האמת, ירד לי לגמרי מהתכנית

La SoliCo loCo

New member
פלוצה עשתה אותך

יא נטחנת בתחת עם אתיופים לבקנים עם שפם ירוק אינשלה ישרוף לך הדגדגן ותזמיני מכבי אש והם לא יגיעו יא בת של אלף זונות

יNOT

New member
../images/Emo18.gif זה חצי שורה של מנהל הפורום ../images/Emo6.gif

אם אפשר לשמור על שפה נאותה בפורום, כדי לא להוריד את הדיון פה לאשפתות. תודה.

TheUnstopable

New member
שמעתי שההוא שתבע את יוסי לקח את אמא שלך

לפרדס וצעק יאללה אודרוב ואז יצאו עוד 20 ערבים ג'ינג'ים עם נמשים בשם מוסטפה ותקעו את אמא שלך היכול להיות?

La SoliCo loCo

New member
ואני שמעתי

שלאמא'שך יש בור רציני אחושרמוטה משהו מטורף כמו יער בן שמן ושההוא איך קוראים לו ששי משמש עשה אותה בעמידה, ועוד בחינם! טוב זה ידוע שהשרמוטה הזאת עושה כל מה שזז, אחרי הכל היא זאת שנתנה לוונסה שיעורי חינוך מיני הכחבה בת אלף שרמוטה הזאת. קיצר שיהיה לך סרטן בראש ולילדים שלך או בעצם שיהיה לך סרטן בראש ושלא תספיק להביא ילדים לעולם ושכל המשפחה שלך תיגמר יא שארית אדם.

La SoliCo loCo

New member
"העבריין מקלדת" הזה

ישב לפני 3 שנים בכלא באר שבע עם אנשים שלא דמיינת בסיוטים הכי גרועים שלך, סבבה? .....

האמתתת

New member
התכוונת מפחד להביא מספר טלפון בפרטי?

לפני שלוש שנים בכלא באר שבע כשהיית בן 9? מה עשית נכשלת בבניית קוביות? חחחחחחחחחחחחחחחחח עוד שמן עם משקפיים וחצ'קונים נו..

La SoliCo loCo

New member
לא נעלמתי, קח כתובת

שכונת רמת עמידר רחוב השיקמה 19 נו יאלה אתה בא? בוא בוא נראה כמה אתה גבר יא בן של אלף שרמוטות

האמתתת

New member
חחח בלי טלפון אני לא בא מה אני..

לא מכיר חנונים כמוך נותנים כתובת ולא באים תביא מספר אני בא

La SoliCo loCo

New member
כנס יא מגרגר שפיך

למה לפני שלוש שנים בכלא באר שבע? כי כשהייתי בן 16 דקרתי מישהו ופיצצתי לו את הפנים בגלל זה ישבתי 3 שנים, סיבה מספיק טובה בשבילך? שמן עם משקפיים וחצ'קונים!? בוא ניפגש בשכונה שלי ברמת עמידר ונראה מי שמן עם חצ'קונים ומי ישכב על הצרפה שכל הגוף שלו מלא דם סבבה?!

האמתתת

New member
חחח קדימה תביא טלפון אני בא בוא למסרים פרטיים

שלחתי לך הודעה שם אבל אתה קוקסינל ולא עונה וזה חבל כי אתה גורם לעצמך להיראות חנון.. כשאתה מריץ פה חרטות על דקירות כלא וכאלה כשאתה בעצם ילד שמן שהתעללו בו כל החיים שלו..

La SoliCo loCo

New member
כן בטח

כאילו אני כמו אחד מהמשועממים פה התומכים של בובליל, כל כך משעמם לי שאני יפתח משתמש חדש מביוחד כדי להגיב לעצמי בפורום ב5 בבוקר? צאי מהסרט שלך ותחזירי אותו לבלוקבאסטר

האמתתת

New member
יצאת פודינג אחושקשוקי

נתתי לו את המספר שלי והוא מפחד להתקשר- אפילו חנונים עושים יותר מזה.. אתה פשוט ה ו מ ו, עוד שניה בכה לי..

למעלה