האספרגוס הגיע למדפים

עינבלית

New member
../images/Emo41.gifהגברת תפוקת חלב אם

חילבה אכן מגביר נהדר (וגם עושה טעם חזק וריח חזק לזיעה ולחלב אבל העיקר הכמות...) חליטת שומר מזרעים מגבירה. חליטת שומר מעלים וחלקים על-קרקעיים או אפילו אכילת שומר טרי מייבשת. יש חומרים שונים בזרעים ובעלים, יש פיטו-הורמונים שדומים לאסארוגן בעלים אשר עובדים כמו המרווה- מייבשים. מצד שני, בזרעים יש מעט פיטו-אסטרוגן אבל ריכוז גבוה של חומרים אחרים שבהחלט מגבירה (עד גודש). אגב, דברים שמגבירים חלב גם אינם מומלצים בהריון כי הם עלולים לשבש את האותות למוח ולגרום צירים מוקדמים (כמו שבהנקה יש התכווצויות של הרחם, כך גם בשתיית תה המגביר הנקה ובעצם מדמה צורך נוסף ביצור חלב, והרי ביצור חלב אם הכול עניים של צורך,ביקוש ויצור בהתאם לדרישה). ההשפעה השונה על נשים נובעת מהחלק השונה אותו חלטו ליצור המשקה
 
תודה! את יודעת על עוד דברים?

רמז: כתבת בהודעה לאמברון על יסמין אבסולוט... אני דוקא מחפשת מידע על הדברים הפחות ידועים שמגבירים יצור חלב. אני יכולה לתרום לך אחד מהרפואה הסינית (למרות שזה לא עשב) - קרפיון. ואם כבר אנחנו דנות בזה - מייבשי חלב: מי ומה ובאיזו כמות. ושאלה לדיון צרכני: האם החברות שמייצרות תכשירים משומר לא מודעות למה שכתבת על הזרעים והחלקים העל-קרקעיים של השומר? שמעתי לא אחת על כך שחלב רב של חברת רפאל דוקא יבש חלב ובהחלט לא עזר בהגברת היצור. יכול להיות שהם משתמשים בכל חלקי השומר? ושוב תודה רבה רבה!
 

עינבלית

New member
אני לא יודעת מאילו חלקי שומר

מופק חלב רב של רפאל... צריך לשאול אותם. יש גם נקודות דיקור להגברת חלב, לא? צמח מרפא שעוזר להגביר חלב הוא לואיזה. לגבי עוד דברים- אני צריכה לחשוב...
 
למעלה