האם רווקים/ות תל אביביים מכירים בקיומם של אחרים ?

כאן אתה תקרא נשים כשהן ברווקות, תעבור לקרוא בפורומים

שיש יותר הודעות כי הפורום מאגד תחתיו יותר נשים בקשר ואולי תהיה פחות שחקן בהפועל ממורמרק. פה ושם מאחל
שתצליח לראות אנשים חוץ מהלכלוך שהתגבש לך על המשקפיים ומשאיר אותך כועס על הצד השני במקום בקשר עם בחורה...
&nbsp
או...שתצא מתל אביב (לפחות שעה נסיעה, שתתאוורר ויתאוררו ממך:)!

superorti

New member
חשבת שאולי זה ההפך?

אולי הגבר הוא זה שמנצל את האישה?איזה מן דבר זה בדייט ראשון שגבר אומר לאישה להגיע עד אליו כי הוא גר בתלאביב והיא לא? נראה לך מכובד להזמין מישהי אליך הביתה בדייט ראשון?...יש נשים שהיחס הגנטלמני עושה להן את זה . תרצה או לא זה עדיין קיים בעולם של היום.נשים מצפות שתתן את הכבוד הראוי להן, כפי שאתה מצפה לכבוד מהן. וחלק מזה הוא לאסוף את האישה לדייט הראשון !!! כן,זה עדיין רלוונטי בעולמנו,זה כן יראה על סוג של נכונות שלך לבוא לקראתה. להבדיל מכך אם אתה מזמין אותה אליך...אין מקום לטעויות. הראש מוביל רק למקום אחד...שאתה מעוניין רק בסקס ממנה!! אולי זה ניצול חשבת על זה? חשבת על גברים שבאותו יום מתחילים עם 3 נשים במקביל? שיוצאים כל יום עם מישהי אחרת,ששוכבים כל יום עם מישהי אחרת?אולי נפסיק לדבר על מי מנצל את מי...יש הכל מהכל. צריך לדעת לבחור ולסנן את מה שמתאים לך במקום לחיות כל הזמן בתחושה של עשו לי ולקחו לי. עם עם המסכנות הזו,באמת!!!

שנונה10

New member
ספורטי צודקת

צריך פשוט לדעת לסנן במקום להתבכיין ולרחם על עצמך....

לא יודעת..

בקשר לרווקים תל אביבים, אבל הרווקות כן.
אני תל אביבית וממש לא אכפת לי מאיזו עיר יהיה אהוב ליבי העתידי, מעדיפה מהמרכז כדי לא להכנס לסיבוכי קשר מרחוק אבל לא משהו מיוחד מעבר.

1Shir

New member
בתור ת"א, מה הקשר בין שתי הפסקאות שלך

יש הבדל בין לגור בחיפה לבין לגור בראשון.

RonenQ

New member
הקשר הוא שיש לי תחושה שיש הרבה שחושבים שרק תל אביב היא מקום

טיבעי לרווקים מעל גיל מסויים לחיות בו. הבחורה ההיא היא דוגמא אחת לכך.

נכון..

הרבה רואים את תל אביב כאיזה בירת הרווקים הישראלית וזה מעצבן מהרבה סיבות. אני תל אביבית הכי לא ׳בועתית׳ שיש, ולמרות זאת כשאני אומרת שאני משם אז אני מקבלת תשובה מעצבנת של ׳על כל המשתמע?׳ סטיגמות רצות לשני הכיוונים... מי שתקוע בסטיגמות האלה שיהיה לו לבריאות, תדע שתמיד גם יהיו את אלה שיראו הכל באור הנכון.

לפי דעתי

תוציא לך מהראש את המונח "תל אביביות"
אני גרה בתל אביב ואין לי בעיה גם לצאת עם מישהו שגר רחוק (אפילו חיפה)
וכך גם חברותיי.
לא, איננו נואשות, אנחנו רק מודעות לכך שיש אנשים מחוץ לתל אביב ואהוב ליבי יכול להמצא בכל מקוום,
היה לי גם קשר עם בחור מחו"ל וזו היתה אהבה ממש חזקה (לא משנה כרגע למה זה לא הסתדר , לא רלוונטי)
בכל מקרה ,
אם אתה נתקל בכאלה שלא רוצות- תעשה NEXT , לא שווה בכלל את ההתעכבות עליהן
יש הרבה רווקים שווים בכל מקום בארץ, זה סתם בולשיט
ואגלה לך עוד משהו, רוב התל אביביות שאני מכירה ף נמצאות שם כתקופת ביניים וכולן מדברות על זה שברגע שהן תכרנה - הן תעבורנה לפרברים יחד עם בן זוגן, זה גם כבר קרה לכמה חברות שלי
&nbsp
קיצר אל תקשיב לסטיגמות ואל תתן לכמה עיכובים בדרך לבעס אותך

עץ כחול

New member
השאלה מה זה 20 דקות מתא

כולל או לא כולל (עברות תנועה...)
באופן אישי בגלל שהצטברו לי מלא מטבעות של 10 אג וחצי שקלים במגירה במטבח
בכל פעם שאני יוצא לקניות, אפילו אם אני משלם בכרטיס אשראי, אני לוקח בכיס מטבע 1 של חצי
ועוד 4 של 10 אג ומשלם איתם את סכום האגורות בקניה.
ככה אני מקווה עם הזמן לחסל את אוסף המטבעות שנוצר.
אני גם חושב שלהשתמש בשילוב עם מטבע של חצי שקל זה לא מעיק לצד המקבל ולכן מכבד אותו.
זאת דעתי.

למעלה