האמת? די נשבר לי מהם, אך הם טוענים שהם

seymore butts

New member
לדעתי יש כאן קונסיפרציה

אם פוסלים להשמעה את השיר הזה אז צריך לפסול גם את "יורים ובוכים" של סי היימן (שלמרבה הפלא גם הוחרם בהתחלה בגל"צ), או השיר של שלמה ארצי עם השורה "יש לנו ארץ למה עוד אחת".

כך שההסבר היחיד למה אסרו אותו להשמעה בגל"צ הוא שהם עשו זאת לבקשת היוצרים, כדי לקדם את המכירות. מי היה שם לב למילים בכלל אם היו דוחפים אותו בין דיווחי התנועה ב"גלגל"צ" ?

זה מזכיר את הצנזורה המגוחכת בקול ישראל בתחילת שנות השמונים, שהתעקשו שם לשים "פיפס" על המילה זיונים כשהיא מוזכרת בשיר "האישה שאיתי" של דיוויד ברוזה. כאילו שילדים לא מכירים את המילה הזו. מישהו באמת ישנה את דעותיו או ייעלב בגלל השיר הזה ?

הייתי שמח אילו בעקבות ההחלטה הזו של גל"צ, שלא משנה אם היא חלק מקונסיפרציה כפי שאני טוען או אכן החלטה בתום לב משיקולי פגיעה בצה"ל ובחיילים יגיעו למסקנה שיש להפריט את גל"צ וגלגל"צ ולהפוך אותן למסגרת שהיא על טהרת האזרחות, אבל זו כמובן מחשבה נאיבית.

seymore butts

New member
בזאת ניצלת את המכסה היומית המותרת למילה הזו

בהנחה שאת דוגלת כמוני בדוגמה אישית.

ואם את מתעקשת - כמובן שגם בענייני חלק הגוף הזה שמתחרז עם נחת זכור לי נסיון צנזורה פיקטיבי אי שם בשנות השמונים, כשאיזה פוליטיקאי/ת דרשו להוריד מהבמות מחזה של חנוך לוין שלעג כביכול לערכי המדינה כשהשיא היא סצנה בה מאיימים על מישהו בהוצאה להורג אם הוא לא יצליח להפליץ את "התקווה".

אתה מתכוון למלכת האמבטיה?

או שזה היה בעשור הקודם.
מחזותיו של לוין עוררו לא פעם סקנדלים גדולים.
אפרופו, המחזאי הישראלי הטוב ביותר בעיניי.
כמו גם הוא כתב שירה, למרבה ההפתעה.
הייתי קולדת לך עכשיו את:
"שוטי, שוטי מצוקה"

seymore butts

New member
לא, "מלכת האמבטיה" הועלה והורד ב-1970

ואני מדבר על מחזה שאני לא זוכר את שמו שהועלה באמצע שנות השמונים.
גרמת לי עכשיו לקרוא את הערך המפורט על "מלכת האמבטיה" בויקיפדיה, ויש לי שתי תובנות. האחת שזה מזכיר מאוד את השערורייה הנוכחית ומראה שאין חדש תחת השמש. התובנה השניה - הלוואי שיכולתי לחזור בזמן ולצפות בהצגה בטרם הורדה מהבמה בטרם עת.

זה מה שכתבתי בתחילת השרשור

אני ממש לא מתרגשת מהסערה הנוכחית. כבר ראיתי גדולות ממנה.

בזמנו הורידו את 'מלכת האמבטיה' של חנוך לוין

אבל אני לא יודעת אם לזה התכוונת... אבל לגבי הקונספירציה שאתה מעלה כאן, אני לא הייתי הולכת רחוק כל כך. לפעמים מה שאתה רואה זה בדיוק מה שזה.

puma141

New member
כאוס. זה מה שזה..לגעתי, כל מקרה לגופו. הבעיה

מתחילה בעצם כשאתה מבין שהכל עקום שם למעלה, ובעצם אל לך לסמוך על שיקול הדעת שברוב המקרים אינטרסנטי,
ובא מכיוון של "שמור לי ואשמור לך", ומשם הכאוס..לך תעשה עכשיו סדר בדברים!

המערכות שלנו כמעט בכללותם, איבדו כיוון ויציבות.

אבל אם היה סדר בדברים הללו, אז בפירוש כל מקרה לגופו.
עוולות שנעשים ע"י צה"ל-בפירוש ובכל החומרה לחשוף אותם! ולהעניש את האשמים גם בחומרה.

אני כן חושבת, שיש המון מקרים שאם יפורסמו פה או בחול, ויש פעילים שעושים זאת בכווה תחילה
פוגעים באינטרסים של המדינה-גם הם צריכים להיענש..

דמוקרטיה הכי פחות מבוקרת-אבל עם גבולות.

השאלה היא בידי מי נמצא הנושא של שימת גבול..

למעלה