יוטו כנס:
אני חושב שהבעיה היא בשורש ההגדרה :"חייזר" כשאתה שומע "חייזר" אתה מדמיין יצור אפור וקטן או יצור גדול ומאיים{נוסח "היום השלישי"}במשך שנים הורגלת וחונכת בבית שאלוהים הוא הכול יכול,והוא דבר מוחשי ושמימי שנמצא בכל מקום וכ'ו... ולכן בזה שאתה שומע שמישהו טוען שאלוהים{שאליו הורגלת בבית}הוא בעצם יצור דמוי אנוש פיזי,קשה לך להאמין ואתה פוסל בכל סף. ראל הוא לא זה ש"המציא את הגלגל" בנוגע לכך שישנם מעורבות של חייזרים בתקופות קדומות יותר בכדוה"א,ישנם מקדשים רבים של בני דת המאיה בדרום אמריקה בהם מצויריות חלליות ואנשי חלל עם מסיכות וחליפות{בדיוק כמו שנראים האסטרונאטים בימנו}בפרימדות במצרים העתיקה נמצאו ציורים רבים לאנשים גבוהים עם חליפת חלל אפורה מחזיקים ביד אנשים אחרים{לוחצים יד משהו בסגנון..}ואני יכול להמשיך ולהמשיך... אני ממליץ לך על ספר טוב שנקרא :"מרכבות האלים",תקרא אותו{לשם שינוי אין לו קשר ל"ראל" אשר אותו אתה ""מחבב""...}. ואגב זה שבן אדם בוחר להאמין שהאל שלנו הוא בעצם דמות פיזית אין צורך להחשיבו למטורף או משוגע,אוליי לבן אדם אשר הצליח לפתח את יכולת החשיבה שלו טוב יותר משל האחרים ולהבין עד כמה זה נכון... אני יכול לומר לך לפחות בנוגע אליי,שאני בן אדם רגיל לגמריי סיימתי ביה"ס לפני שנתיים עם בגרות מלאה{וממוצע גבוהה}והיום אני משרת ביחידה מובחרת,יש לי חברה,והמון חברים-ככה שאני חושב שהנתונים היבשים הללו רק מוכחים שאני לא מטורף או חולה נפש כמו שאתה חושב... ואני יכול לומר אותו הדבר על חברי התנועה הראלית האחרים בישראל,הם אנשים רגילים לגמריי,אפילו למען האמת דיי מצליחים,חברים רבים הם מנהלים בתחום עבודתם האזרחית או פרופסורים ורופאים-מה שמעיד על רמת האינטלגנציה הגבוהה שלהם,אחד מחברי התנועה הוא פרופסור לפיזיקה באוניברסיטה ידועה בארץ,וישנו עוד אחד שהוא פרופסור למתמטיקה באונ' העברית בירושלים,מרבית חברי התנועה הם אנשי מלח הארץ. אני מקווה שעזרתי לך במעט מה. לצערי אני צריך ללכת לישון כי מחר אני חוזר לצבא לשבועיים לפחות,שיהיה לך ולשאר חברי הפורום שבוע טוב.