צריכת החלב שלי היא די אפסית, ככה שאין מאיפה להוריד. ובאותה תקופה של תחילת הריון הקאתי גם כל טיפת מים ששתיתי, אבל אני אזכור את התה רוזמרין והשקדים... דווקא ברוזמרין עם מים חמימים טבלתי רגליים כדי להוריד בצקות
בכל חורף יש לי בעיית יובש בידיים, וגם קצת בפנים שמתי לב שגם איילה (10.5 חודשים) גם עם קצת עור ישב ברגליים עד עכשיו השתמשי בקרם ידיים בשביל הידיים שלי לאיילה אנחנו עושים אמבטיה עם בלנאום הרמל מאז שנולדה, אבל לא נראה שזה משפיע על היובש האם כדאי להשתמש באיזה שמן עיסוי במקום קרמים ?
ותודה על ההשקעה! יש לי שאלה בהצתה קצת מאוחרת... מה אפשר למרוח על צלקת מניתוח קיסרי? זכור לי לבנדר אבל אני לא בטוחה. הצלקת בת 10.5 חודשים ועד עכשיו לא מרחתי עליה שום דבר. תודה
חולטים אותו במי מלח רותחים 10 דקות שיהיה עדיין קריספי ולא נבול ואומלל. אחרכך מכינים רוטב וינגרט עוקצני ששופכים על האספרגוס בעודו חם, מה שיתן לו כבישה קלה בחומץ. טעים נורא. ומשהו גס
איזו חליטת צמחים מותרת בהריון גם נגד בחילות וגם סתם לכיף במקום תה רגיל? אני מכירה תה ג'ינג'ר. יש עוד המלצות? האם יש דברים שספציפית אסור מבחינת חליטה של צמחים בהריון?