האמת היא שאני כבר לא לחוצה..

nizi

New member
sorry

אני לא יודעת איך משתמשים בפורום הזה help היי , אני שמחה שאפשר לשוחח כאן אך הייתי רוצה לדעת איך עוים זאת מהר . חיזרי אליי ציק צק .

הלחוצה

New member
היי!!! ברוך שובך..../images/Emo8.gif

היי !!! מה המצ´ב ???? אני חושבת שהכי נכון הוא לצאת מהפורום פעם בכמה שניות כי זה לא כמו צאט, זה לא מתעדכן ישירות. אני יוצאת ונכנסת חזרה כל 10 שניות בערך. האמת היא שחבל שאני לא יכולה לעבור לצאט זה היה הולך ממש מהר, הממי שלי בדרך אליי לאסוף אותי מהעבודה-בעצם הוא התקשר עכשיו שהוא בחוץ, אז אני אדבר איתך אחר-כך מהבית. אנחנו יוצאים לסידורים אחרונים לכבוד היום הולדת של אמא שלי. וכדי להחזיר ספר של ניצן לספריה.

נופר30

New member
לא צריך לצאת מהפורום

פשוט צריך לעשות ריפרש למעלה בסרגל כלים

ללחוצה

חברה שלי גרה בקריית אתא , היא מתחתנת בפברואר ב"כינורות" - בטח לך זה אומר משהו. חוץ מזה את אולמי הנסיכה אני מכירה , והייתי שם המון , כל פעם נהנתי מחדש. אם תרצי אני אשאל את חברה שלי לגבי נותני השרות , את מי היא לקחה , ואני יעדכן אותך. דרך אגב באיזו קריה את גרה??

הלחוצה

New member
בוקר טוב!!!!../images/Emo42.gif

היי!!! אולי השמש לא כל-כך מתאימה,אחרי שנסעתי שעה בגשם עד לטכניון, לא חשוב.... אני גרה בדירה שכורה עם בעלי לעתיד בקרית מוצקין. האמת היא שאני אודה לך מאוד אם תוכלי לברר עם חברה שלך אילו בילע מקצוע היא לקחה. אני מכירה את אולמי כינורות, שמעתי שהם עשו שיפוץ רציני ונהיו ממש טובים-אבל אני בכל זאת חשבתי על הנסיכה או על נוש-למרות ששמעתי מאנשים שיש איזה תחושה של שעמום מהנסיכה כי כבר במשך 8 שנים בערך כמעט כל אירוע בקריות הוא שם-ויוצא מצב שאנשים מגיעים לשם כמעט פעם בחודש-אז יש תחושה של "עוד פעם אירוע בנסיכה.." זה לא מרגש ולא מחדש.. אבל הם בכל זאת היו ונשראו לטעמי הכי טובים-חוץ מזה שיש לי שם קצת פרוטקציות ויחס אישי שנראה לי כדבר שמאוד חשוב לנצל במקרים כאלה.

אז הנה בררתי איתה:

אולם -כנורות תקליטן- כוכב נולד- גיא ביטון צלם- אילן קדוש מקרית אתא סלון- קווין צומת ק.אתא זהו בנתיים אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור ובקשר לנסיכה, נכון שכמעט כל ארוע שיש לי בצפון זה בנסיכה, אבל כל פעם מחדש אני נהנת , אז מה צריך יותר??

הלחוצה

New member
היי המון,המון המון,המון תודה !!!../images/Emo51.gif

האמת היא שכיף לשמוע שגם אנשים שנמצאים בהרבה ארועים בנסיכה עדיין נהנים שם, אני למען האמת עוד לא הייתי שם, אני הולכת לשם מחר פעם ראשונה להתרשמות עם אמא שלי ועם אחותי שעבדה שם בתור ברמנית-היא מכירה את כולם אז זה יכול לעזור,היא גם עבדה בשלושת האולמות ותוכל ליעץ. שמחתי לשמוע על QUEEN,מאז שחזרתי לפורום (בעצם זה היה אתמול...) שמעתי עליהם רק דברים טובים ולאט לאט אבל בטוח יש לי הרגשה שכשאלך לראות סלוני כלות אתחיל משם-דרך אגב, אתם כבר נשואים או בדרך? אם כבר עברתם את הכל-מתי לפי דעתך צריך להתחיל לקבוע עם הצלם,התקליטן והסלון? חשבתי להתחיל עכשיו אבל אולי זה קצת מוקדם,לא???

שמחה לעזור...אנחנו כבר נשואים

התחתנו ב- 23.8.01 , התחלנו לתכנן הכל כ- 10 חודשים מראש , כי לא רציתי להיות לחוצה , ולא רציתי להתאכזב מזה שמישהו שאני ארצה יהיה תפוס באותו יום.

למעלה