיות" הוא מן מצרך זול, מצרך בר חלופה, מצרך זמני, מצרך חינמי.
תפקידו הוא רק לתת, לשרת, והכל תחת איצטלה של "אהבה", אהבה חד צדדית כמובן, מצדו של הגבר אל הבחורה, אבל לא להיפך.
&nbsp
וכל החיים צריך רק לציית לאישה, מפני שהיא לעולם לא מרוצה.
כל הזמן משהו מפריע לה...
כל הזמן היא רוצה משהו אחר, משהו מעבר ליכולת ההשגה שלך, או מעבר ליכולת הציות שלך.
&nbsp
לציית לציית לציית... ולציית עוד...
יש כאן אחת שזה מטריד אותה שמסתכלים עליה ברחוב... או שמסובבים את הראש אחריה... היא רואה בזה הטרדה.
וואו

לא הצעתי חכמולוג, אני מסתדרת בלעדיך

אבל בהחלט דברים יותר ברורים לי כעת.

שיהיה המשך יום טוב.

PorFavor1

New member
לך ל.....

נו בטח שאת מסתדרת.
את לא זקוקה בכלל לאף גבר, אלא אם הוא משדרג לך את החיים.
ואם לא משדרג, אז לא צריך אותו.
&nbsp
&nbsp

ליבי ליבי עליך

ותפסיק לכתוב כל הזמן "לך ל.."
אתה רוצה לשלוח את עצמך לקיבינימאט?
מה קורה לך?

PorFavor1

New member
לא, אבל אני מאכיל חתולים

ואני אוהב אותם מכל הלב, גם ג'ינג'י אחד.
ואני לא שולח את עצמי לשום טיפול ולא לקיבינימט.
אבל כבר אמרתי רק אלף פעם, שבעיניי "לך לטיפול" זה בדיוק כמו לך לקיבינימט.
&nbsp
תודה לכל מי שליבו עליי, אבל גם אני מסתדר ללא רחמים וללא אישה וללא בת זוג, ואני לא מרגיש מקופח כלל וכלל.
חי, ככה, כפי שאני.
בלי שקרים, בלי בלופים, בלי להיות עבד נרצע של אף אחת תמורת סקס, בלי "בזמן האחרון, אני מרגישה..." ובלי "זה לא זה" וכל עשרות המשפטים האלה שאני לא מתגעגע אליהם.
&nbsp
ועכשיו נא לסלוח לי, יש לי פגישה חשובה עם גור של חתול.
מיאוווו

שנונה10

New member
יש לך טעות!!!

חבל שכך אתה רואה את הזן הנשי ונראה שנכוות או שלמדת על סמך סוג של "נצלניות"...אני יכולה להעיד רק על עצמי שאני לא אישה קמצנית ואני לא חוסכת בגבר שלי בין אם זה ברגש ובין אם זה בחומרה וכן נפגעתי מגברים והמון פעמים נפלתי אבל גם ידעתי לקום ולהפתח ולצערי הגעתי למקום שאני פשוט תקועה...לא מצליחה לפתח קשר אבל אני כנה וישרה ומתנהגת בדיוק כפי שאני רוצה שהבן זוג שלי יתנהג אלי...אז לכתוב ככה בהכללה ולהקצין את הנשים זה לא הוגן ולא יפה כי גם לכם הגברים לא חסר בכלל אך זה לא אומר שכולכם כאלה.

DogsPCI

New member
היי, את באמת נשמעת ישרה וכנה
. ומצער אותי לשמוע שנתקעת

עקב חוויות שליליות... המון בהצלחה לך
.
&nbsp
&nbsp
ונ.ב. ואקדים תשובה, ואומר.... אין לי מושג או סיבה-הגיונית ללמה אני מאמין לך... זה פשוט קרה מעצמו

למעלה