זה מה שיש לך? אתה לא מתבייש?
תודה שחסכת לי להגיב על שני הראשונים.
לגבי שני האחרונים, זה שאתה מביא אותם כ"הוכחה" רק מעיד על ההיפך:
- בלוג נוסף מאפריל 1997
http://www.missionislam.com/health/vaccinations_hurt.htm
ראשית, בכלל לא בטוח שהמאמר הזה משנת 97. מה ההוכחה שלך לכך? חלקים אחרים באתר מזכירים מקורות משנת 2005 למשל.
אבל, אפילו אם נניח שזה נכתב ב-97 (וכאמור לא סיפקת הוכחה לכך) בוא נבדוק את התוכן (שכנראה היה לך מסובך לקרוא).
הנה המשפט היחיד במאמר שמזכיר כספית או תמירוסל:
"In light of all the other types of pollution our bodies are assaulted with in our everyday lives, some of us have to ask ourselves if it is wise to inject vaccines containing known carcinogens and toxins (including mercury, formaldehyde and aluminum) into our children's bodies when so little is known about the possible side effects. "
התמירוסל לא מוזכר, הכמות הגדולה לכאורה לא מוזכרת, הקשר לפגעיות נוירולוגיות לא מוזכר - שום כלום. אם זה "לחץ ציבורי" על הרשויות הרי באותה מידה הופעל לחץ דומה לגבי אלומיניום ופורמלדהייד, המוזכרים גם כן באותו משפט.
לסיכום - מקור מתאריך לא ידוע, מאתר איסלמי (הורים לילדים שנפגעו? לובי אנטי-חיסוני?) שמזכיר בשטחיות את הכספית יחד עם חומרים אחרים - במשפט אחד בלבד. שום התיחסות לכמויות בחיסונים, לתזמון, לפגיעות הספציפיות של הכספית, וכו'.
נקסט...
- משהו שנלקח מאיזה כנס ב1997
http://www.whale.to/vaccines/autism.8.html
טוב, כאן אני כבר חייב להודות לך. תבין, אני בכלל לא עשיתי את הבדיקה שאתה עשית בגוגל. אני לא צריך. אני מכיר את סדר האירועים ולא יהיה מצב שיהיו אזכורים בגוגל לארועים שלא קרו. הדוגמה שהבאת רק ממחישה את זה. זוהי הרצאה מכנס על אוטיזם משנת 1997 שנכתבה ע"י פול שאטוק שהוא דמות מוכרת בעולם ההתנגדות לתרמית החיסונים. אז מה היה לפול ושותפתו להגיד על סכנות החיסונים ב-1997? הנה הנושאים העיקריים שהמאמר מעלה:
- סינדרום מלחמת המפרץ.
- חיסון החצבת ומחלות מעי (תוך התייחסות כנראה למחקר וויקפילד שהיה אז בהתהוות)
- חיסון החזרת וסכנותיו
- שימוש בחיסונים משולבים (multi-component)
- רשימת החומרים המסוכנים שבחיסונים.
ומה עם התמירוסל / כספית? מוזכר במשפט אחד, כחלק מרשמית החומרים המסוכנים בחיסונים, כמובן, לצד פורמלדהייד, אלומיניום ועוד חומרים אחרים.
זהו. משפט אחד. נושא כ"כ גדול - עצום - והוא מוזכר במשפט אחד סתמי. המממ...
אתה צריך הוכחה יותר טובה לכך שבשנת 1997 נושא הכמות של התמירוסל בחיסונים לא היה כלל על הפרק כי הציבור לא היה מודע לו?
קדימה, תאכל את הכובע, תבקש סליחה, ותתחיל לעשות את הדרך חזרה להיות אדם אנושי ומצפוני, ולא שכיר חרב של תעשיית המוות.
אני מזכיר לך שיש לך עוד זמן לעשות חשבון נפש ולהציל את נפשך. השקר בו אתה חי גדל מרגע לרגע, כשאתה מתעקש להיצמד אליו למרות שאני מראה לך בצורה ברורה שזה שקר.