האם תקום עיר ערבית חדשה בגליל?

היכן כתבתי שאני רוצה להיפטר מהערבים?

מתי טענתי שערבים/פלשתינים הם לא בני אדם? כולנו בני אדם, רק שכאן לחלק מבני האדם יש לאומיות ושאיפות לאומיות מסויימות ולחלק אחר מבני האדם לאומיות ושאיפות לאומיות אחרות, לגטימי, אבל זו עובדה שאי אפשר לברוח ממנה ואני האחרון שאברח מהעובדה הזו, בטח לט על ידי סיסמאות מתייפייפות ורייקניות שחלק מהאנשים מחשתמשים בהם כדי לברוח מהתעמתות עם הנושא. אני בסך הכל רוצה לשמר את ישראל כמדינה יהודית וציונית, אני לא בעיניין של טרנספר, אני לא בעיניין של ארץ ישראל השלמה, אני פשוט רוצה ליותר יהודים-ציונים יחיו בגליל ובנגב, לצד הערבים, וכן אני רוצה למנוע רצף דמוגרפי של פלשתינים אזרחי ישראל בתוך ישראל על ידי יישוב יהודים, לא על ידי גירוש ערבים. אין לי התנגדות עקרונית להקמת עיר ערבית, יש התנגדות להביא למצב שיהפוך את הגליל לפלשתיני לגמרי, הגליל זה בישראל אחרי הכל וישראל היא מדינה יהודית-ציונית, לי חשוב שתשאר כזו, אני יהודי-ציוני, מה חשבת? שהאינטרסים שלך מעניינים אותי? ממש לא! האינטרסים שלי מעניינים אותי, אני רוצה שישראל תהיה בין דן לאילת, פיזית ודמוגרפית, בנגב, בגליל, ולא רק במרכז הארץ. הגרמנים היו נגד היהודים כי הם חשבו שהם נחותים והפכו אותם לבני השטן, זה היה עיניין של גזע, לא מאבקי לאומיות. אני לא מצפה שאתה תבין את ההבדלים כאן, הרי זה דורש יכולת אבחנה שאני בכלל לא חושב שיש לך.

היכן כתבת?

"לשבור את הרצף הלא יהודי שנבנה מהגליל דרך השטחים(מרובם חייבים להיפטר)", אתה יכול לעדן את הדעות שלך ולעטוף אותן בשלל סיסמאות וקשקושים, ובגרמניה הגזע היה חלק מן העניין, בכל מקרה אני מרשה לך לחלום.

אתה וחבריך מתבכיינים יום ולילה על כיבוש וכאשר

אני כותב על להיפטר מהשטחים יש לך את החוצפה להתלונן? זה פשוט לא יאומן... קח את תסביך הרדיפה והגזענות שלך למקום אחר, אף אחד לא רודף אחריך, אף אחד לא רוצה לטרנספר אותך, לאף אחד לא אכפת מהגזע שלך, נראה לי שאתה מחמיא לעצמך הרבה יותר מידיי... היכן הגזענות ב"לשבור את הרצף הלא יהודי..."? אני מתכוון לרצף דמוגרפי וכאשר אני מתכוון ללשבור אני לא מתכווון פיזית (פרנואיד), אני מתכוון על ידי עידוד יהודים לעבור לגור בגליל ובנגב. כאן זה לא גרמניה, גזע הוא לא חלק מהעיניין, יש כאן סיכסוך לאומי שאתה, כמה נוח רוצה להפוך אותו לסיכסוך על רקע גזעי, דבר שלא היה ולא נברא.

אה שכחתי שאין כיבוש ../images/Emo67.gif

אתה לא רוצה להיפטר מהשטחים, אתה רוצה להיפטר מבני האדם שגרים בשטחים האלה, ובני האדם האלה הם ערבים, בכל מקרה מקרה מותר לך להמשיך לחלום.

חוסר הבנת הנקרא שלך עובר כל גבול, הייתי שולח

אותך לאולפן לכמה חודשים ללמוד עברית, אני בספק אם זה יעזור. אני רוצה לשרוד, אני רוצה לחיות, בשביל זה אני חייב מדינה משלי, של הקולקטיב שלי, של העם שלי, של הלאום שלי, בשביל זה אני חייב רוב יהודי-ציוני ורצף דמוגרפי יהודי ציוני בכל רחבי המדינה, אולי זה לא מוצא חן בעינייך, WELL...הדיעה שלך לא רלוונטית, צודקת ככל שתהיה - היא לא ח ש ו ב ה !. אין בהודעה שלי שום שנאה לבני אדם, אין שום שנאה לערבים, ערבים הם בכלל בכלל לא הנושא, מצידי זה יכל להיות כל עם אחר בעולם, כל גורם ולא אכפת לי אם הוא ערבי, קולומביאני או ממאדים שמסכן את הרוב היהודי והרצף הדמוגרפי מהווה עבורי בעיה וסכנה. אין לי בעיה עם זה שיקימו ערים/ישובים לפלשתינים אזרחי ישראל כל עוד זה לא יפגע בי, הנקודה כאן היא בי, אני כיהודי וציוני, לא אתה.

playtrip

New member
נתחיל מזה שאנחנו קוראים לזה:

נתחיל מזה שאנחנו קוראים לזה: עיר ערבית. גם לי יש שיניים וגם אני ניזון. אם אתחתן עם ערבייה, אני אוליד ילדים בדיוק כמו שהייתי מוליד אם הייתי מתחתן עם אשה נוצריה, כמו עם יהודיה. אין הבדל בינכם! נכשלתם! אתם רעי לב, צבועים ומתועבים! זה ממש לא חשוב! זכותכם לחיות עלי אדמות! שבעים השנה שלי מתוך האין סוף האדיר הזה מראות זאת היטב... מי אני שאחליט... שווי ערך אתם! הבה נקפיד לאכלס את מקומות היישוב האלו לטובת כולנו. אין כאן בעייה, והיא למראית עין. תלחמו, תוציאו משאבים! את אותם המשאבים שידרשו למחיה עם אדם שהוא כמונו בדיוק! מחקרים גנטיים הראו זאת... העבדות של השחורים בתחילת המאה הראתה זו, הם אדם, ולכבוד החגים הקרבים, אלו של ישראל, ואלו של הנצרות, נתתי מתנות לאנשים סביבי! שחורים ולא! הכרת התודה הייתה חשובה! בכנות! אתה חושב שלא תסתדר איתם? כאשר תשכב על האדמה ללא מספיק אוכל ומזון וללא קורת גג, אני אהיה שם כשתצטרך! אינני יכול להשאיר אותך שתמות ואין לי שום סיבה! אם אעבור! אם לא אפחד לחטוף ולפגוע בחיי... אפשר לכתוב על זה הרבה ספרים! אתם לא יודעים כמה אני מפחד אם נלחם ואף אחד לא ישאר בצד שלי לדאוג לאכול יחדיו, ולבנות! מתים לנו אזרחים. העולם רע, מסוכן, ואיום. המדינה שלנו היא אחת המדינות הכי איומות ומכוערות ורעות בעולם! אני נהנה מזה מכל רגע! אבל חבל על חייכם! אנשים!

קריסטו

New member
ממש מחפש מישהו שיעזור לי

אני מחפש מישהו בעל קשרים ברצועה וברמאללה שיכול לעזור לי באופס שאני בונה על הרשות הפלסטינאית, אני אספן חדש והייתי מאוד רוצה לרכוש פריטים מסויימים אם למישהו מיכם יש קצת קשרים אני בטוח שיהיו לנו יחסים פוריים

איזה ליצן השר שטרית

בס"ד מחד הוא מדבר על מחיקת שכונה ויותר בעזה,אך מאידך גיסא מציע לבנות עיר ערבית בגליל. 'סייג לחכמה שתיקה' כבוד השר מאיר שטרית לא מזיק!

יש היגיון פשוט בהצעותיו של שטרית

את השכונה שהוא ימחק בעזה הוא ישקם בתור עיר ערבית בגליל. לחילופין צריך לחשוב שהאיש פשוט על סמים קשים.

playtrip

New member
תפסיקו להלחם!

ואני עוד טרול שהורס פורומים וזה ידוע, ואני מנסיון יכול לומר שגם מפורום של השתמטות וגם מפורום פציפיזם, בו זמנית אפשר לנדות אותי! טמבלים!!! אין הבדל ביניכם! כולכם בני אדם, ואתם חושבים שלכם אני לא יכול להרוס? אז כן!!! אבל אני לא אעשה זאת, כי טובת הכלל חשובה ויש לי מה לומר! אם אני יכול לעזור במשהו, אז אעשה זאת! אני לא רוצה לראות דבר שאין לי הוכחה כלפיו! זו לא סתם סדרה שאנחנו מדברים עליה! לא מדובר כאן בפורום של "דובוני אכפת לי"! זה אחד הפורומים שאני הכי נהנה להודות שכל כוונתי היא להרע לאחר, אני שונא כל אדם, החל מדתי, דרך מתנחל, ערבי, ועד בורמזי ואיסלנדי! הם כולם אדם, מתים כאדם! ויש השלכות למעשים. זו הסיבה שאני כועס, ואל תדאגו, לא הפסדתם כלום. תחיו בשלום ובוא נדאג לפתור את העניינים בצורה שבה כולנו נחייה ולא נשפוט על מילה. אני לא מעוניין לשבת בכלא לחינם שוב, מפני שגם אחזקת אסירים עולה כסף.

מוחמד5

New member
אחלה רעיון

בתנאי !! העיר תוקם על אדמות המנהל, לא יופקעו קרקעות מישובים ערביים לשם הקמת עיר חדשה. לעיר יהיו תשתיות מתקדמות ,המתאימות למאה ה21. ינתנו מענקים לוגוגות שירצו לגור בעיר החדשה.

מעניין מוחה ../images/Emo13.gif

אתה חושב שאולי יפקיעו קרקעות מאזרחים יהודים כדי לבנות עיר לאזרחים ערבים? או שאין סיכוי?

איפה ראית משפחה יהודית שמחזיקה 400 דונם?

ללא שימוש? חוץ ממשפחת רוטשילד?
יהודי אירופוצנטרי ממוצע רואה בקרקע (בהנחה שיש לו כזו) נדל"ן שצריך להפעיל אותו ולהשקיע בו. קרקע ללא שימוש=בזבוז של כוח כלכלי פוטנציאלי ורווחי. הערבי הכפרי המסורתי-חמולתי רואה בקרקע ובבנייה לרוחב נכס כשלעצמו - אות לבכורתה ולהצלחתה של החמולה על פני חמולות קטנות וצנועות יותר. אז מה הסיכוי שיפקיעו מחמולות יהודיות (כשאין כאלה) קרקעות שעומדות שנים ללא שימוש (שאין כאלה) כדי להקים עיר שבה כל מגרש של חצי דונם עולה עשרות אלפי דולרים?

עגייב

New member
למה להפקיע? קק'ל ישמחו לתרום פיסת אדמה

למען אזרחי המדינה הערבים

עגייב

New member
למה להפקיע? קק''ל ישמחו לתרום פיסת

אדמה בשביל אזרחי המדינה הערבים

למעלה