האמת, ירד לי לגמרי מהתכנית

La SoliCo loCo

New member
וואייי

סליחה אחי! חשבתי שאתה עוד אחד מהבובלילים שמסתובבים כאן בפורום ומנסים לקטול את כולם, אתה יודע איך זה הערסולוציה כמו האבולוציה שהקוף ברא את האדם לפי האבולוציה?! ככה יוסי ברא את הערס הראשון, הערסולוציה.
ותודה רבה על ה"ברוך הבא" :) ולמה פתחתי 5 ניקים עד היום? כי כל פעם אחרי כמה שנים נמאס מאיזה ניק אז פותחים אחד חדש..

בהלםם

New member
לפי הדיבור המזעזע שלך פה

דווקא נראה לי שאתה יותר ערס מכל אשקלון ביחד

La SoliCo loCo

New member
ממש לא

אני פשוט מתנהג כמו הבולבולים (בובלילים) אני יכול להיות מאוד נחמד ואינטיליגנטי ויכול להיות גם ערס, כנראה שכשמדברים פה בצורה יפה ותרבותית סתם הפרידמנים זה לא עובד כנראה שאוהבים פה את שפת הבובלילים אז אין לי בעיה להשתמש בה פה.

האמתתת

New member
../images/Emo67.gifחחחחחחחחחחחחחח קלטו איזה ליצן

העבריין מקלדת" הזה‬ La SoliCo loCo 06/11/08 04:25 ישב לפני 3 שנים בכלא באר שבע עם אנשים שלא דמיינת בסיוטים הכי גרועים שלך, סבבה? .....

יNOT

New member
נמחקה לך תגובה?! ../images/Emo4.gif

הרי היה לך פוסט בו אמרת שאתה מתפדח להגיב לכולם פה. מוזר

יNOT

New member
ממה בדיוק אני ממורמר? אתה הוא זה שבוכה על...

על ההפקה...איפה אתה רואה את המרמור שלי?

בהלםם

New member
רואים שהיית ילד כאפות מנודה וממורמר../images/Emo13.gif

כל היום יושב בכיתה ומעצבן את כל התלמידים עד שהפכת לבן אדם כהיותך היום

La SoliCo loCo

New member
ואת נראית לי איזה

כונפה משהו פצצות יענו שג' יפית נראית לידך כמו בר רפאלי את בת 22 ולפי דעתי הזין היחידי שקיבלת עד היום זה שפתרת תשבץ תראי איך את נראית כאילו שפכו עלייך מים מהקור הגרעיני יא מכוערת אש

יNOT

New member
אני לא צריך מגינים, אני מסתדר

ואם אפשר לבקש ממך לא להתדרדר לרמה הנמוכה של הפורום.

בהלםם

New member
כמובן שאני לא אעיד על עצמי עכשיו אבל..

בואי נגיד שאם היית רואה אותי לא היית מאמינה שאחת כמוני בכלל מדברת איתך פה (פדיחות לי)

יNOT

New member
אני חייב להגיב על משהו אחד רק ברשותך ../images/Emo152.gif

השפה שאת עושה בה שימוש, היא שפה של אלו שמוכרות את גופן בצמתים בשביל כמה שקלים טובים. אני באמת מקווה שאת נראית טוב, ושבחירות המילים יישתפרו, כדי שתוכלי למצוא חתן

בהלםם

New member
חמוד זו השפה שלי וככה גדלתי ובטח שאתה לא תשנה

את זה...ילד בן 10 מטיף לי עכשיו?.. נו לאן הגעתי גדלתי עם ערכים שהכבוד זה הדבר הכי חשוב בעולם כיבוד הזולת ועוד כמה ערכים שכנראה לא שמעת עליהם אני לעומתך מבססת את החיים שלי לפי זה (ולא אני לא דתיה.. אפילו אפשר לומר חילונית כבדה) ושתדמית זה משהו שלוקח שנים ליצור ובשניה אפשר להרוס... אז לך לישון ימגוחך אחד אם היית מכיר אותי היית מבין שאני מתאימה את עצמי לכל מקום שאני נמצאת.. ואם השפה פה רדודה אני אדבר לפי השפה פה.. כרומא ? התנהג כרומאי ילד ב10 נו מה יהיה איתי.. התוכנית באמת משפיעה עלי לרעה אם זה המצב שלי

יNOT

New member
../images/Emo45.gif אם זה המצב שלך, באמת התוכנית משפיעה....

עלייך לרעה. בתקווה תעזרי לעצמך או תקבלי עזרה ממישהו. אני בן 28, ד"א. איפה בדיוק הייתי נשמע לך כמו ילד בן 10?

La SoliCo loCo

New member
זה לא שאתה נשמע כמו ילד בן 10

היא פשוט אומרת את זה לכל אחד שלא מסכים עם הדעות שלה ולא חושב שמיסטר בובליל הוא אלוהים עזוב סתם פרחה מטומטמת, (בגלל זה היא מתה על עינב היא מזדהה איתה פרחות נמשכות לפרחות)

בהלםם

New member
אל תשאל אני פרחה מאשקלון ואני גם נרקומנית

ועבריינית ומה עוד הסטיגמות?? ממ בהמה? ממ וכל אלה כן

בהלםם

New member
אתה בן 28??????????????????../images/Emo12.gif

ואווווו הרסת אותי הרגע... אני בשוק.. ועכשיו אני עוד יותר מרחמת עליך אלוהים הייתי בטוחה שאני מדברת עם ילד

למעלה