"האמת על אלוהים" תכנסו כולם

daniel771

New member
די כבר יוטו ואחרי לצנחנים,

שיגעתם אותנו עם התיאורים שלכם. אנחנו עוסקים כאן בדברים חשובים ואתם מתנצחים בינכם.

goldsoft

New member
ומי ברא אותם ?

אם הם בראו אותנו (החייזרים) אז מי ברא אותם ? ממה הכל התחיל ?

astral tripo x

New member
אחי, כשתתבגר תצטער שהלכת בדרך

של אשליה... חייזרים בגדר אפשרות בסיסית!!!(הסיכוי לדבר לא נודע-X הוא 50:50 תמיד) אבל מה הסיכוי ש"ראל" צודק באשליה שלו?! עוד לפני "ראל" היה "שבתאי צבי", לפי דעתי "ראל" לא פחות ממנו..

הורדתי ואני לא יכול לקרוא

נפתח חלון שאמר שיש שגיאה והנתיב אינו קיים, מה עושים?

שלום FRAIFY

אני רואה שאתה איש חכם והאמת שאלוקים הוא רוח קודש, אני וחברים שלי מירושלים לא שוללים את קיומם של חוצנים. נכון שזה יותר הגיוני להגיד שהמדע עשה את החיים אבל מה לעשות אנחנו אנשי הדת הולכים עם האמונה גם אם היא שקרית. ככה חונכנו והמסר של החוצנים שלכם הוא טוב לאנשים אתאיסטים אבל לא לאנשי דת. אלוקים הוא אחד למרות ששוב אתה צודק כשאתה מדבר אלוהים ברבים אבל זה נהוג לחשוב ביחיד וזה המצב. אני דתי כבר 29 שנה ושאלתי שאלות לרבנים הבכירים על הנושא אבל הם לא עונים, זה אומר שאולי אתם צודקים אבל מי אני שילך נגד התורה, ושוב למרות שבתנ"ך אנחנו כן מוצאים פסוקים רבים על חיים מחוץ לפלנטה ודוגמא לכך הפירמידות. שמחתי לקרוא את הפורום. תודה על המידע דתי

ראלית

New member
כבר יש תינוקות משובטים

אני נהנת מהכתבה שלך על הראלים. רק רציתי להגיד שמשנת 2002 כבר יש תינותוקות משובתות, היום ידוע לי על 15 שהראשונה היא חיה בישראל ולמי שחושב שהאלוהים יבואו ב2035 אז יש חדשות: 2025 זה התאריך החדש אל תפחדו מהעתיד אהבה ראלית

למעלה