האספרגוס הגיע למדפים

עינבלית

New member
למה לא לשתות מי ג'ינג'ר?

לפרוס שורש טרי לבקבוק מים ולשתות? וגם: שקדים חלוטים ומושרים במים (ללא קליפה) תה רוזמרין ואגב, ניסית להוריד את צריכת החלב שלך?

בולי27

New member
../images/Emo51.gif על התשובה

צריכת החלב שלי היא די אפסית, ככה שאין מאיפה להוריד. ובאותה תקופה של תחילת הריון הקאתי גם כל טיפת מים ששתיתי, אבל אני אזכור את התה רוזמרין והשקדים... דווקא ברוזמרין עם מים חמימים טבלתי רגליים כדי להוריד בצקות

אביטלתל

New member
בעיות יובש חורפיות

היי ענבל
בכל חורף יש לי בעיית יובש בידיים, וגם קצת בפנים שמתי לב שגם איילה (10.5 חודשים) גם עם קצת עור ישב ברגליים עד עכשיו השתמשי בקרם ידיים בשביל הידיים שלי לאיילה אנחנו עושים אמבטיה עם בלנאום הרמל מאז שנולדה, אבל לא נראה שזה משפיע על היובש האם כדאי להשתמש באיזה שמן עיסוי במקום קרמים ?

עינבלית

New member
לא ממליצה להשתמש בשמן עיסוי

ארומתי לפני גיל 18 חודשים. אולי כדאי לנסות להפסיק שימוש בבלנאום ובסבון ולרחוץ עם מים בלבד במשך כמה ימים?

Lali d

New member
הי ענבל

ותודה על ההשקעה! יש לי שאלה בהצתה קצת מאוחרת... מה אפשר למרוח על צלקת מניתוח קיסרי? זכור לי לבנדר אבל אני לא בטוחה. הצלקת בת 10.5 חודשים ועד עכשיו לא מרחתי עליה שום דבר. תודה

עינבלית

New member
../images/Emo45.gifבהחלט שמן לוונדר

ללא מיהול בשמן בסיס אלא טהור במריחה ישירה על העור. החלמה מהירה!

Lali d

New member
זה עדיין יהיה אפקטיבי?

למרות שהצלקת כבר לא טריה? (סליחה על הניג'וס)

עינבלית

New member
אני לא יודעת, זה תלוי בעור שלך

בגמישות ובקצב התחדשות תאי העור. הלבנדר מזרז התחדשות של תאי עור השאלה היא האם העור שלך יגיב, וזאת איני יודעת.

תומרלי

New member
תודה רבה על העצה הנפלאה

אנחנו מאד אוהבים אספרגוס ונחמד מצידך לספר לנו על סגולותיו. עכשיו אין ספק שאכין. תודה ענבלית

yaelia

New member
20 דקות זה המון המון זמן לאספרגוס

חולטים אותו במי מלח רותחים 10 דקות שיהיה עדיין קריספי ולא נבול ואומלל. אחרכך מכינים רוטב וינגרט עוקצני ששופכים על האספרגוס בעודו חם, מה שיתן לו כבישה קלה בחומץ. טעים נורא. ומשהו גס
אומרים שאחרי אספרגוס יש לזרע טעם מתקתק.

עמית@

New member
השאלה היא מה את תסכימי ../images/Emo8.gif

זה לא עושה לזרע את אותו ריח שזה עושה לפיפי?

אנידס

New member
../images/Emo6.gif לפי מה שקראתי עדיף לשכנע אותם

לאכול אננס ואז זה יוצא דליקטס.

yaelia

New member
האמת היא שלא ניסיתי

אז אני לא יודעת ממקור ראשון. גם אני שמעתי על האננס.

T noki

New member
ענבל יש לי שאלה- תה שמותר בהריון

איזו חליטת צמחים מותרת בהריון גם נגד בחילות וגם סתם לכיף במקום תה רגיל? אני מכירה תה ג'ינג'ר. יש עוד המלצות? האם יש דברים שספציפית אסור מבחינת חליטה של צמחים בהריון?

למעלה