האם תקשור נוגד את הדת?

האם תקשור נוגד את הדת?

האם תקשור נוגד את הדת ? מאות פעמים שמעתי את השאלה מהמון דתיים : "אסור להעלות באוב ולהפריע למתים ...תקשור זה אסור על פי האמונה והדת היהודית ...". האם זה נכון ? החלטתי לתת לכם , הקוראים מעט חומר למחשבה - האם ידעתם כמה רבנים מאוד מפורסמים בארץ "מתקשרים?" - כיצד הם מגדירים תקשור כלל ? דווקא הדת היהודית היא זו שמאמינה שעולם זה הוא כמסדרון בין העולמות . שהגענו לכאן על מנת לבצע תפקיד מאוד מוסים ולהמשיך הלאה לעולמות הבאים . כלומר המתים וודאי קיימים בעולם שלהם , הנשמות בעולם שלהם , המלאכים בעולם שלהם , וכן הלאה . יתרה מכך ישנם סיפורים רבים על צדיקים שהיו "רואים" נשמות והילות ורואים את האדם מבפנים פשוטו כמשמעו כדוגמת הרב "רנטגן" של ימינו שכמוהו יש רבנים נוספים . הדת היהודית משתמשת בדוגמאות רבות כדי להוכיח את קיום חיי העולם הבא : דיבוקים - זוהי תופעה של התעברות נשמה נוספת באדם חי הופעת נשמות כבחייהם - כלומר רוחות רפאים גלגולי נשמות - נשמה שעברה מן העולם והתגלגלה לגוף אחר ומספרצת בדיור מה עבר עליה בגלגול הקדום סיאנסים - תקשור עם נשמות נפטרים ריגרסיה - החזרה לגלולגים קודמים על ידי היפנוזה בה המטופל מספר בדיוק מה היה מו והשפה אותה דיבר וכן פרטים נוספים . מוות קליני - עשרות אלפי אנשים בארץ חוו מוות קליני ובעקבות הפחד מהעולם הבא החליטו לקיים מצוות וחזרו בתשובה . ושיא השיאים - הדת היהודית משתמשת ביכולתם של אוטיסיטים ופגועי מוח לתקשר ואפילו מפרסמת ספרים על כך שאותן נשמות של פגועי מוח מספרות מה קורה בעולם שמעב רלחא רהמוות ומהו בדיוק גלגול נשמות - מדוע לאלו מותר לתקשר ולנו לא ...? אם כך מדוע הדת תאסור על תקשור ? תקשור נתפס בדת כתקשור עם מתים וכגילוי עתידות וזה ממש לא כך . "להעלות באוב" משמעו לתקשר עם המתים - "לדרוש במתים" ובעצם להפריע את מנוחתם . ויש צדק בכך . אך לא כל מתקשר מתקשר עם מתים ולא כל מתקשר מגלה עתידות . סיאנס הוא בעצם תקשור עם מתים והוא אסור ואני מוחה על כך בעצמי - אך מת שהגיע לכאן על מנת להעביר מסר לאדם דרך חלום או דרך מתקשר מסוים - אותו מתקשר לא חטא כלל בדיוק כפי שהחולם שחלם על נפטר לא חטא - הוא לא הזמין את המת לחלום ולא הפריע לו - הנפטר הגיע לחולם כדי להעביר לו מסר שיכול לעזור לו בחייו . אם כך - הדת אוסרת על תקשור עם מתים לפי הציטוט - "לדרוש במתים" ועל גילוי עתידות לפי הציטוט - "תיפח רוחם של מחשבי קיצים" - כלומר מי שייחשב את העתיד לקראת הגאולה ויגיד שהמשיח למשל אמור להגיע בשנת 2010 בחודש כזה וכזה - תיפח רוחו - הוא ייענש על כך - כל שכן על גילוי עתידות וכדומה . למי שיש ספק בכך שתקשור עם מתים יכול מאוד לסייע לאדם החי שמקבל את המסרים דרך חלומות או דרך מתקשר שיצפה בתוכניותיו של ג'ון אדואדס - המתקשר המפורסם שמתקשר מול קהל בשידור חי ומעביר מסרים מן המתים אל החיים בתוכניתו "העולם שמעבר" . וכן אותם רבנים שבעצמם מוכיחים שהם מסוגלים לתקשר על ידי כך שהם מגלים פרטים על אדם שמגיע אליהם עוד לפני שפצה את פיו ובשיא יומרתם אפילו חוזים לו את העתיד - הם לא יכולים לאסור לאחרים לתקשר . הדת אינה נוגדת את התקשור - הדת כלל אינה מגדירה מהו תקשור - הדת אוסרת גילוי עתידות והפרעה למתים - כלומר דרישה של מטופל לתקשר עם המתים ועם פרטים אלו אני מסכים בפה מלא . רב מאוד ידוע בציבור חקר את אופן טיפולי ונתן לי את ברכתו ובעקבותיו הגיעו אליי עשרות מטופלים גם חרדים לפגישה ... ונתתי הרצאה בעניין מול בנות חרדיות באחת מערי הארץ . התקשור עוזר לאדם להתעלות רוחנית ולקבל מסרים מהעולם שמעבר ... אני בטוח שהדת תברך על כך שהאדם הכיר בקיום החיים שלאחר החיים שהדת כה משתדלת להוכיח !!! בברכה, יוני.

יוני, אני רוצה להבין משהו

אני יודעת שהדת אוסרת סיאנס, בעצם להביא בכוח את הנשמות, אך מה ההבדל בין מסרים מהעולם שמעבר, למישהו שמעוניין לתקשר עם בן משפחה והנשמה מוכנה להעביר לו מסר, קצת בילבלת אותי . כמי שחייתה על ברכי הדת, איני מבינה מה ההבדל בין מסרים מהעולם שמעבר, לבין מטופל שמבקש לקבל מסר מאביו ז"ל. דבר אחד כן הפריע לי , איני זוכרת מי זה היה, מישהו דתי, שאמר שאסור לאנשים כמונו לתקשר, רק לאוטיסטים ניתנה הרשות, לקבל מבורא עולם מסרים,הייתי קצת בהלם, כי יש לו בן אוטיסט, והוא אמר שמותר לו לתקשר או לומר עתידות. מוזר קצת. ואכן, רבנים בעצמם , מתקשרים... לא כולם מודים בכך, ונונים בירכתם לתיקשור. אולי לא הבנתי אותך ? אודה לתשובתך. אריאלה באור האבה

הבנת אותי ובגדול - סופסוף מישהו פוקח את עיניו

סיאנס הוא אסור כי מפריעים לנשמה , לעומת זאת מדוע החולם על נפטר לא נענש כפי שאמור להיענש על סיאנס ? בחלום לא הזמנתי את הנפטר אליי - הוא הגיע מרצונו . בסיאנס הזמנתי מפורשות את נשמת הנפטר - וזה אסור . באשר לתקשור : כאשר אדם מסוים מבקש לתקשר עם נשמה שעברה מהעולם - זה אסור בתנאי שהמתקשר קורא מפורשות לשמו של הנפטר - זה די דומה לסיאנס . אם הנפטר הגיע מרצונו לתקשור והראה עצמו או נתן פרטים מזהים מבלי שהמטופל יעביר למתקשר את שמו ופרטיו - זהו תקשור טהור ונקי - ואין על כך איסור . באשר לרבנים - באתר שלי יש סרטון על קבלה מעשית - עד כמה העונש על כך חמור - על פי הדת בלבד !! ולמרות זאת הרבנים המתקשרים שמחים לתקשר ובאותה נשימה להגיד לכל דורש שאסור לתקשר ... גם לאוטיסטים אין רשות לתקשר - אופן התקשור שלהם מוכיח שנשמתם הייתה כבר בעולם - וזהו . אסור להם לתקשר עבור אדם אחר לפי דרישה - הם לא הגיעו לעולם לשם כך . הם הגיעו כדי לבצע תיקון באותה משפחה אליה נולדו וכדי להעביר מסר כללי . מצחיק ועצוב ביחד - איך אף אחד לא פוקח את עיניו למראה האבסורדי הזה ....אגב - את מה שאני אומר מגבה הרב המחמיר ביותר בארץ . אשמח לשמוע את תגובתך , אלעד .(יוני הוא מנהל האתר שלי) .

תודה אלעד, מסכימה איתך../images/Emo140.gif

למה אני דווקא, פוקחת את עייני, כי גדלתי על ברכי הדת, וקיבלתי בתיקשור את מה מותר ומה אסור, דיברתי עם בורא עולם, וביקשתי הנחיה בצורה אנרגטית... לא שאלתי רב , זה פשוט ברור לי. לכן, אני אכן לא מעט פעמים שביקשו לתקשר עם נפטרים, אמרתי שרק אם הנפטר ירצה למסור ויגיע אלי, אני אעביר את המסר, גם אם זה " כביכול פגע" בפרנסתי, מי שהיה מוכב לקבל, חיכה חודש, כי אז הגיעו למסור את המסר- המעניין שהם הגיעו ביום ההולדת של המטופל. אחותי למשל היתה אצל מתקשרת, וביקשה לתקשר עם אבא שלמו ז"ל,, והיא אמרה לה כל מיני דברים, והרגשתי שאבא בכלל לא רצה לבוא... אבל דווקא אבא בא אלי בחלומות ולפעמים זה דברים שקשורים לאחיות שלי, וביקשתי שימסור להן, אבל אני הבת הבכורה, והוא רוצה להתחבר דרכי, ואני לא מצליחה להעביר להן את כל המסרים שלו. אחת לא מאמינה בתיקשור, והשניה לא רוצה לקבל שאבא רוצה להעביר לה מסרים דרכי, אז הלכה למתקשרת, שכמעט לא אמרה לה כלום . ולכן, כמוך, איני יודעת איך מעבירים את המסר, לסביבה, שלא מבינה בזה. אפילו לא מבחינת הרבנים, כי יש אשה שמלמדת את תורתה של ימימה , בגליל, נועה שמה, שלמדתי אצלה היא לא מספרת כי ימימה תיקשרה את הלימוד, וכדיברתי על תיקשור , היא ממש גרמה לי להרגיש רע, כדי לא לבוא יותר. כי היא פחדה שזה יפחיד את התלמידים. דבר נוסף- לגבי אוטיסטים, אני לא זוכרת מי זה היה אבל הגעתי אליו דרך אתר אינטרנט, והאבא התקשר אלי ושעה הסביר לי למה רק הבן האוטיסט שלו, מותר לו לתקשר, והייתי המומה ... אני לא זוכרת אפילו שמו. ואגב לצערי יש ויכוח בין הרבנים- מה שלא מוסיף להם כבוד ציטוט תשובתו של רב : " באשר לעצם העניין של קבלת הוראות על פי תקשור של אוטיסטים, לא על פי תקשור כזה או אחר אנו עושים את מעשינו. אני מסתייג מכל השיטה של שימוש בתקשור כזה או אחר, ובמיוחד משימוש בתקשור של אוטיסטים. זו דרך פסולה, שאין ללכת בה. כל טוב רונן לוביץ התשובה התקבלה מהרב רונן לוביץ בתאריך ד´ סיון ה´תשס"ז " והקישור הישיר אז אם הם לא אחידי דיעה, איך נצליח להסביר לידינו וחברנו, שמותר לתקשר.... מה דעתך ? ממה הרבנים האלו מפחדים ? שבת שלום, של אחדות שלום ואהבה אריאלה

מדהים

בוודאי שאביך יגיע אלייך - כנראה שרמתך הרוחנית במשפחה היא הכי גבוהה כרגע - לכן המסרים אצלך יתקבלו בברכה - וזה בדיוק מה שאת מסבירה . לגבי מסרים שהוא מעביר אלייך ונוגעים לשאר בני המשפחה - אם תרצי בשמחה אפרש לך את חלומותייך . אני מנהל פורום לפתרון חלומות באתר שלי . לאדם קשה לפרש את חלומותיו שלו . תת המודע שלו משפיע על פתרונם . הבלבול הזה כפי שאת מסבירה על שיטת ימימה ועל הרבנים בין דת - תקשור - רוחניות , לדעתי מאפיל על כל תחום ומוציא את דיבתו רעה - חלק ממה שאני רוצה להעביר במאמרים והרצאות הוא לעשות סדר בתחום הפרוץ הזה . בהחלט ניתן להסביר לחברינו שמותר לתקשר - הרבנים עושים זאת בעצמם . כוחות טומאה הם קוראים לזה . באתר שלי יש ציטטות מאוד מאוד מפורשות מפי האר"י הקדוש שבעצם המציא את הקבלה הלוריאנית הקוריה על שמו - בהם הוא כותב מפורשות על איסור מכל וכל על קבלה מעשית , השבעת מלאכים , שימוש בשמות השם וכיוצא בזה . אינני יודע מהי שיטתך (ואשמח לשמוע) אבל מי שמציג עצמו כדתי כדאי שיידע את תוכן הדברים - ובנוסף כדאי שיידעו זאת הפונים אליהם . הרבנים לא מפחדים - הם נגררים ... אגב - אם כמוך לא הייתי בוחל באמצעים עבור פרנסה - הייתי , ואני בטוח שגם את - הרבה יותר מסודר כלכלית ... אלעד . שבת שלום גם לך .

תלוי למי קוראים "הדת"

יש דתיים שמתקשרים בעיני זה קשור בניקיון הכלי... (המתקשר כלומר) וכן, יש יותר פלגים בדת מאשר עצם ההבדל בין חילוני לדתי...הרי עשר יהודים..מאה דעות....וכו' (גילוי השכינה זה תקשור מקובלים מתקשרים) שוב : ניקיון המתקשר הוא הקובע פה

backbencher

New member
יש לי מספר שאלות, בנוגע לטענותיך.

כתבת "הדת היהודית משתמשת ביכולתם של אוטיסיטים ופגועי מוח לתקשר". לא! הדת היהודית אינה עושה זאת. מי שעושה זאת הם הנוכלים העובדים בשרות ארגוני ההחזרה בתשובה. קהל המטרה הוא עגלים חילוניים. אין תקשורת עם אוטיסטים. השיטה הוכחה כתרמית. שאל אותי איך מוכיחים זאת, ואדגים לך כתבת "מת שהגיע לכאן על מנת להעביר מסר לאדם דרך חלום או דרך מתקשר מסוים - אותו מתקשר לא חטא כלל בדיוק כפי שהחולם שחלם על נפטר לא חטא - הוא לא הזמין את המת לחלום ולא הפריע לו - הנפטר הגיע לחולם כדי להעביר לו מסר שיכול לעזור לו בחייו". יופי. מנין לי שאינך בודה דברים מליבך, ומציגם כמסר מן המתים מן העבר האחר? איך אוודא שאינך בודה טענות. אולי אחרי תהייה קצרה על קנקנו של המטופל אתה מנחש מסרים סתמיים כוללניים, כך שהמטופל יכול "למצוא בהם התיחסות לעצמו"? כתבת "למי שיש ספק בכך שתקשור עם מתים יכול מאוד לסייע לאדם החי שמקבל את המסרים דרך חלומות או דרך מתקשר שיצפה בתוכניותיו של ג'ון אדואדס". אל תאמר לי שאתה פתי המאמין למה שמוצג בתכנית טלוויזיה שנערכה ונחתכו ממנה הכישלונות, ונותרו רק הניחושים המוצלחים. עד כדי כך אתה פתי? ג'ון אדוארד אינו מתקשר עם העבר האחר. הוא מתקשר עם הפתאיות (gullibility) האנושית ועושה ממנה הון, ונראה כי אתם שואפים ללכת בעקבותיו עם מי, או עם מה, אתה מתקשר בכלל? כתבת "סיאנסים - תקשור עם נשמות נפטרים". האם זה סיאנס מן הסוג של סמן הנע על גבי לוח אותיות? מי מזיז, או מה מזיז, את הסמן על פני לוח האותיות?

אם היית מקשיב - הייתי גם עונה

אתה שואל אותן שאלות בצורות שונות ועד כה מקבל תשובות לכל שאלה . בדיון גם מקשיבים . אם אתה רוצה לדעת מה אני בודה ומה לא ומה מקבל מטופל כולל הוכחות לתקשור עבורו (מה לעשות שיש עוד כמוך שסתם ייעוץ על פי תת המודע לא מספיק להם ...) - לינק אחד קטן ואתה נכנס לאתר שלי שמפרט בדיוק מה אני עושה - אתה לא טורח לקרוא ורק שולל ושולל . אלעד .

backbencher

New member
לא ענית דבר !!

כתבת "אתה שואל אותן שאלות בצורות שונות ועד כה מקבל תשובות לכל שאלה". עד כה, לא קבלתי שום תשובה לשאלה כלשהי. כלומר, הגבת בדרך של השמעת טענות, אלא שאלה טענות שאינן בנות-בחינה, ולכן אין מה לעשות עימן אני שב ושואל: עם מי, או עם מה, אתה מתקשר בכלל, ואיך אדע שאינך בודה דברים מליבך

תשאל מטופלים שהיו אצלי ...

אג - ג'ון אודארדס טועה - זה לא שולל את התקשורים המוצלחים שלו ...

backbencher

New member
מה בדיוק לשאול אותם?

השמעת באזניהם טענות מסוימות והם בלעו אותן כבכורות בטרם קיץ. זה הכל. הטיפול שלך "הצליח" מכיוון שהמטופלים הם פתאים, ומאמינים ב- NAC (ראשי תיבות של New-Age Crap, ובעברית צחה - "חרא של העידן החדש", במחילה). אכן אפשר שהרגשתם השתפרה והם יצאו שבעי רצון. זו לכל היותר תופעת placebo, או בטוי תת-הכרתי לרצון המטופל להשתכנע כי המטפל הצליח אני שב ושואל אותך, ואל נא תפנה אותי אל מטופליך: עם מי, או עם מה, אתה מתקשר בכלל, ואיך אדע שאינך בודה דברים מליבך כתבת "ג'ון אודארדס טועה - זה לא שולל את התקשורים המוצלחים שלו". לא ג'ון אודארדס, אלא ג'ון אדוארד (John Edward), ואין שום הוכחה שהוא מתקשר Cross Over. הדבר היחיד עימו הוא מתקשר, ובהצלחה, היא הפתאיות (gullibility) האנושית

תהיה בריא

אתה כבר יודע מה אמרתי , מה ענו לי , ומה בלעו המטופלים ואיך מכרתי להם ... שא ברכה , אלעד .

backbencher

New member
הצחוק יפה לבריאות.

אין לך מושג כמה הצחקתני. תודה ששקדת על בריאותי

מסכימה וגם איך אני רואה את הדברים

סיאנס כלל אינו תיקשור. תיקשור, לפחות באמת שלי ובדרכי, נעשה דרך המלאכים המדריכים ולא ישירות מול נשמות של מתים. אני עצמי שוללת סיאנס כי אני אכן מאמינה שלא נכון לנו להפריע לנשמה שחלפה מין העולם ואין אנו יודעים היכן היא כעת. מה גם שסיאנס, עצם זה שאנו מזמנים נשמות של מתים, זה מהווה פתח לכל מיני טרמפיסטים להגיע - נשמות תקועות בין ממדים וכ"ו. ניתן כמובן לקבל מסרים מאדם שניפטר אך זה צריך להעשות בתיקשור - מול המלאכים המדריים. כשהם נמצאים זה סוג ל הגנה ווידוא שהדברים נעשים נכון ולא מפריעים לאף אחד. להבנתי אנשים דתיים רבים שוללים תיקשור מכיוון שכתוב "לא תעשה לך כישוף" - והם רואים בכך סוג של כישוף. היה לי אפילו תלמיד שהתחיל קורס תיקשור ונראה היה שהוא ממש עומד להפתח לתיקשור אבל במיפגש השני הוא הודיע לי שהרב שלו אסר עליו לבוא... אתם לגמרי צודקים שיש הרבה רבנים שהם מתקשרים, ורזי הקבלה מבוססים על תיקשור. אבל לצערנו רק דתיים נאורים מכירים בתיקשור כדרך. לתפיסתי התיקשור הוא דרך חדשה להתחבר לבורא הגדול. תמיד ידענו והבנו שיש כוח גדול שעובד ביקום ואנו לא רואים אותו ולא מבינים אותו. בעבר הדת נוצרה כאיזה מתווך בין אדם לאלוהים - כדי לתת לנו תחושה שאנו מדברים עם אותו כוח גדול ומסוגלים להשפיע לטובה על חיינו. לאט לאט הדת לקחה לעצמה תפקידים נוספים שהם מעבר לתיווך הזה. כיום יש דרכים חדשות לאותו חיבור בין אדם לאלוהים, למשל, תיקשור. הרבה מאנשי דת ששוללים את התיקשור עושים זאת מפחד. כי לצערנו זרמים רבים בדת מגייסים אנשים לשורותיה דרך הפחדה וכך קורה שאנשים דתיים פעמים רבות פוחדים מאלוהים.

אכן - הבלבול בין התקשור לדת הוא גדול

הדת נתפסת כמייצגת דברים מסוימים ולמעשה יש הרבה שגיאות בדרך בה היא מעבריה את הדברים לעם , במקביל לחוכמה הרבה המוצגת על ידה . דתיים פוחדים מתקשור ולא מבינים עד כמה הארה רוחנית שכזו יכולה לרומם את האדם . תקשור היא דרך להתחבר למימד האחר - לבורא , למלאכים , למדריכים - כל אחד מתחבר למה שמתאים לו או נשמע לו הגיוני יותר או פחות . אני טוען שכל אחד מתקשר אך ורק עם חלק נשמתו בעולם שמעבר שפשוט לובש צרוות שונות . אלעד .

backbencher

New member
"אני טוען שכל אחד מתקשר אך ורק עם חלק נשמתו

בעולם שמעבר שפשוט לובש צרוות שונות" אני מזהה שמדובר במילים עבריות, ואני יודע מה פרוש כל מילה לעצמה, אולם, התצריף אינו אומר לי דבר. מה פשר המשפט לעיל?

יש עצמי גבוהה....אכן

ויש עוד ישויות.....ואתה טוען?! או שאתה שואל?! כי אתה מאוד מבולבל...לפחות בעיני. מה בעצם מעניין אותך?!

backbencher

New member
איני מבולבל. אני ממוקד. השאלה שלי - פשוטה:

עם מי, או עם מה, את(ה) בכלל מתקשר(ת), ואיך אדע שאינך בודה דברים מליבך?

למעלה