האמת על הכספית בחיסונים - פשע כנגד האנושות

KallaGLP

New member
אכן, והכל כי במקום לענות תשובה עניינית

אתה יורד לגופם של גולשים.

דיון ענייני בבקשה

אבו חסן המקורי ממש, אני מבקש ממך לנהל דיון ענייני ומכבד ולא להתייחס לגופם של אנשים, גילם או מצבם המשפחתי. לכל אדם שמורה הזכות לקחת חלק בדיונים כאן ללא קשר למי הוא ומה רמת הידע שלו בנושא זה או אחר.
תודה!

נחכה שוקס יסיים להתייעץ עם פרופ' סומך

אולי אז נזכה להתייחסות רצינית לנושא החמור הזה.

התייעצתי

ונחש מה הוא אמר?
"אין כספית בחיסוני החובה בישראל" אז תפסיק לבלבל את המוח מר אבו חסן "המקורי ממש".

ופלסבגן תחסכי את התגובה. אני עשיתי את שלי ואת עדיין לא אכלת את הכובע. לא שליש ולא בטיח.
בשפעת אין, בHPV אין בDT יש שיירים. בכל מקרה אף אחד משלושת החיסונים הללו אינו חיסון חובה. אני לא מתכוון להמשיך לטרוח בנושא.

מי שכ"כ מפחד מכספית שלא יחסן את ילדו נגד טטנוס אחרי שהוא נופל על גדר חלודה. למזלנו זה לא מדבק.

פולספגן

New member
לאחר התגובה של מור סגמון אליך מסתבר שעשית

תשיעית עבודה ולא שליש, כי הבאת רק חיסון אחד של השפעת שניתן בעוד יש עוד שניים.
מה שמעניין הוא שבחרת דווקא להביא את החיסון היחידי שידוע לנו שאין בו כספית

בשורה תחתונה, כל החיסונים שטענתי שיש בהם כספית יש בהם כספית והדברים שפותח השרשור כתב אומנם מנוסחים בצורה לא נעימה, אך למרבה הצער, הם נכונים

בנוסף, זאת התגובה הרביעית (אם לא טעיתי בספירה לטובתך) שאני מסבירה לך שה-DT הינו חיסון חובה לרגישים למרכיב השעלת.

את סתם חופרת

אני "בחרתי" את החיסון הניתן במרפאה הקרובה לביתי. אין לי שום כוונה לכתת רגלי לכל המרפאות בארץ בשביל לדגום את כל החיסונים.

DT, סבבה ניצחת - אל תחסני.

HPV, תסובבי את זה איך שאת רוצה אבל אין כספית.

פולסבגן, אין לי שום כוונה להמשיך להתנצח איתך על זה. יש לי דברים יותר חשובים לעשות כמו להתנצח עם אבו חסן ה"מקורי".

פולספגן

New member
אין כאן שום התנצחות מצידי, אלא פשוט מראה לך

שהכתוב באתר חסון שקוף לציבור ומציג בדיוק את מה שיש בפועל.

ואני פשוט חוזר על מה שכבר אמרתי

למעט DT אין כספית בחיסונים בישראל, וגם בDT מדובר בכמות זעומה. ואני שוב חוזר, חיסון הDT מומלץ רק למי שלא רוצה לחטוף טטנוס או דיפטריה ולא חוסן גם נגד שעלת, לא לקהל הרחב חס ושלום.

פולספגן

New member
תכריז על מה שאתה רוצה אם זה עושה לך טוב

חבל שאתה מנסה לעוות את הנתונים ולהציג מצג שיקרי

cומcו

New member
מצטערת שנדחפת לדיון שלכם, אבל תגובתך עצבנה

אותי ברמות על.

האם לא מפריע לך שנותנים חיסון עם חומר מסוכן לתינוק/פעוט/ילד שנמצא רגיש למרכיב של החיסון?
נכון שזה לא אותו מרכיב, כי שעלת וכספית הם 2 דברים שונים, אבל מדובר על ילד רגיש שאין כל אפשרות לדעת איך יקבל את זה ואני בטוחה ב-100% שלא נעשה כל מחקר שבודק מה ההשפעה של הרגישות הזאת?
האם אתה יכול לישון בנוחות כאשר אתה מבקיר תינוק כזה לחסדי האל?

וקסי, התמירוסל מסוכן או לא?

אולי תחליט?
אם הוא לא מסוכן, למה מש' הבריאות טורח להביא חיסונים ללא תמירוסל, בניגוד לדעתו של ה-CDC?
ולמה פתאום הוא כן הביא חיסונים עם תמירוסל בשפעת החזירים וטרח להסביר לנו שאין בהם כל סכנה (אבל הביא גם חיסון ללא כספית שהיה מיועד לתינוקות, נשים הרות ומקורבים).
ואולי תביא לנו סימוכין לסיפר המצוץ מהאצבע (של הרגל של פרופ' סומך) על כך שהתמירוסל הוצא מהחיסונים בגלל לחץ ציבורי של מתנגדי החיסונים? אם אין לך סימוכין לסיפור - אולי תפסיק להפיץ אותו?

לא רלוונטי

סיפורי הקונספירציה שלך באמת שלא מעניינים.
שפעת החזירים היתה לפני שנתיים. אולי היתה שחיתות אולי לא זה ממש לא רלוונטי לאם המבקשת לחסן את ילדה היום. בשורה התחתונה היום אין כספית בחיסונים (חוץ מDT שמכיל 0.6 מיקרוגרם תימרוסל ובפעם הבאה שתחתך אתה מוזמן לא לקחת אותו).
יש לי סימוכין והצגתי אותם. אם יש לך סימוכין אחר אתה מוזמן להציג אותו בעצמך. אולי החברים האחרים בפורום מתרגשים מההתלהמות שלך, אבל עלי זה ממש לא עושה רושם.
אני מתייחס לרפרנסים בלבד ולא לדברים שזורקים באוויר.

נא לא להתחמק

אתה זה "שזרק באוויר" שהכספית הוצאה בגלל לחץ של מתנגדי החיסונים.
אנא גבה את דבריך בהוכחות או הפסק להפיץ את השקר הזה.

ואנא אל תתחמק משאלה פשוטה: התמירוסל בחיסונים מסוכן או לא? אם קשה לך לענות אתה תמיד יכול לשאול את סומך.

אוקי, אם אתה מתעקש

תמירסול בחיסונים אינו מסוכן. שאלת עניתי.
בחיסון היו כ50 מיקרוגרם תמירסול כלומר 25 מיקרוגרם כספית. קח את הכמות הזאת, תמהל אותה בנפח הדם ותקבל כמות שאפילו תרבית תאים לא מושפעת ממנה (יש רפרנס באחד השרשורים ואין לי כח לחפש). גם אם תגיד לי שהתמירסול מתרכז באיבר מסויים, עדיין המיהול הוא עצום מחצי מ"ל לנפח אותו אזור בה הוא מתרכז.

עכשיו בטח תביא לי את טיעון הin vitro מול in vivo נכון? אני מסכים איתך אבל מסיבה כלשהי המאמר הזה מצוטט לא מעט בידי אנטי וקסים למיניהם כולל מור סגמון, אז אני מרשה לעצמי להשתמש בו כל עוד אתם משתמשים בו.

על כל פנים היות ואין כספית בחיסוני החובה, אני לא מתכוון להגרר לויכוח מיותר.

רוצה להתווכח על משהו אחר? shoot אני לא מתכוון לדון בסכנות הכספית מאותה הסיבה שאני לא מתכוון להתווכח על סכנות החיסון נגד אבעבועות שחורות פשוט משום שזה לא רלוונטי.

אוקי, הודית, יפה.

אם התמירוסל אינו מסוכן - מדוע הוא הוצא ממרבית חיסוני התינוקות? ה-CDC לא יודע מה שאתה יודע?
השאלה הזו מאפשרת לך לענות על השאלה ממנה התחמקת: אנא הבא הוכחה לסיפור השקרי שהתמירוסל הוצא ממרבית החיסונים עקב לחץ של מתנגדי החיסונים.
בלי התחמקות, בבקשה.

למעלה