האם תקשור נוגד את הדת?

התקשור הוא רק עם עצמך

אתה יכול להבין שאתה מתקשר עם מלאכים , נפטרים או אלוהים - הכל זה האני הפנימי ישלך - חלק נשמתך הלובש צורות אחרות . אלעד .

backbencher

New member
אני עצמי - איני יודע לתקשר.

אני מניח שאתה מציע שירות התקשרות עם החלק של נשמתי המצוי בעולם שמעבר. יפה. מנין לי שלא תבדה דברים מליבך? קיים פרט מידע מסוג מסוים, נפוץ, זמין, שימושי, ואצלי הוא כבר בן ארבע שנים וידוע רק לי ולנשמתי, בעולם הזה, וגם בעולם שמעבר, והוא הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי שלי. גלה לי מהו - וסילקת את כל ספקותי, וחיסלת את כל ספקנותי מה דעתך?

backbencher

New member
"תיקשור, לפחות באמת שלי ובדרכי,

נעשה דרך המלאכים המדריכים" עם אילו מלאכים את מתקשרת? איך מתבצע התיקשור? איך מגיע המסר? e-mail ?fax ?EVP? איך אדע שתיקשרת עם מלאכים, ולא, למשל, סתם בדית מסרים?

אתה מתעקש לשוב לשאלה הבסיסית

ואילו כולם עונים לך על דברים ברומו של עולם..שמת
?! זהו איך אתה יודע שיש אלוהים? מאיין אנשים יודעים דברים? מקשב ל-
. כשאדם מגיע לקורא בקלפים/ קפה/ מתקשר/ קורא בתווי פנים..או כל סוג אחר של התחברות הוא למעשה קצת מפקיר עצמו למישהו אחר וצריך לתת בו אמון בכדי לקבל ממנו משהו ולוקח צ'נאס שאולי יתבדה ולא יהיה תקשור טוב.. בדומה להליכה לרופא או לטיפול אצל פסיכולוג או רופא שיניים.... איך תדע אז? - תשאל.- נכון?! אגב כל המטפלים והאנשים שעוזרים לזולתם מתחילים מאיפשהו...ולרוב את האימון עושים על משפחה, חברים...בחינם.... כי כמו שאתה בודק..גם בצד השני יש קושי להפוך למישהו שהוא צינור שמעביר מסרים יקרים מפז..לאנשים בגוף...מישויות כה רמות, זה בהחלט דבר שנלקח בכובד ראש ונלמד בהקפדה..כולל לימוד הגנות ואמצעי הגנה לשני הצדדים. (לפעמים כשמטפלים באנרגיות ללא הגנות המטפל שהו צינור עלולל להחשף ולהדבק בחולי ובקושי של המטופל..לדוגמא) וברור שכמו בכל תחום בחיינו תמצא רמאים, אז שואלים ...ומבררים לפני שפותחים את
ך בפני מישהו.. וגם אפשר לבדוק את האדם שמולך אם שאלות לניסיון ואז לעבור לשאלות הכבדות יותר... ולגבי המסר...רוב המתקשרים מתקשרים ביותר מאשר תדר אחד...וזה לא ממש רלוונטי לקבלת התוכן, לדעתי! אם מקובל עליך שיש במציאות יותר מהנגלה לעיין..תקבל גם את מה שלא נתפס בחושיך הרגילים ומשתתחבר לתדר תוכל לפתח רגישות גם למה שנסתר....

backbencher

New member
כתבת "בדומה להליכה לרופא

או לטיפול אצל פסיכולוג או רופא שיניים"? לא, לא, לא! מה פתאום?! אני יודע כי רופאים אלה למדו באוניברסיטאות, נבחנו והוסמכו, ומיישמים פרוצדורות טיפוליות הניתנות לבחינה, וכבר הוכיחו יעילות מובהקת (מובהקוּת היא קריטריון סטטיסטי לאי-אקראיות). רופאים מייצגים ידע "פומבי". קיימת דרך "פומבית", ממוסדת, "סטנדרטית", להכשיר מקצוענים ברפואה ולהקנות להם ידע "פומבי", וכל אחד העומד בדרישות קבלה ללימודים אלה, ועומד בבחינות ההסמכה רוכש ידע "פומבי" זה. אצלכם - מדובר בידע "אישי", ולא בתהליך הכשרה כברפואה. אחד מתקשר עם מטטרון, האחר מתקשר עם מגנטוטרון, השלישי - עם ציקלוטרון, הרביעי - עם מדריך עליון בשם tau neutrino מגלכסיה המצוייה מליארד שנות אור מאיתנו (בחיי, מצאתי דבר כזה), חמישי - עם חלק הנשמה המצוי בעולם שמעבר. אין שום משנה (תורה) בת-בחינה. כל טענה מתקבלת. "הכל הולך" (Anything goes) כתבת "לפעמים כשמטפלים באנרגיות ללא הגנות המטפל שהו צינור עלולל להחשף ולהדבק בחולי ובקושי של המטופל...רוב המתקשרים מתקשרים ביותר מאשר תדר אחד...". ומה עם שדה האנרגיה הרוטט בויברציות קמאיות ומקטב את כל היקום בתדר היולי? (בחיי, זהו משפט שקלטתי באחד הפורומים, ונראה לי כי עם מעט מאמץ אוכל ללהג חופשית, כמוכם. אני ממש מרגיש שהז'אנר הזה נקלט אצלי בקלות, תוך תהודה הרמונית עם ה- eigen-frequencies שלי, ואני מתאהב חיש קל בג'יבריש "המקצועי" שלכם) ח'ברה, התעוררו, לא כל עם ישראל פתאים כתבת "אם מקובל עליך שיש במציאות יותר מהנגלה לעיין..תקבל גם את מה שלא נתפס בחושיך הרגילים". אין ספק כי חושינו מוגבלים. הראיה מוגבלת לארכי גל מ- 700 ועד 400 ננומטר. השמיעה מוגבלת לתחום 20 עד 20000 הרץ, וכיו"ב. אולם אנו נעזרים במגוון מכשירי חישה, גילוי, מדידה ורישום, אפילו אוטומטיים, המרחיבים את חושינו. אם תופעה מסוימת היא מטריאלית - דינה להתגלות במכשירי מדידה, והטענות לקיומה תהיינה "פומביות" (היינו, reproducible בכל מעבדה מצוידת כנדרש). לעומת זאת, אם תופעה מסוימת היא אימטריאלית - לא תיקלט במכשירי מדידה כלשהם, ואצטרך להאמין לטוען כי הוא "אישית" "קולט" את התופעה בחושיו לאור תגובתך, אני מבין כי ההוכחה היא בנוסח הגששים: "עובדה, חלמתי!"

דווקא במקרה שלי האישי

תהא הוכחה מוחצת...מעל לכל ספק אך לא העת להיגלותה.... וכוונתי הייתה שרופאים ופסיכולוגים...מלומדים...גם יש טובים ורעים ולא התואר הוא הערובה להצלחתם. אתה טוב בלהוציא דברים מהקשרם...הא!

backbencher

New member
"דווקא במקרה שלי האישי תהא הוכחה מוחצת...

מעל לכל ספק...אך לא העת להיגלותה". אל מה את מתכוונת? מה הטעם בהשהיית הוכחה מוחצת? "אתה טוב בלהוציא דברים מהקשרם". מה הוצאתי מהקשרו? סך הכל אני מבקש לדעת עם מי את מתקשרת, או עם מה את מתקשרת, ואיך אדע שאינך בודה דברים מליבך? מה כבר ביקשתי? האם זה כל כך מוגזם?

אני מתקשרת עם מי שבא לי,

כי אני האם הגדולה בגוף אישה ויש בערך מיליון נבואות על שובי בעידן האור שמכונה אף עידן האישה.... ויש מי שעוקב אחר צעדי ומתעד באופן מעיק ודקדקני והכל יצא בסדרת ריאלטי...(פיכס שונאת ריאלטי) וזה כנראה שאדוני יצטרך להיוותר בספקותיו עד למועד זריחתי שמלבד לאמר לי שאני קרובה אני לא ממש יודעת דד ליין....

backbencher

New member
OK, אני מזהה די בקלות שכתבת משהו בעברית,

ואני אפילו מבין כל מלה לעצמה בנפרד, אבל תהרגי אותי אם הבנתי מה כתוב שם. האם יש למשפטים שלך לעיל תוכן קוהרנטי?

קוהרנטי לגמרי......

וזה כנראה שאדוני יצטרך להיוותר בספקותיו עד למועד זריחתי שמלבד לאמר לי שאני קרובה אני לא ממש יודעת דד ליין....

backbencher

New member
!!!No kidding, מה?

"אדוני יצטרך להיוותר בספקותיו עד למועד זריחתי..." את מתכוונת, עד ששדה האנרגיה הרוטט בויברציות קמאיות יקטב את כל היקום בתדר אור היולי, אשר מטטרון/מגנטוטרון/ציקלוטרון/טאו-נויטרינו/מיכאל/רפאל/גבריאל יתעלו (channel) דרכך אלינו, בני האור? נו, כבר אתמול הם תיקשרו איתי ומסרו לי את ההדרכה העליונה בענין זה, על התרחבות אנרגיות האהבה והלהבה התאומה בעידן האור החדש שאליו אנו עומדים להיכנס, ואשר שינוי קוונטי בתודעה יכין אותנו להרפתקה החדשה הממשמשת ובאה. לא לפחוד. יהיה טוב כן, את שינוי התודעה הגדול של דצמבר 2008 נכנה בשם "התרחבות האהבה". כן, מטרת ותכלית המעברים והטרנספורמציות שחוויתם היו לאפשר לכם לחוות יותר ממי שאתם, ולנוע עמוק אף יותר אל תוך האהבה שבלב ישותכם, אותה אהבה שהיא האלוהות הפנימית שלכם. קראנו לשינוי זה בשם "התעלות", ובשנותיו הראשונות דימינו אותו למסע. אתם נעים אל תוך ממד גבוה יותר של ההוויה והתודעה שלכם, הולכים כביכול למקום כלשהו, מקום המכונה בפיכם "הבית". אבל עכשיו הבנתם שאין שום מקום שיש ללכת אליו לבד עמוק יותר אל תוך ישותכם. אין דבר שיש לעשות, חוץ מאשר להתרחב אל תוך האהבה שאתם עמוק בתוך עצמכם הכל הם אמרו לי אתמול בתיקשור קסום זה מסתבר שאינך יחידה. גם אני מציע טיפול בתיקשור עם המלאכים, וכל מחיר טיפולי שתציעי - אציע ב- 16% פחות, "בשחור" (בלי קבלות). אבל לא צריך לריב. יש מספיק פתאים לכולם

backbencher

New member
תסלח לי יוני, הנאום הזה נשמע כמו

נסיון מיזם עיסקי של שרלטן לא מתוחכם, המקווה לעשות קופה על גב הפתאיוּת (gullibility) האנושית

שים לב טוב לתשובה של לאונרדו !

זו התשובה הכי טובה שתוכל לקבל על השאלה : "תוכיח עם מי אתה מתקשר ..." . בהצלחה במחקר , אלעד .

backbencher

New member
אשכול זה מכיל שש תגובות של לאונרדו.

לאיזו משש התשובות של לאונרדו עלי לשים לב?

backbencher

New member
מה שכתוב שם - אינו קוהרנטי,

אולם, אם אתה והיא מבינים מה כתוב שם - עשו עימדי חסד והסבירו

למעלה