האמת היא שאני כבר לא לחוצה..../images/Emo13.gif
שלום לכולן, האמת היא שהפעם האחרונה שהייתי בפורום (מודה ומתוודה ומתנצלת מראש..) היתה לפני חודשיים (בערך בספטמבר..) עכשיו אני כבר לא ממש לחוצה כי בעלי לעתיד עבר את המבחן הכי חשוב שלו ופתאום העתיד נראה מאוד ברור. השבוע אנחנו רוצים להתחיל לראות אולמות, חשבנו, היות ושנינו מהקריות, ושנינו מעדיפים אולם, על אולמי הנסיכה או על אולמי נוש בגרנד קניו בחיפה, או על אולמי חוף התמרים בעכו. אנחנו די סגורים על התאריך 10.10.2002שזה יוצא יום חמישי(ובאותו שבוע אנחנו גם נחגוג 7
שנים מאושרות יחד- האמת היא שאני מאוד,מאוד,מאוד אודה לכל הקריתיות והחיפאיות שבאזור, כי אני עוד לא סגורה על צלמים,סלון כלות,ותקליטנים. האמת היא שלגבי הסלון אני מ-מ-ש מתלבטת,מחברות שהתחתנו או בדרך הבנתי שיש היום איזה נטייה לפצל את החבילה-כלומר, ללכת לספר בנפרד, למאפרת ולהתלבש בנפרד-האמת היא שזה נראה לי מאוד מסרבל את היום שאמור להיות הכי כייפי בחיים-אני חושבת שהייתי מעדיפה להכנס לסלון בבוקר ולצאת מוכנה בצהריים-השאלה האם יש סלון מוצלח בקריות או בחיפה- שמעתי על אופיר כהן-מתחתנים ועל Queen בצומת קרית אתא, ועל Look2000 ודוכסית בחיפה-אם מישהי מכירה אני מאוד,מאוד,מאוד אודה לה על העזרה- המון תודה וכייף לחזור, אילת
שלום לכולן, האמת היא שהפעם האחרונה שהייתי בפורום (מודה ומתוודה ומתנצלת מראש..) היתה לפני חודשיים (בערך בספטמבר..) עכשיו אני כבר לא ממש לחוצה כי בעלי לעתיד עבר את המבחן הכי חשוב שלו ופתאום העתיד נראה מאוד ברור. השבוע אנחנו רוצים להתחיל לראות אולמות, חשבנו, היות ושנינו מהקריות, ושנינו מעדיפים אולם, על אולמי הנסיכה או על אולמי נוש בגרנד קניו בחיפה, או על אולמי חוף התמרים בעכו. אנחנו די סגורים על התאריך 10.10.2002שזה יוצא יום חמישי(ובאותו שבוע אנחנו גם נחגוג 7