אלוף אתה לא
עשית טעויות לכל אורך הדרך. מה השטויות האלה "להיות קריר" וכו'? זו העמדת פנים שרק פוגעת בך. צ'מע.
ברגע שהיא אומרת לך "אני בקשר עם עוד כמה גברים", אתה אומר לך בטון נינוח אך אינו משתמע לשתי פנים: "זה ענין שלך, אבל עלי זה לא מקובל. כשתגמרי עם המשחקים עם שאר הגברברים שלך, ותהיי מוכנה למשהו אמיתי ושונה לחלוטין, תרימי צלצול, ואם יהיה לי זמן, אולי נוכל להפגש. תודה והיה נעים לשוחח איתך. ביי". מנתק תטלפון
ונותן לה לרדוף אחריך. היא מתקשרת שוב.. ואתה לא נכנע! אתה שואל אותה, בטון שליו ורגוע, "לפני שנתחיל לדבר, אני רוצה לדעת אם סיימת את המשחקים עם שאר הגברברים." אם היא מהססת ומתחילה לתת לך תשובה בולשיט, אתה קוטע אותה באמצע ואומר לה, שוב בטון רגוע, "סליחי לי, אני לא מסוג הגברברים שאתה רגילה איליו. אמרתי לך שתתקשרי אילי כשתהיה מוכנה. נשמע לי שאת עדיין לא מוכנה. תגמרי איתם ואז
אולי נדבר. בסדר?" היא: "אבל.. אה.. אע.. או.." -"טוב, להתראות. ביי" ואתה מנתק. כך אתה ממשיך עד שהיא מיישרת קו. ואז: אתה קובע תפגישה, לפי הלו"ז שלך. ואם היא לא יכולה, אז בסדר, בהזדמנות אחרת. תן לה לרדוף אחריך. למה אני ממליץ על הגישה הזו? מכמה סיבות. ראשית - מדובר בבחורה שמשחקים משחקים. לא בחורה ישרה שפיה כלבבה. ולכן אתה חייב להתנהג איתה בצורה הזו. אין לך מנוס. אני אישית לא חושב על זה בתור "משחק" אלא שהיא 1)
מבולבלת ולא יודעת מה היא רוצה מעצמה ו-2), ועיקר:
היא בוחנת אותך. כשהיא אומרת לך שהיא מדברת עם כמה גברים, היא זורקת את זה בכדי לראות איך תגיב. זה
מבחן. מבחן שרוב הגברים נכשלים בו. כך, באופן הכרתי או תת הכרתי, היא מסננת את כל מי שלא מתאים לה, וחוסכת לעצמה הרבה זמן. אם אתה מתעצבן, היא לומדת שאתה קנאי, שיש לך בעיות באגו וכד'. אתה נכשל במבחן, והיא יכולה לסנן אותך ולעבור הלאה. אם אתה נכנע, מתחנן, לא עומד על שלך וכו', גם אז נכשלת, כי היא לומדת שאתה סמרטוט ושהיא יכולה לדרוך עליך. היא מסננת אותך ועוברת הלאה.. מה שאתה עשית נע בין כניעה להתעצבנות. התעצבנת עליה, אבל לא העזת להגיד לה את זה דוגרי - והיא למדה שאתה לא ממש סמרטוט אבל מתקרב לזה. היא מרגישה שאתה מעוצבן, אבל אתה לא מספיק כן, ואין לך מספיק אומץ, לומר לה את זה בפרצוף. לכן אתה משחק אותה "קריר", כן חוסם אותה, לא חוסם אותה, מדבר איתה אבל לא הרבה וכו'. בנוסף, היא למדה שהיא יכולה להכתיב את התנאים של מתי להפגש. היא סירבה ליוזמה שלך, השאירה אותך תלוי ועומד באוויר, ואח"כ היא זו שיזמה את הפגישה, ואתה "השבת בחיוב!". כלומר שאין לך עמוד שדרה, יש לך את כל הזמן בעולם, ואתה רק מחכה שהוד מעלתה תיזום פגישה, וכמו כלבלב, אתה מסכים ללא בעיה! לכן היא השתמשה במילה "חמוד" - כי מבחינתה אתה באמת כלבלב, לה יש שליטה מלאה בסיטואציה, כל הכח בידיה, והיא זו שתקבע איזה מבין הגברים שהיא בוחנת יתאים לה. היא מוכנה להפגש איתך, כי מה יש לה להפסיד? הלא היא זו שתכתיב את התנאים (איפה ומתי להפגש), כלומר מתי שנח לה, אתה הוא זה שתשלם, ולכל היותר היא תבזבז עליך שעה. לכן, כשהיה לה כאב ראש, או שפשוט לא בא להפגש, לא היתה לה כל בעיה לבטל. אז מה אם אתה תכננת ובנית על זה? מה 'כפת לה? אתה הלא הכלבלב, אתה הוא זה שרודף אחריה, אז בעיה שלך אם לא זכית לפגוש בהוד מעלתה. בלעעחס. לא משנה שבאמת לא היית עסוק. לא משנה שיש לך חלל ריק. אסור אסור אסור לעשות מה שעשית. אסור לך לתת לה את כל השליטה על הסיטואציה. אסור שאתה תהיה אופציה ב' (או ז', אם כי לפעמים אופציה זין זה לא רע..).
ברגע שאתה רואה מבחן כזה, אתה חייב מיד להעמיד אותה במקום, ולעמוד על שלך. אתה חייב להפגין שיש לך עמוד שדרה ושא"א להתייחס אליך כאל סמרטוט. כמובן שכל זה דורש ממך לא להתעצבן (כי אם אתה מתעצבן, אתה מעניק לה את כל הכח, ושוב הפסדת). זה דורש ממך להיות רגוע, ולהרגיש באמת ובתמיד שלא יקרה כלום אם תפסיד אותה. כולה עוד אחת. ובכך, בעצם, אתה עובר את המבחן בהצלחה! הראת לה שאתה גבר, וזה מה שהיא בתוככי עצמה מתפללת שתהיה! היא לא רוצה שתהיה סמרטוט. היא מתה שתהיה גבר. אבל אתה צריך להוכיח לה את זה. אבל אתה לא הוכחת לה את זה. כאן מגיעים לסיבה השניה שיש להתנהג כך:
אין לך מה להפסיד! אם לא תדחה אותה בצורה הזו, היא בין כה לא תרצה אותך. היא תלמד שאתה סמרטוט, ואיזו בחורה רוצה להיות עם סמרטוט? ואם היא באמת תעלב ותנתק קשר, ביג דיל. אם זו הגישה שלה, לא הפסדת כלום. להפך, רק הרווחת בכך שחסכת לעצמך כאב ראש אחד גדול. האבסורד הוא שמה שאני מציע אולי נשמע (על הניר!) קשוח ומניאקי (ואני כבר מכין
מהצווחות שאקבל מהבחורות כאן) אבל לא רק שאני לא אומר שתהיה מאנייק (שוב! הכל צריך להאמר בשלווה ובצורה נינוחה) - אני ממש לא בעד שגברים יתנהגו בחזירות לנשים - באופן פרדוקסלי זה דווקא יגרום לה להעריך אותך יותר, ועם זה - להמשך אליך יותר. אתה מצליח ב"מבחן", והיא נהנת מזה שאתה גבר. כשאתה משתמש במתודה הנ"ל, אתה בעצם מראה לה שאתה הוא זה שמסנן אותה, לא היא אותך. אתה מראה לה שאתה גבר ולא סמרטוט. שאין לך זמן לבזבז. ושאתה עומד במילה שלך - אמרת לה שאתה לא מעונין במשחקים, ואתה עומד במילה. (במקום זה, מה שאתה עשית הוא שבעצם שיקרת לה: אמרת לה שאתה לא מעונין במשחקים, וכשהיא הודתה לך שהיא כן משחקת, המשכת עם הקשר. אז יצאת גם כלבלב וגם מי שהמילה שלו היא לא מילה). מקווה שאני לא נשמע קשוח מידי. זו, באמת, ביקורת בונה.. בקיצור, בפעם הבאה תתנהג כמו אלוף העולם.