האקסית המיתולוגית - סקר קצר

אצלי, עד שאני כבר אוהבת מישהו באמת, אז זה לכל החיים

היו לי הרבה מאוד מערכות יחסים ארוכות, שכנראה היו צריכות להיות קצרות (או לא להיות בכלל). אחרי שנפרדתי מהם, לא חשתי שום צורך או רצון להשאר בקשר. היה, נגמר, שלום.
&nbsp
המיתולוגי שלי, לעומת זאת, הוא היום חבר נפש. נכון, המעבר לא היה פשוט. והיתה קודם תקופת צינון של אפס קשר במשך שנה, ואז התחיל קשר מהוסס, שלאט לאט התקבע והפך לחברות טובה. לפעמים זה היה קצת בעייתי, במיוחד בתקופות שלמישהו מאיתנו לא היה קשר זוגי, או היה קשר זוגי מקרטע, אבל צלחנו את זה בגבורה. אני חושבת שאחרי יותר מעשור (קרוב לעשור וחצי, בעצם...), אפשר לומר שהאהבה שלנו הפכה לאהבה של חברות נפש, והיום היא באמת לא מאיימת על קשרים זוגיים חדשים שלי.
&nbsp
ולמה המשכתי את זה גם בזמנים שהיה בעייתי? קודם כל, כי ממילא לא הייתי מסוגלת להפסיק... וחוץ מזה, הבנאדם הזה חשוב לי, כיף לי להפגש איתו, מעניין אותי לשמוע מה הוא חושב. אנחנו לא מתאימים כבני זוג, אבל אנחנו כן באותו ראש בתחומים מסויימים, וזה קשר שחשוב לי לשמר.

רזאי

New member
אני לא שומרת על קשר עם אקסים.

זה שהציע לי חברות בפייסבוק, חיפש אותי ביסודיות. שיניתי שם משפחה כשהתחתנתי, והוא לא הכיר את השם החדש. הוא היה צריך לחשוב ולהזכר בקרובי משפחה שלי, ולחפש אותי שם ברשימת החברים בין מאות אנשים אחרים.
התכתבנו ביום הראשון לחברות הפייסבוק שלנו. גילינו מה מצבו המשפחתי של כל אחד מאיתנו, מה אנחנו עושים, ואיפה אנחנו גרים. מאז אנחנו רק רואים תמונות שכל אחד מאיתנו מעלה. בעיקר טיולים משפחתיים וזוגיים.
לא יודעת מה יצא לו מזה. אני לא ממש זכרתי אותו, ולא הייתי סקרנית בקשר לחייו. זה נכון גם לגבי אקסים אחרים שלי. אם נפגש במקרה, אולי נחדש קשר במידה כלשהי, אבל אני לא מחפשת אותם.

סו ורד

New member
הרבה פעמים אקס הוא פשוט חבר טוב

האקסית של בעלי היא אישה נהדרת שהייתה שם בשנים מאוד משמעותיות, מכירה אותו מלפני ומלפנים, תומכת בו, חברה טובה בקיצור. גם לי יש אקס שהשנים שחלפו הפכו אותנו לחברים, יש לנו היסטוריה ארוכה ומשותפת, חיבה והערכה - אם אין משקעים ואין פרפרים אז למה לא?

aurora0

New member
מצחיק

מאד ברור לי מי ה"מיתולוגית" בסיפור שלו אבל מכיוון שבצד שלו שמרו על קשר - כל החבר'ה מאותה תקופה נפגשים, פעילים בוואטסאפ וכגון אלו.
אז היא אחת מהחבר'ה כאלה ואנחנו ביחסים טובים כמו עם שאר החברים פחות או יותר.
יש בינהם האמת אפילו שיחות די ממושכות בגלל תחום עיסוק שמשיק.
מועיל לי עד מאד לדעת שהיא כבר לא מזיזה לו ושהם נפרדו מתוך איזה חוסר עניין הדדי- ואני מאמינה לו.
לא חושבת שכיום, גם אם לא הייתי בתמונה, הוא היה מעוניין בה.
&nbsp
דרך אגב גם בצד שלי זה ככה מבחינת העניין - ממש לא הייתי חוזרת למי שהייתי איתו לפני בנזוגי הנוכחי.
רק שאנחנו לא שמרנו על קשר.

אצלנו: ברור שיש(פרק ב').

גרושתו של בן זוגי היא חברה טובה שלו. בחורה מאד נחמדה ומרשימה בנוכחותה ובכישוריה, אך לא נאה ביותר ו'מקפידה' על הופעה מאד מוזנחת(ואם אני אומרת את זה...תאמינו לי שזה באמת ברמות יוצאות דופן) ולא נעים להודות אבל זה מקל על העניין.
אין להם ילדים יחד וגם זה כמובן מאד משפיע. הוא משתתף במיזם התנדבותי שהוא הבייבי שלה, תורם כסף וזמן וניהול חשבונות.
היא נפרדה ממנו לפני שנים ולא נראה לי שמעוניינת בזוגיות(בטח לא איתו). חששתי מאד לפגוש אותה אבל אחרי זה נרגעתי.
למעשה,אחת הנקודות לזכותו בדייט הראשון שלנו היתה הדרך הנאה שהוא דיבר עליה. רוב הגרושים שפגשתי קיטרו על הגרושות שלהם ,חלקם בצורה ממש מכוערת.
לי יש גרוש שמגדל יחד איתי שני ילדים , ומעשית נוכח בחיינו הרבה יותר. מגיע או שאני מגיעה אליו לקחת חוברת חשבון/ילדים/חולצה שהפליקולה פשוט חייבת.
זה לא תמיד היה קל לבן זוגי אבל כשאתה בוחר באשה שיש לה שני ילדים ממישהו- המישהו הזה נהיה קרוב משפחה שלך, לטוב ולרע. הוא יודע שבחיים לא הייתי חוזרת לחיות עם הגרוש שלי.
את תמונת יום המשפחה האחרונה לבית הספר, צילם ד', בן זוגי. הוא לא מופיע בה(החלטה שלו). מופיעים בה הילדים, הגרוש ואני, והבטן ההריונית עם העובר של ד' ושלי.... בשנה הבאה אני אתעקש שהוא יופיע.
&nbsp

מסתבר שאני האקסית המיתולוגית

אצל שני בחורים לפחות.
בעיה שלהם.

The Blue Fairy

New member
שרשור ממש מעניין!

(וגרם לי לצאת מהקריאה הפסיבית, אפילו שאני עוד לא אמא)
&nbsp
בעלי לא בקשר עם האקסיות שלו, לשמחתי ;) באופן די מצחיק, אני כן בקשר עם אחת מהאקסיות שלו (אין לי מושג אם היא המיתולוגית) תודות לפורומים..היא בחורה מקסימה ולא חושבת שהיה מפריע לי אם הם היו נשארים בקשר.
&nbsp
אצלי, לעומת זאת, הסיפור אחר. יש לי בדיוק אקס אחד, יצאתי איתו 4 שנים עד גיל 19 (כשהייתי בת 20 כבר הכרתי את בעלי), חוסר התאמה לכל הדעות. בגלל שאנחנו באותה ה"חבורה" ואף אחד מאיתנו לא היה מעוניין לוותר על החברים, נשארנו מן הסתם בקשר. בהתחלה זה היה לא פשוט, כיום אנחנו חברים מאד טובים, הוא יוצא עם החברה הכי טובה שלי כבר 3 שנים ובעלי ממש אוהב אותו..כולנו (כל החבורה) נפגשים כמעט כל שישי.

עדיקים

Active member
האקסית המיתולוגית של האיש

לאיש שלי יש אקסית אחת. מיתולוגית או לא אני באמת לא יודעת.
בשנתיים הראשונות שלנו יחד כמעט ולא שמעתי עליה כלום וגם לא ראיתי תמונות שלה.
אחרי כשנתיים עלה במפגש משפחתי איזכור עליה והסתקרנתי מי היא. אחרי כמה חודשים כמעט ונפגשנו. הוזמנו למסיבה שגם היא היתה אמורה להיות שם אבל בסוף לא הלכנו כי האיש היה חולה.
היום היא כבר ממש לא מעניינת אותי. אין לי גם מושג מה מצבה המשפחתי ואיפה היא גרה ולדעתי גם לאיש אין מושג בנושא.
אני לא יודעת מי עזב את מי ולמה וזה ממש לא מעניין אותי.

קרלוטוס

New member
נחסך ממני

אני חושבת שהקשרים הקודמים שלי היו יותר משמעותיים משלו בזמן שהם היו, אבל מדובר בזמן קצר בכל קשר וכולם דהו ונשטפו מאז ואני לא מצליחה לשחזר מה הרגשתי.

למעלה