האמת היא שאני כבר לא לחוצה..

הלחוצה

New member
האמת היא שאני כבר לא לחוצה..../images/Emo13.gif

שלום לכולן, האמת היא שהפעם האחרונה שהייתי בפורום (מודה ומתוודה ומתנצלת מראש..) היתה לפני חודשיים (בערך בספטמבר..) עכשיו אני כבר לא ממש לחוצה כי בעלי לעתיד עבר את המבחן הכי חשוב שלו ופתאום העתיד נראה מאוד ברור. השבוע אנחנו רוצים להתחיל לראות אולמות, חשבנו, היות ושנינו מהקריות, ושנינו מעדיפים אולם, על אולמי הנסיכה או על אולמי נוש בגרנד קניו בחיפה, או על אולמי חוף התמרים בעכו. אנחנו די סגורים על התאריך 10.10.2002שזה יוצא יום חמישי(ובאותו שבוע אנחנו גם נחגוג 7
שנים מאושרות יחד- האמת היא שאני מאוד,מאוד,מאוד אודה לכל הקריתיות והחיפאיות שבאזור, כי אני עוד לא סגורה על צלמים,סלון כלות,ותקליטנים. האמת היא שלגבי הסלון אני מ-מ-ש מתלבטת,מחברות שהתחתנו או בדרך הבנתי שיש היום איזה נטייה לפצל את החבילה-כלומר, ללכת לספר בנפרד, למאפרת ולהתלבש בנפרד-האמת היא שזה נראה לי מאוד מסרבל את היום שאמור להיות הכי כייפי בחיים-אני חושבת שהייתי מעדיפה להכנס לסלון בבוקר ולצאת מוכנה בצהריים-השאלה האם יש סלון מוצלח בקריות או בחיפה- שמעתי על אופיר כהן-מתחתנים ועל Queen בצומת קרית אתא, ועל Look2000 ודוכסית בחיפה-אם מישהי מכירה אני מאוד,מאוד,מאוד אודה לה על העזרה- המון תודה וכייף לחזור, אילת

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo48.gif

גם אני בעד לעשות הכל באותו מקום (שיער ואיפור). אני לא מכירה את חיפה ומה שיש לה להציע, אבל תמיד תוכלי ללכת על האופציה לעשות הכל בבית שלך ולהזמין את בעלי המקצוע אליך. אני עשיתי את זה וזה היה נהדר
ודרך אגב - אנחנו התחתנו ב- 10/10/01
בהצלחה
אתי@

הלחוצה

New member
תודה רבה,רבה כייף לחזור !!../images/Emo24.gif

איזה צירוף מקרים נחמד, ועכשיו כשאני יודעת שגם את התחנת באותו תאריך יש לי שאלה קטנה-
חברות טובות שכבר היו וסגרו חתונות אמרו לי שמתוך נסיונן האישי, אם רוצים תאריך ספציפי ומיוחד כמו 03.03.2003 או 10.10.2002 וכו´ שכדאי להתחיל להזיז את ..התחת... במיוחד בגלל שזה יוצא יום חמישי והבנתי שימי חמישי מבוקשים בדרך כלל כי אנשים יכולים להשאר אח"כ עד מאוחר- כמה זמן קודם לחתונה סגרתם את האולם ??? ושוב המון,המון, המון תודה !!!!

אתי@

New member
אנחנו סגרנו 10 חודשים מראש וזה המון

אבל לא בגלל שרצינו את התאריך (סתם כי הייתי לחוצה
) למעשה לא סגרנו על התאריך הזה בגלל התאריך בכלל, אלא מכיון שזה היה יום אחרי סוכות וזה התאים לנו מבחינת הלימודים ועוד כל מיני שיקולים. בדיעבד היינו מוותרים על התאריך הזה בשמחה כי הוא רק ייקר לנו את החתונה
בלי שנדע בכלל וזה לא היה שוה את זה... בעיקרון ימי חמישי מבוקשים מאוד ותאריכים "יפים" כמו 10/10, 9/9, 11/11 וכו´ גם כן מבוקשים, והשילוב של שניהם הופך את היום הזה למבוקש במיוחד... משיחות עם המון אנשים וגם מדיונים פה בפורום - יום חמישי הוא יום בעייתי, כי בד"כ הדרכים פקוקות מאוד והאורחים מאחרים לחתונה. מי שירצה להישאר עד מאוחר ישאר בכל מקרה גם אם זה יהיה יום אחר... ככה שלא בטוח שזה כזה שוה!!!

הלחוצה

New member
מעודד לדעת שלא רק אני לחוצה קצת..

את חושבת שבגלל שזה יום מיוחד וגם יום חמישי זה ייקר את המחיר? מצטערת אני ממש לא מבינה כלום במחירים בינתיים-כי אם זה כך אז אפשר לשנות-השיקול פשוט הוא להספיק לפני שהסמסטר של אוקטובר מתחיל-והוא מתחיל ב-14.10.2002-וגם כי כמו שכתבתי קודם ב- 6.10.2002 אנחנו נחגוג 7 שנים ביחד, האמת היא שבהתחלה חשבנו ממש על 6.10.2002, אבל זה יום ראשון וזה מפחיד אותי, כי חשבתי שאם נצטרך סידורים אחרונים זה יתפוס אותנו ממש אחרי שישי שבת, בעצם ממש ביום החשוב, בדקה ה-90... ואז פשוט חשבתי שאם כבר באותו שבוע אז 10.10.2002 נשמע ממש חמוד ומיוחד (האמת היא שזה אולי נשמע דבילי אבל אני בטוחה שיש עוד אנשים עם חולשה לתאריכים כמוני, אם למשל הייתי חושבת לדחות את החתונה אולי הייתי חושבת על 03.03.2003 (אני בטוחה שבאותו יום יהיו מאות חתונות...

אתי@

New member
אנחנו התחתנו יום אחרי חג שזה כמו

יום ראשון - זה קצת מלחיץ אבל לא בלתי אפשרי
האמת היא, נשמע לי יותר שוה להתחתן ביום עם משמעות מאשר ביום עם תאריך יפה. אני דווקא כן הייתי הולכת על ה- 6/10 (למרות שזה יום ראשון שהוא יום הכי הכי). וכן, תאריך יפה בהחלט מייקר - למדנו את זה על בשרנו...

shelycat

New member
2,3 זוז...

אני התחתנתי ב: 8-8-01 ולמען האמת זה לא יקר לנו אפילו בשקל אחד (זה היה יום רביעי) וגם התאריך "היפה" הזה לא היה התאריך שרצינו אלא היה היחיד שהיה פנוי באותו שבוע (לקח לנו 3 שבועות עד שמישהו העיר/האיר לנו את העובדה שזה תאריך "יפה") מה שכן סגרנו את התאריך הזה בערך 10-11 חודשים מראש (לא זוכרת בדיוק כמה) וכל אותו שבוע כבר היה סגור, כך שאם אתם רוצים תאריך מסוים ולא רוצים להתפשר על המקום אז צריך להתחיל לחפש הרבה מראש בנוסף אתם רוצים להתחתן "בעונה בוערת" בתחום החתונות. לידיעתך אבל יום חמישי משלמים יותר אבל הוא לא בהכרח הכי נוח לאורחים הם נוטים לאחר(פקקים, קניות של סוף שבוע ואצל הרבה זה יום ניקיון) וכיון שזה לפני תחילת סמסטר אז לחברים שהם סטודנטים זה לא ישנה באיזה יום אתם מתחתנים. אצלי אנשים נשארו עד 01:30 לפנות בוקר ולא רצו לעזוב, והמבוגרים נוטים בכל מקרה לעזוב אחרי המנה האחרונה כשהמוזיקה הופכת יותר צעירה.

יעלי2

New member
באמת התאריך היה לי מוכר! ללחוצה

קודם כל ברכות על שבעלך עבר את המבחן הגדול (לשכת עורכי הדין?) הרבה הצלחה בתחילת החיפושים. כפי שתגלו מהר, לומדים הכי הרבה בהתחלה. גם אני מצטרפת להמלצה להזמין אליך את המאפרת והספר/ית כדי לא להיות עייפה ולהתרוצץ ביומך הגדול. אם אתם יכולים ורוצים, גם חדר במלון יכול להיות יופי. אישית אני מעדיפה בית או מלון על פני סלון כלות, אבל עוד יהיה לך זמן להתלבט בענין. קודם כל מקום, אוכל צלם ותקליטן. אחר כך כל הדברים ה"קטנים" והכיפיים!

הלחוצה

New member
המון,המון ,המון תודה ../images/Emo39.gif

המון,המון,המון תודה, האמת היא שבעלי לעתיד לא לומד עריכת דין אלא ראיית חשבון,המבחנים שם פשוט נוראיים !!!
הוא לומד דרך מכללה והם למעשה מכינים את הסטודנטים לבחינות של מועצת רואי חשבון-שלא כמו באוניברסיטאות או מכללות אחרות, לא המכללה מעניקה להם את התואר, וכל הבחינות הן חיצוניות, אין מועדי ב´כך שמי שנכשל מחכה למועד הבא שזה עוד חצי שנה, אין מגן ואין כלום-והם מכשילים שחבל על הזמן-אני ממש מאושרת מזה שהוא אחרי..האמת היא שלזה חיכינו כדי להכריז סופית על התאריך-כי עכשיו הוא יכול להתחיל לעבוד בתור מתלמד ותוך כדי להמשיך הלאה- אני פשוט מעריצה אותו על הכוח-סבל ועל כוח הרצון ורוח הלחימה (הוא ניסה איזה 4 פעמים עד שהצליח

שיר 1

New member
מזל טוב

גם אנחנו סגרנו 10.5 חודשים לפני מפני שרצינו את ל"ג בעומר וגם הייתה לפנינו תקופת מבחנים ופרויקטים כך שרצינו לשריין את התאריך ואז לנוח קצת... בדיעבד, אפשר לארגן חתונה בהרבה פחות זמן. אנחנו, למרות עודף הזמן הלכנו בעקבות התחושות לגבי נותני השירות. מי שהתאים לנו והרגשנו טוב לגביו-סגרנו. אני לא בעד למרוח את זה (ויש כ"כ הרבה שאפשר ממש למרוח) הכי טוב זה להתרשם מחתונות של חברים (צלם, תקליטן)-זה הכי אמין שיכול להיות. אנחנו היינו בכ-15 חתונות בשנה האחרונה כך שממש ידענו מה אנחנו רוצים. שיהיה בהצלחה!!!

הלחוצה

New member
אני חושבת שאלך בעקבות ה-../images/Emo23.gif

הייתי בכמה חתונות בשנה האחרונה, הבעייה היא שלא כולן היו באזור שלי, חלק מהן היו יותר באזור המרכז-כך שזה לא ממש יעזור לי-מה שבטוח שזה עזר לי לגבש כיוון כי אני יודעת מה הפריע לי או מצא חן בעייני באותן חתונות. האמת היא שאותן חברות שהתחתנו מאזור הקריות למדו אותי שלא תמיד השמות הגדולים והמפורסמים שקוראים עליהם במדורי הרכילות במקומונים הם גם אלו שהכי טובים,רובן היו מאוד לא מרוצות מבעלי מקצוע שבחרו-האמת היא שכשאני חושבת על זה אף אחת מהן לא היתה מרומה מ-ה-כ-ל... נראה לי שלפעמים דווקא הפחות מוכרים הרבה יותר טובים-כי הם פחות "תופסים מעצמם", פחות מתנשאים ואז יותר נוח לעבוד מולם. את לא מכירה במקרה אף אחד מהקריות????

תשובה ללחוצה

שלום לך! אני עוקבת אחרי הפורום כפסיבית, אבל בגלל ששאלת על אזור הצפון הרגשתי שאני יכולה לעזור. אני התחתנתי לפני כשנה, ועדיין לפעמים אוהבת לקרוא על חתונות.. בכל אופן, אנחנו נישאנו לפני שנה, בנו"ש, שממש ממש מומלץ. עכשיו - אולי אני לא אובייקטיבית, אבל קיבלנו פשוט המון המון תגובות של התלהבות לגבי האולם, ובמיוחד לגבי האוכל. הם נותנים שם ממש ממש המון אוכל, וטעים ביותר. חוץ מזה אנשים התלהבו מאוד מהשירות במקום,( שהיה זריז ואיכותי) והבנתי שהם פשוט שומרים על רמה מאד מאד גבוהה. אני מאוד ממליצה לך ללכת בעצמך, ולהתרשם מהמקום, שהוא גם מאד אלגנטי ומיוחד. מה שפחות אהבתי שם, היה את ה"מנהלת" שם, שהיא די סנובית ונפוחה כזאת. אבל אני פשוט כ"כ נדלקתי על המקום הזה, שדי התעלמתי מהאשה האנטיפטית משהו הזו (אווה). בכל מקרה- לנו לא היתה אף מילה רעה על האולם, שנתן ממש מעל ומעבר, ובמחיר הוגן (בזמנו זה היה 38 דולר למנה, והורדנו לה ל-37). עכשיו, לגבי סלון כלות..כאן חביבתי דווקא יש לי ביקורת אישית, לגבי "מתחתנים" : שלא תתקרבי למקום הזה! אני בזמנו, חיפשתי מקום כמוך, שייתן לי הכל, בלי להתרוצץ.. נכנסתי אליהם, והם היו מאד נחמדים, המקום נראה מאד מרשים, והם ממש יודעים "למכור את עצמם".. התפתיתי, וסגרתי איתם (נתתי מקדמה, עבורי ועבור אמי). ואני חייבת לציין שפשוט התאכזבי בצורה שלא תאמן! הם היו פשוט חבורה של ערסים! ביום החתונה שלי סבלתי שם כ"כ. הם כבר לא היו אותם "נחמדים", אלא הפכו את עורם. היו שם המון אנשים חוץ ממני (זו מספרה), מעשנים עלייך, חיכיתי שעות סתם עד שהתייחסו אלי, חפפו לנו במים קרים ובכלל - פשוט גועל נפש. היה לי איתם קטע עם האיפור נסיון. סיכמנו על תאריך, ולא משנה שדחו לי את זה, בסוף הגעתי, והמאפרת הפרחה שם מודיעה לי שאין להם את המייק אפ, כי הם צריכים לקבל את זה בעוד כמה ימים! (אז למה זימנת אותי??). בקיצור, היא עוד התעקשה לעשות לי איפור נסיון - בלי מייק-אפ!! ושתביני, שילמנו לא מעט על איפור נסיון! אחרי ויכוח קבענו שאני אבוא שוב.. באתי שוב, והיא התעקשה על לאפר אותי רק על חצי פנים, למרות שאני אישית רציתי איפור מלא כדי להתרשם.. ממש הייתי צריכה להתרגז, (גם ביום החתונה). בסופו של דבר, איחרנו בגללם לחתונה של עצמנו, אפילו שהייתי בסלון מ-10 בבוקר! התכוונו לקבל את האורחים - ובגלל הסלון הגענו ישר לחופה.. זהו - אני מקווה שלא תתקרבי אל המקום הזה "מתחתנים", וגם תזהירי את כל החברות שלך, כי חבל להרוס יום כזה מקסים על חבורת ערסים שכזו. נ.ב. - בסוף החתונה היתה פיצוץ, על אף הסלון הזוועתי.

הלחוצה

New member
אני פשוט בשוק!!!../images/Emo2.gif

המון,המון,המון תודה על האינפורמציה, האמת היא שדי חשבתי עליהם, עכשיו אחרי מה שספרת לי, נראה לי שאני אצטרך להתחיל לחשוב על בעלי מקצוע אחרים- זה רק מוכיח לי שוב פעם את מה שחשבתי תמיד ואת מה שתמיד מלחיץ אותי-לגבי אולם אני בטוחה שיהיה ממש טוב, כי כמו שאת אומרת על נוש שמעתי רק דברים טובים, אבא שלי נמצא המון בארועים בגלל העבודה ובגלל שהוא מאוד ביקורתי ומאוד אוהב לאכול.... אני תמיד שואלת אותו איך היה-הוא אמר לי שהאולמות היחידים שממש טובים באזורנו הם הנסיכה (רק שלאנשים מעט נמאס מהם) ונוש-וביננו הוא יותר התלהב מנוש. לגבי שאר הדברים אני פשוט פוחדת-כי כולם תמיד נראים מאוד נחמדים עד לרגע האמת-אז כשכולם מעמידים פנים כדי למכור את עצמם איך אפשר לדעת?!
אולם את יכולה לראות לפני, גם תיקי עבודות של הצלם-איך את יכולה לדעת מי באמת טוב שמדובר במאפר או בספר או בסלון-זה הרי בטח לא כמו חנות בגדים שהכל תלוי וזמין ומול העיניים-איך אפשר לדעת??? HELP!!!

יעלי2

New member
בהמשך לתשובתי,

א) לבעלת הניסיון המר עם המאפרת, היתה צריכה להידלק נורה אדומה שאת יכולה ללמוד ממנה. יחס, יחס, יחס. לפעמים עדיף לוותר על מידקמה ולבלוע את העצבים (או לקבל החזר) ובלבד שתהי שקטה ורגועה. ב) לנושא הפרקטי, אני יכולה להמליץ לך על די ג´יי אלעד ווינרב ממקסימום מוסיקה. הוא מהמרכז אך נוסע בקלות גם לחיפה. הוא תקליטן מצויין. ניצניצ מהפורום (שאוטוטו בירח דבש או כבר נסעה) לקחה אותו והיא התחתנה באזור עפולה אם אני לא טועה. אם תרצי פרטים, תעדכני אותי.

סלוני כלות

שלום לך. קודם כל המון מזל טוב. אנחנו מתחתנים עוד חודש וחצי באולמי "הקארדו", חיפה. אולם מקסים ומומלץ לך לראות אותו לפני הבחירה הסופית. לגבי סלוני כלות - בדקתי בהרבה מקומות, בסוף בחרתי ב QUEEN מקום מקסים, עם שמלות מטריפות ויחס ללא דופי. מצאתי שם את שמלת חלומותיי. אני יכולה להמליץ לך על תקליטנים - אנחנו בחרנו את עמית חצור מחיפה, תקליטן מעולה, ראש טוב ממש נפלא. יש תקליטן נוסף - שלומי עמור שגם אומרים שהוא מצויין. בהצלחה

הלחוצה

New member
אני חושבת שאציק לך עוד טיפה...

היי !!!! מצטערת שאני מציקה ומנדנדת, אבל בתור אחת שעברה את כל הסיבובים וההתרוצצויות, והלבטים והסקרים והחיפושים, אם חיפשת באזור חיפה תוכלי לומר לי את מי שללת, מי לא מצא חן בעינייך ולמה כדי שאני אלמד מניסיון? האמת היא שהרוצצו לי המון שמות בראש, יש לי חברה שהתלבשה בביוטי-סנטר ואמרה לי לא להתקרב כי הם ירדו מאוד ברמה, ספר ומאפר היא לקחה בנפרד-שמעון סיטבון ממוצקין (אם את מכירה), אח"כ חשבתי על מתחתנים אבל לפני כמה שניות ניפצו לי את האשליות לגביהם, אח"כ חשבתי על חיפה-יש את LOOK2000 ואת דוכסית, יש את ירון חזן בקרית מוצקין ואת אלינור המעצבת ממוצקין, יש את או-שרי בצ´ק פוסט- בקיצר-יש כל-כך הרבה-את בי בדקת??? ואיד בכלל בודקים לפניי-הרי לפני כולם תמיד מאוד מושלמים ואני מאוד תמימה...

סלונים

את לא מציקה - לפהך אני שמחה לעזור. גם אני רציתי ללכת לביוטי סנטר וממש הזהירו אותי לא להתקרב אליהם, הם עושים הרבה פאשלות ובסוף מאשימים אותך. הייתי בסלון בסיטי - מול (נדמה לי שקוראים לו "תהילה") - יחס ממש חם אבל מעט מאוד שמלות (של מעצב), אין הרבה מבחר, את יכולה להזמין אבל איך אפשר להזמין מבלי לראות? הייתי אצל נירית (במוצקין אני חושבת) - היא מעצבת שמלות, האיפור והתסרוקת אצל ספר ליד. שמלות מדהימות אבל מ א ו ד יקרות. בקשר לדוכסית, לא הייתי אבל חברה שלי התלבשה שם והייתה מרוצה. ובקשר למתחתנים - קיבלתי חוות דעות חלוקות אז החלטתי ללכת לבדוק בעצמי. כשהגעתי כמעט אף אחד לא התייחס אליי ולקח זמן עד שמישהו דיבר איתי. הייתה שם כלה שעשו לה תוספת שיער והיא ממש לא אהבה את זה, הם לא הסכימו להוריד בגלל שהשעה הייתה מאוחרת... מצד אחד קשה לבדוק מצד שני זה בלתי אפשרי לבדוק את כולם. כאשר הייתי בQWEEN היה לי קליק עם השמלה והמנהלת שזהו לא המשכתי יותר בחיפושים. כנראה שזה יותר ענייין של מזל. את מוזמנת לשאול עוד...

הלחוצה

New member
אין לך מושג עד כמה את עוזרת ../images/Emo25.gif

היי!!! אין לך מושג עד כמה אני שמחה להיות בפורום (העיקר שהבוס שלי לא שם לב...) אין לך מושג עד כמה זה כייף שמצאתי מישהי שמכירה בעלי מקצוע מהקריות.. אני מכירה את נירית המעצבת מקרית ביאליק והיא באמת מדהימה אך מגזימה (במחירים...) לגבי אותה חברה שהתלבשה בדוכסית (בחורב, נכון?)וגם לגבייך-אתן עושות/עשיתן את ה-כ-ל שם?-כלומר,כמו שכתבתי קודם,יש איזה נטייה כיום לפצל-כי יש סלונים שיש להם שמלות מדהימות אבל הספר דפוק או ספר מצויין אבל מאפרת לא משהו-דוכסית ו-QUEEN לדעתך טובים בהכל??? כי אני מאוד הסטרית לגבי הסלון-בואי נאמר שאם התקליטן לא יהיה מדהים אני לא חושבת שמישהו יתאבד בגלל זה-אבל הסלון ואיך שאת יוצאת באותו ערב יכול לעשות או להרוס את הכל-או שתרגישי מלכה או שתרגישי לא בטוח,לא מרוצה וזה בטוח משפיע על הכל-על התמונות (גם הצלם מאוד חשוב לי..) על ההרגשה... בקיצור, היות ואני לא אנורקסית ולא שופעת רעמת תלתלים מאוד חשוב לי הסלון-אני לא אומרת שאני מצפה לבוא בבוקר ולצאת סינדי קרופורד-אבל אני מאוד רוצה שיצליחו להדגיש את מה שצריך ולטשטש את מה שלא... יש לדעתך אפשרות להגיע בזמן שהם עובדים על כלות-כדי לראות את ה"יצירות" שלהם??

למעלה