"האמת על אלוהים" תכנסו כולם

FRAIFY

New member
"האמת על אלוהים" תכנסו כולם

אני רואה שיש פה התענינות גדולה מאוד בנוגע לקיומם של עבמי"ם בכדוה"א... אין לי כוח להתחיל להסביר ולנמק על נוכחותם אני רק הביא לכם קישור להורדת ספר{בחינם} שנקרא "האמת על אלוהים" הספר יסביר לכם טוב מאוד על הנוכחות שלהם עכשיו ובעבר{החל מתקופת התנ"ך}ולמה הם בעצם הם עד היום פה,ולמה הם מחכים{זה קשור בגדול למשהו שצריך להיבנות בישראל-שגרירות עולמית}. תהנו... http://www.rael.org/hebrew/pages/Download_haemet.htm

Aspen

New member
מעניין

לא סיימתי לקרוא, אבל אני מקווה לקרוא הכל, את כל 300 הדפים! זה אמיתי, אגב?

FRAIFY

New member
כן..

ראל{מחבר הספר}הקים את "התנועה הראלית" וישנם כיום מאות אלפי חברים בארגון בכל רחבי העולם,הארגון פועל ללא מטרות רווח והוא אוסף כסף למען הקמת השגרירות בירושלים,כעדות לכך הוגשו עד היום עשרות פניות לממשלת ישראל כדי שתאפשר הקצאת שטח לבניית שגרירות שכזו,אך עד היום נענו בשלילה,וחבל שכך :\... בספר יש עדויות לכך שבתקופת דוד המלך הוא בנה מקדש גדול למענם בירושלים וכתצואה מכך הוא תוגמל בכוח חסר תקדים,צבא ישראל כבש את כל השטחים המוכרים באזורינו ובעצם היה לעם השולט בעולם{שטח ישראל היה בממוצע חצי ממצרים כל ירדן סוריה ערב הסעודית וחצי מעיראק,באיראן ובמדינות ממזרחה להן לא חיו כלל אנשים או שהיו שבטים בודדים לכן לא צורך בכיבושן...}

ראלים תלכו מפה לפני שתרעילו את כולם

עם הרעיונות המופרכים שלכם!!! אלוהים הוא לא חייזר, לפחות לא כמו שהם מאמינים. ולחייזרים שהם מאמינים בהם אין זכות בחירה, האפורים האלה רעים!!!

FRAIFY

New member
יוטו...

אותו הדבר אני יכול לומר על מי שמאמין באבולוציה וחושב שסתם נוצרנו בעולם... אגב "ראל" הקים את החברה הראשונה בעולם לשיבוט,והיא עתידה לשבט בני אדם בעוד מספר שנים,שם החברה היא Clonaid... חשוב לי להדגיש שגם אני ההיתי סקפטי בטירוף לפני שקראתי את הספר,חשבתי שרק מטורפים וחולי נפש מאמינים שאלוהים הוא חייזר,אבל התחלתי לקרוא את הספר וכל עמוד שעברתי רק הבנתי טוב יותר עד כמה זה נכון. התנ"ך מפוצץ בעשרות פסוקים בהם מתואר על נוכחות של אלוהים כדמות מוחשית\פיזית... אגב הם לא חייזרים אפורים הם נראים בדיוק כמונו רק נמוכים יותר.

חפY

New member
חברים, בבקשה!

חבר'ה, עדיין לא הוכח קיום של חייזרים כאלו ואחרים. אז להגיד שאפורים הם רעים או טובים- לא תורם למחקר הרציני, אך הלוקה בחסר מסיבות תקציביות, בארצנו. וגם לא התיאוריות של ראל. אז בבקשה מכולם.

FRAIFY

New member
זאתי לא תאוריה...

זה משהו אמיתי שקרה... תחשבו למה בן אדם קם יום בהיר אחד ומחליט לשנות את כל אורח החיים שלו? מה לו ולישראל?למה הוא חושב שדווקא בירושלים צריכה להיבנות השגרירות? למה הוא פונה לעם שבישראל? נסו להבין את זה,ואוליי תצליחו להבין את העיקרון הראלי...

J U B

New member
תשובות..

למה ירושלים? זה נחשב מרכז דתי להרבה דתות .. למה קם בוקר אחד ומחליט ככה? מאיפה אתה יודע שהוא שינה את אורח החיים שלו אולי הוא היה משוגע כל החיים שלו? מי בכלל כתב את הספר הזה?

FRAIFY

New member
תשובות ל"תשובות" שלך...

מרכז דתי?כן להמון דתות?לא... לנוצרים בית לחם זה המקום הקדוש ביותר למוסלמים מכה ולבודהיזם אי שם במזרח... בכל אופן יש פניה במיוחד לעם בישראל,אתה צריך לקרוא את הספר כדי להבין. "מאיפה אתה יודע שהוא שינה את אורח החיים שלו אולי הוא היה משוגע כל החיים שלו" ממליץ לך לקרוא תא הספר זה יענה לך על השאלה,בגדול אני יכול לספר שהוא היה כתב ספורט של מרוצי מכונית,הוא היה אדם שפוי לחלוטין והוא גם לא היה מאמין גדול בחייזרים או כל מה שקשור לזה. "מי בכלל כתב את הספר הזה?" הוא כתב אותו... הוא קיים דו שיח בצרפתית עם אותו אלוהים ואולהים אמר לו מה לכתוב{פירוש לפסוקים שמובאים מהתנ"ך}כמו כן לאחר מכן הוא דרש ממנו להקדיש את כל חייו למען השגת המטרה הזו,כדי להקדים את ההתגלות.

goldsoft

New member
הכל כלכלי....

נכנסתי לאתר שלו, שמתי לב שהוא מוכר ספרים...חולצות...תרומות...הכל זה עסק כלכלי (כמו שהמון דתות זה מכונה משומנת לעשיית רווחים) אני בכל זאת מאמין באלוהים. וחוץ-מזה אם החייזרים יצרו אותנו, אז מי יצר אותם ???

astral tripo x

New member
בתור אדם דתי(לשעבר) אני חייב לומר!!

פחחחחחחחחחחח!!! רוצה לראות ספר שיוציא לך מהראש את כל מה שאמרת עכשיו?! קרא: ("מורה נבוכים",הרמב"ם),שם מוסבר המשל של אלוהים מופיע בגוף,וכל שאר התיאורים הגשמיים בדרך המשל הדתי!!! אז תעשה לי טובה שכשאומרים "רוח אלוהים מרחפת על פני המיים",לא מתכוונים שאלוהים עושה "סקי מיים",או שיש רוח כל שהיא!! הכוונה היא לדברים אחרים בכלל!! כמו: מים=תורה,רוח אלוהים מרחפת על המים=רק אלוהים מעל התורה ולפניה... וכ'ו.. וכ'ו.. וכ'ו... אז על תפרש את התנך לפי הראש שלך או של "ראל" אלא תשאיר את התורה והדת לדתיים!! הם כתבו תספרים האלו בשבילם,לא בשביל "ראל" שיבוא בשנת 2005 ויכריז שהוא משיח(ח').

יוטו

New member
אנשים פשוט השתגעו מרוב

האהבה שלהם ל"חייזרים " , עד כדי כך שכול דבר בעולם הם מקשרים לזה ..

Aspen

New member
אפשר להגיד

אפשר להגיד על הרעיון שחייזרים הם בעצם בראו אותנו. אבל כמו כן אפשר גם להגיד שאלוהים זה פחחח, במילים שלך. לאף אחד מהם אין הוכחה חותכת. לך קשה להאמין שחייזרים הם באמת האלוהים. לי קשה להאמין שאלוהים באמת קיים. אני עדיין לא יודעת אם אני מאמינה בכל מה שכתוב בספר, אבל זה נשמע לי יותר הגיוני מאשר אלוהים, סליחה לכל הדתיים מביננו. וכמו שאתה אומר על הרעיון של הספר פחח, אני יכולה להגיד על האלוהים שהוא פחח. אני לא מאמינה באלוהים, ויותר קל, האמת, להאמין בחייזרים.

astral tripo x

New member
הא?!,אני מאמין בחייזרים,

כל הדיבור הזה היה בשביל איש ה"ראל" שפה!! שחושב שראל הוא אלוהים או משיח!! אז הראתי לו שאת התורה אפשר לפרש בכל דרך!! ואת התורה עשו הדתיים לעצמם,לא בשבילנו!!!

מה הקשר???

זה שהרמב"ם אמר זה יכול א-ו-ל-י להיות אבל אתה לא יכול להתווכח איתו על שפה תנ"כית כי אף אחד מאיתנו ואף אחד בעולם לא יודע אותה בדיוק ודקדקנות שהוא יכול לפרש פסוק כמו "רוח ה' מרחפת מעל המים"

למעלה