האמת היא שאני כבר לא לחוצה..

אני כאן../images/Emo9.gif

היי, מצטערת שלא עניתי לך פשוט משום מה לא קיבלתי תשובה ממך... בQWEEN הם עושים הכל וזה נראה לי נוח שתחת קורת גג אחת את מקבלת הכל (בייחוד אצלי זה מעט יותר משמעותי כי מדובר בחורף, אז לא נעים כ"כ לרוץ ממקום למקום). בטח שאת יכולה לראות כלות לפני ואחרי, אני ישבתי שם כמה שעות וראיתי את "ההתעסקות" איתן. בערב חזרתי על מנת לסגור את העסקה, וראיתי את הכלות יוצאות לאולם, ובאמת שהן היו יפות. החשוב הוא שבאמת הכלות יצאו מרוצות, עם התסרוקת שהן רצו, האיפור שהכי מתאים וכו´. מאוד חשוב גם שתדעי - גם אם בחרת שמלה, עד שלושה שבועות לפני החתונה את יכולה להחליף לאחרת (נניח אם משתנה הקולקציה) - מה שלא ברור בכל סלון. אם תרצי עוד עזרה ... אני כאן

הלחוצה

New member
בוקר טוב לכולם,אני שוב אתכן !!!!../images/Emo42.gif

היי!!! כייף לשמוע שאת שוב פעם באזור, אתמול כנראה לא היה לנו מזל, כשחזרת -כבר לא הייתי במשרד, הייתי חייבת לרוץ, יש לאמא שלי יום הולדת היום, אז הייתי חייבת לרוץ לסידורים אחרונים... עכשיו אני שוב כאן, והבוס שלי איננו אז אפשר להמשיך- המון,המון,המון המון תודה על הכל-אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי העזרה וההכוונה-המון תודה!!! לא התייחסו אלייך כנודניקית כשישבת שם לראות אותם עובדים? בכלל זה נראה לי מאוד מוזר להכנס לסלון כלות-את נכנסת ואומרת שאת מתחתנת ורוצה לראות ואז???? יש להם את הכל בסלון או שחלק מהשמלות את רואה דרך קטלוגים? ואפשר למדוד כבר בפעם הראשונה שאת שם? מצטערת על הבורות....

maz

New member
כולנו היינו פעם בורות...

זה ממש פשוט. את נכנסת לסלון כלות ומבקשת לראות שמלה. יהיה לך יותר קל אם את יודעת סגנון (גזרה שאת יודעת שמחמיאה לך יותר, נפוח או לא, בד מבריק או לא וכו´), אבל אין בעיה פשוט לבקש לראות שמלה אחת עליך ואז להחליט מה את יותר או פחות אוהבת בה ומשם להמשיך. כל חנות תראה לך שמלות שיש להם בתצוגה ותתאים לך אותה ע"פ המידות שלך עם סיכות, כך שתוכלי לקבל רושם. עם המדידות תדעי מה את אוהבת יותר ובחנות הבאה לללכת יש לסגנון הזה ולראות מה יש להם להציע. אם יתפרו לך את השמלה תוכלי להגיד שאת רוצה את שמלה א´ מבד ב´ עם כתפיות כמו בשמלה ג´. אם תחליטי לקחת שמלה מהתצוגה תוכלי גם כן לעשות מספר שינויים - יסבירו לך כבר שם.

הי

שוב אני איתך ... כן, את נכנסת לסלוןכלות ואומרת בערך מה סגנון השמלה שלך (אני ידעתי פחות או יותר), אז הם מראים לך את הקולקציה הקיימת, כמו כן מראים לך מה ניתן לעשות עם תוספות של בד וכד. את מודדת כשאת שם, ואת יכולה למדוד את כל השמלות שיש שם, הם מתייחסים בסבלנות (אני באתי באותו יום פעמיים ובכל פעם קיבלו אותי ממש יפה). לא יודעת אם יש להם קטלוגים, כי אני בחרתי שמלה קיימת ... וממש הם לא ראו בי כנודניקית, ככה למעשה הם רוכשים עוד לקוחה .. הרי איך תראי את השמלות אם לא תהיי שם? ואיך תדעי איך הסלון אם לא תבדקי אותו מכל הבחינות ?

שיר 1

New member
חתונה ביום חמישי בחיפה

אם כל האורחים מגיעים מחיפה אז הגיוני להתחתן שם אך אם חלק מסוים מגיע מהמרכז אז כדאי לנסות לחפש טיפה דרומה (קיסריה, חדרה) אני אישית הייתי בחתונה של בת דודה בחיפה ביום חמישי והגעתי מהרצליה שזה לא מרכז ת"א והדרך היתה סיוט!! הפקקים ביום חמישי הם נוראיים!! ויש לקחת בחשבון!!

על חתונות ופקקים

כשאנחנו היינו בשלבי חיפוש האולם, העלה אבא שלי את נימוק הפקקים. התשובה שלי הייתה מאוד חד-משמעית - מתל-אביב לכל כיוון יש פקקים בלתי אפשריים בשעות אחה"צ והערב (שעות ההגעה לחתונה), כולל ביום חמישי. הדרך היחידה להמנע מהפקקים האלה באיזור המרכז היא לקיים את האירוע בתוך תל-אביב, וגם אז עמוס. לכן נימוק הפקקים הוא לא רלבנטי. תמיד, אבל תמיד, יהיה נתח נכבד של האורחים שייענש. לכן כדאי לנסות ולצמצם נזקים - אבל אי אפשר להתחשב בכולם. לדוגמא, אם רוב האורחים הם בטטוח חצי שעה מחיפה, להתחתן בחיפה זה סביר- גם אם 20% יקללו אתכם כל הדרך מת"א. אצלנו, בערך חצי מהאורחים לא ייתקעו בפקקים נוראיים, וחצי כן. זה מה יש. אם היינו מנסים להתחשב בכולם, לא היינו מוצאים מקום. זו ארצנו, חברים וחברות, ארץ הפקקים. וסופות הרעמים, תודה לאל !!!

*שיר

New member
לא מסכימה !

נכון שארצנו פקוקה ולצאת מגוש דן לכל כיוון זה די עונש, אבל יש ימים שבהם העונש הוא ממש מאסר עולם. בכל יום במשך השבוע מדובר בפקק מעצבן אבל לצאת ביום חמישי בערב מת"א זה פשוט סיוט. כשאנחנו מקבלים הזמנה לחתונה ביום חמישי (וסליחה מראש עם מתחתנות יום חמישי) אני מקללת את כל העולם ואחותו.

זה תלוי במיקום

אני תיזמנתי את משך הנסיעה מביתי הקט (ק"ק ת"א) לגן האירועים ביום חול (טעימות) וביום ה´, וממש לא היה הבדל... מצד שני, עכשיו עם הדיון הזה מה זה מתחילות להיות לי נקיפות מצפון שקבענו חתונה ליום ה´... אלמלא היו לנו שיקולים טובים לזה הייתי שוקלת ברצינות לשנות אבל נראה לי שמאוחר מדי וגן האירועים מלא...

maz

New member
מסכימה איתכם

ביום חמישי הקרוב יש לנו טעימות, כך שנוכל לעשות את התיזמון. בכל מקרה, יש גם יתרונות בחתונה ביום חמישי. אצלנו האורחים מגיעים חלקם מגוש דן המורחב וחלקם מהגליל, כך שאין מה לעשות, בחרנו מקום באמצע, עם נטייה לת"א (בכל זאת, גם אנחנו צריכים להגיע..) אני רק פוחדת שיהיה יום גשם, ואז באמת אכלנו אותה.

הלחוצה

New member
אני לא מוטרדת מהפקקים...../images/Emo73.gif

האמת היא שבתור אחת שחוזרת כל ערב מהטכניון,תמיד ולא משנה באיזה יום יש פקקים בין חיפה לצ´ק פוסט לקריות-וזה לא משנה באיזה יום-יש את השעות של 14:00-18:00 שהכל באזור חצי פקוק, אבל האמת היא שזה לא נורא כי רוב האורחים שלי הם מחיפה-קריות-יש אולי 10% (גם לא...) שהם מחוץ לחיפה . מקסימום אותם 10% יתעצבנו ויקחו את הצ´ק חזרה.... מה שמזכיר לי את החתונה של חברה טובה שלי שהתחתנה באזור המרכז ונורא מהרנו להגיע מהקריות בזמן ואכלנו את כל הפקקים האפשריים-חבר שלי ניסה למהר ולהספיק-ועצרו אותנו על מהירות-האמת היא שחשבתי לקזז לה את הרפורט מהמתנה
זה היה פשוט מבאס...

הילולית

New member
מזל טוב ללחוצה!!!!

טוב אז יש לכם אחלה תאריך אנחנו מתחתנים ב 6.6.2002 גם יוצא יום חמישי לגבי גנים באזור אני ממש לא מכרה מה שכן יש מעצבת שמלות מדהימה עליזה גרטס יש לי את הטלפון שה ממתחתנים תלכי לראות ושוב הון מזל טוב!

הלחוצה

New member
המון המון מזל טוב גם לך ותודה../images/Emo65.gif

היי!! גם לכם יש אחלה של תאריך -אם הייתם מתחתנים בתאריך 06.06.2006 הוא היה יותר יפה- סתאאאאאאאאם......... אני למשל שקלתי להתחתן ב-11.11.2011 אבל עד אז אני אראה כמו חביתוש´!!! לגבי עליזה גרטס-היא מחיפה???יש שמלות שלה בקטלוג מתחתנים? האמת היא שהפסקתי לקנות את הקטלוגים האלו כי יש לי הרגשה שחל גדול מאוד לא נמצא שם-זה כאילו שרק אלה שיש להם כסף לפרסם מופיעים, יש כאלה שמופיעים בחתן&כלה ויש כאלה שמופיעים במתחתנים ויש כאלה שלא ולא-לי יש בבית את חתן&כלה ואת מתחתנים 1996-כי עוד אז שנה אחרי שהכרתי את בעלי לעתיד ידעתי שאני רוצה להתחתן איתו-כמו שאת שמה לב זה נדחה קצת....

הילולית

New member
לחוצה יקרה!

נכון התאריך שלנו מדליק אבל גם לשכם וגם אני חיכיתי 5 שנים להצעה........ אבל לא קניתי חתןכלה וכו שלא ילחץ הבחור בכל מקרה לגבי עליזה גרטס יש לה סניף רק בחיפה פעם היה לה גם בת"א אבל היא סגרה ואחות של חברה שלי עשתה אצלה וממש המליצה בחום יש לך אפשרות להיכנס לצאט?

הלחוצה

New member
בוקר טוב גם לך!!!../images/Emo39.gif

האמת היא שאין לי אפשרות להכנס לצאט,אבל אני כאן, אז אפשר לבדבר ככה ואם לא אז בכרטיס שלי יש את הכתובת האלקטרונית במשרד... תודה על העזרה אתמול.

neciha

New member
בוקר טוב ללחוצה.../images/Emo24.gif

בוקר טוב לך . אני מקווה מאוד שבקרוב תפסיקי להיות לחוצה והמיוחד אחרי התגובות שאת מקבלת כאן . תהיי חזקה ותפעלי לפי מה שליבך אומר לך . סמכי על האינטואיציות הנשיות שלך ( בשביל זה את אישה ) ותזרמי עם זה . מרבה ידע מרבה כאב - תמיד תזכרי את המשפט הזה . ועכשיו - אם את מריכה עזרה או המלצה דברי . אני בכיף אעזור לך !

הלחוצה

New member
בוקר טוב גם לך.../images/Emo39.gif|

האמת היא שבהודעה הראשונה שלי אמרתי שאני כבר לא לחוצה, הייתי לחוצה לפניי חודשיים כשרק התחלתי לגבש רעיונות לגביי מאיפה מתחילים ואת מי אני רוצה לבדוק מבעלי המקצוע, אבל כמו שכתבתי עבר זמן מאז, חבר של עבר את הבחינה ועכשיו עם כל העזרה והתמיכה שקבלתי כאן, כל הרעיונות וכל הסיפורים על נסיונות אישיים חיזקו לי את הכיוון-כך שהכל בסדר-האמת היא שאם הייתי יודעת איך הייתי משנה את המשתמש-כי לחוצה כבר לא מתאים-ניסיתי וזה לא הצליח לי. תודה לך ואם את מאזור חיפה קריות תמיד אשמח לשמוע עוד רעיונות....

neciha

New member
לאן לחזור

השארתי לך מקודם תגובה ועליי לעזוב עכשיו אז תחזרי אליי ואני אהיה פה שוב ב4 אחה"צ

הלחוצה

New member
היי!!! איזה כייף שאת כאן../images/Emo25.gif

היי!!! חיפשתי אותך קודם בפורום, חשבתי שאת נמצאת בצאט, ולי אין להפתעתי אפשרות להכנס לשם דרך העבודה. מתגעגעת אלייך אחותי...

למעלה