"האמת על אלוהים" תכנסו כולם

astral tripo x

New member
זה עובר מדור לדור 5000 שנה!

ככה הם יודעים מה הפירוש..(כמו שחג פסח כל שנה אותו דבר,ככה הם לא טועים)

גם הרעיון ש..

נורו שלושה כדורים 2 פגעו ברבין ואחד במאבטח עובר 10 שנים! אבל היום מסתבר שיש עוד חור בחולצתו של רבין! אז זה שזה עובר מדור לדור 5000 שנה לא אומר שביום אחד זה יכול להתנפץ ולהוכח כלא נכון

Majestic12

New member
הייתי אומר יותר מזה...

הייתי אומר יותר מזה, אבל לא רוצה לפגוע בדתיים ובמאמינים...

FRAIFY

New member
אתה כנראה לא מעודכן בעולם המדעי...

רוב החוקרים הבכירים בעולם בתחום האבולוציה החלו לנטוש בשנים האחרונות את רעיון ה"אבולוציה",לפי ההוכחה שלא ייתכן שישנו סדר אבולוציוני לכל המינים ותתי המינים בכדהו"א. רוצה את ההוכחה הכי טובה לכך שלא הייתה אבולוציה? תקח משקפי שחיה ושנורקל לך לחוף הים הקרוב לביתך תצלול מספר דקות ותראה עשרות סוגים שונים של דגים,כל דג עם צבע אחר עליו וצורה אחרת,הסבירות שהם יתפתחו בסדר אבולוציוני הוא אפסי{האמתי יותר טוב שתבדוק את זה באילת,שם ממש ישנם אלפי זני דגים בשלל צבעים}. בכל אופן,אם ההית קורא את הספר :"האמת על אלוהים" ההית רואה שהם כן רוצים שנאמין באלוהים,והם רוצים שנתפלל ונניח תפילין ונחשוב עליהם,כי זה הדבר שהכי חשוב להם. הם פנו לראל בתקווה שיתחיל להעביר את המסר לכל העולם משום שיום הדין קרב ובא,וכעת העולם הגיע לעידן טכנולגי בו אנו מצליחים לפרוץ את הגנום שלנו ולהבין היטב בתחום חקר הDNA והשיבוט,לכן הם חושבים שאנו מוכנים דיה לבואם,בואם בעצם ישנה את כדוה"א לטובה לא יהיו עוד דתות,אלה דת אחת שתהיה מקובלת על פני כל העולם,לא יהיו מלחמות,יהיה שלום עולמי. לא יהיה רעב במדינות העניות כי כל מדינות העולם יעבדו יחד כולם בשביל כולם.

Majestic12

New member
יש לי תואר BA בביולוגיה

FRAIFY - לא רק שאני מעודכן ומתמצא בנושא (שלא כמוך), יש לי גם תואר BA במדעי החיים והטבע, ואני מאד מתמצא במדעי האבולוציה !

astral tripo x

New member
Majestic ראל לימד אותו אבולוציה../images/Emo6.gif

אל תתווכח איתו בכלל, הוא עוד רגע יוכיח לנו שראל ברא אותנו

astral tripo x

New member
ראלים זה מוגזם! אתם מקלקלים את

השם הטוב של המדע הטהור!.(ושלנו מאמיני החייזרים בפרט,וכלל)

FRAIFY

New member
אני רואה שקשה לכם להבין...

"רוח אלוהים מרחפת מעל פני המים" זה רק פסוק אחד בודד מן הרבים שמוזכרים בספר "האמת על אלוהים" ישנם פסוקים שמתארים חד וחלק הופעה של דמויות שירדו מחללית שנחתה,או לכך שנביאים נחשפו למכונה שמייצרת בתוך מספר שניות בן אדם... אין לי בעיות לרשום פה את כל הפסוקים הללו אם אתם רוצים. אגב בסוד הקבלה כתוב על הכוכב של האלוהים{"אלוהים" זו שמם}ואגב זה בנוי משורש של 2מלים:"אלו"-"הם"=אלוהים. ביציאות מצרים מסופר על כך שאלוהים ליווה את בני העם במדבר והראה להם לאן ללכת עם עמוד האש,חורבן סדום ועמורה וכ'ו.. הקיצר אני ממליץ נואשות לקרוא את הספר,שם יש את התשובות לכל השאלות,לצערי אני לא זוכר את כל הספר בע"פ{משום שהוא מכיל למעלה מ300עמודים}אז קשה לי לתת תשובות מלאות בכל שאלה,אני מבטיח לכם במאת האחוזים שאם תקראו את הספר כל השאלות שיש לכם ייענו לבד{כמו שכל השאלות שלי נענו}... בהצלחה. אהה ואגב בנוגע למה שאמרת בנוגע לכסף: גיוס הכספים נועד בשביל לקדם את הקמת השגרירות בירושלים,עלותה הוא חסר תקדים{בספר מפורט איך היא אמורה להיות}אף ממשלה זרה ובטח שלא ישראל תהיה מוכנה לממן את הכספים,אז הארגון הראלי מגייס את הכספים מתורמים בכל רחבי העולם. רק שתהיה בענינים ראל או אף בכיר אחר בארגון לא נוגע בדולר אחד מן הכספים שמגויסים,הכול נכנס לחשבון שלאף אחד אסור להוציא ממנו כסף{אפילו לא לראל}רק בשעת הצורך כל יוצא למען בניית השגרירות..

יוטו

New member
בסדר שמענו , חייזרים בראו את העולם

אותך ואותי , מרוצה ?
יש יותר סיכוי שאבא שלך הוא חייזר מאשר שאלוהים הוא חייזר ..

FRAIFY

New member
הם לא בראו את העולם...

העולם נברא בחלל על ידי תהליך היווצרות של מילארדי שנים,רק לאחר שהעולם כבר נוצר הם באו ויצרו את החיים שבו... "יש יותר סיכוי שאבא שלך הוא חייזר מאשר שאלוהים הוא חייזר " לא הבנתי מה ניסית להעביר במשפט הזה,אתה לא מסוגל לנהל דו שיח כמו בן אדם בוגר אז אתה מעדיף לקלל?

יוטו

New member
מה לקלל ? זו עובדה , כמו שאבא שלך

הוא לא חייזר (אלא אם תחשוב אחרת גם בקשר אליו
) קח ברור שאלוהים הוא לא חייזר.. חח תעשו סרט על האמונה שלכם , יצא סרט מדהים !! מזל שאין הרבה חולי נפש כאלה שמאמינים שאלוהים הוא חייזר .

כריסטין

New member
בתור קהילת עב"מים אתם לא ממש...

מתלהבים מהנושא ושוללים כאן כל הזמן תיאוריות , כל מה שFRAIFY הציג הופיע גם בתוכנית העב"מים בערוץ ההיסטוריה אלו תיאוריות ואין לזלזל בהם , לאף אחד אין כאן הוכחה אין העולם נברא ומה בדיוק התרחש בתנ"ך .. תפסיקו לקטול כאן את דעתו של האחר , זהו פורום ובפורום כל אחד יכול להביע דעה משלו . וליוטו אני מבינה שהפורום כאן הוא מגרש משחקים עבורך שעם כל חבר פורום אתה מתווכח כאן .

FRAIFY

New member
יוטו כנס:

אני חושב שהבעיה היא בשורש ההגדרה :"חייזר" כשאתה שומע "חייזר" אתה מדמיין יצור אפור וקטן או יצור גדול ומאיים{נוסח "היום השלישי"}במשך שנים הורגלת וחונכת בבית שאלוהים הוא הכול יכול,והוא דבר מוחשי ושמימי שנמצא בכל מקום וכ'ו... ולכן בזה שאתה שומע שמישהו טוען שאלוהים{שאליו הורגלת בבית}הוא בעצם יצור דמוי אנוש פיזי,קשה לך להאמין ואתה פוסל בכל סף. ראל הוא לא זה ש"המציא את הגלגל" בנוגע לכך שישנם מעורבות של חייזרים בתקופות קדומות יותר בכדוה"א,ישנם מקדשים רבים של בני דת המאיה בדרום אמריקה בהם מצויריות חלליות ואנשי חלל עם מסיכות וחליפות{בדיוק כמו שנראים האסטרונאטים בימנו}בפרימדות במצרים העתיקה נמצאו ציורים רבים לאנשים גבוהים עם חליפת חלל אפורה מחזיקים ביד אנשים אחרים{לוחצים יד משהו בסגנון..}ואני יכול להמשיך ולהמשיך... אני ממליץ לך על ספר טוב שנקרא :"מרכבות האלים",תקרא אותו{לשם שינוי אין לו קשר ל"ראל" אשר אותו אתה ""מחבב""...}. ואגב זה שבן אדם בוחר להאמין שהאל שלנו הוא בעצם דמות פיזית אין צורך להחשיבו למטורף או משוגע,אוליי לבן אדם אשר הצליח לפתח את יכולת החשיבה שלו טוב יותר משל האחרים ולהבין עד כמה זה נכון... אני יכול לומר לך לפחות בנוגע אליי,שאני בן אדם רגיל לגמריי סיימתי ביה"ס לפני שנתיים עם בגרות מלאה{וממוצע גבוהה}והיום אני משרת ביחידה מובחרת,יש לי חברה,והמון חברים-ככה שאני חושב שהנתונים היבשים הללו רק מוכחים שאני לא מטורף או חולה נפש כמו שאתה חושב... ואני יכול לומר אותו הדבר על חברי התנועה הראלית האחרים בישראל,הם אנשים רגילים לגמריי,אפילו למען האמת דיי מצליחים,חברים רבים הם מנהלים בתחום עבודתם האזרחית או פרופסורים ורופאים-מה שמעיד על רמת האינטלגנציה הגבוהה שלהם,אחד מחברי התנועה הוא פרופסור לפיזיקה באוניברסיטה ידועה בארץ,וישנו עוד אחד שהוא פרופסור למתמטיקה באונ' העברית בירושלים,מרבית חברי התנועה הם אנשי מלח הארץ. אני מקווה שעזרתי לך במעט מה. לצערי אני צריך ללכת לישון כי מחר אני חוזר לצבא לשבועיים לפחות,שיהיה לך ולשאר חברי הפורום שבוע טוב.

FRAIFY

New member
הם לא בראו את העולם...

העולם נברא בחלל על ידי תהליך היווצרות של מילארדי שנים,רק לאחר שהעולם כבר נוצר הם באו ויצרו את החיים שבו... "יש יותר סיכוי שאבא שלך הוא חייזר מאשר שאלוהים הוא חייזר " לא הבנתי מה ניסית להעביר במשפט הזה,אתה לא מסוגל לנהל דו שיח כמו בן אדם בוגר אז אתה מעדיף לקלל?

למעלה