הבאתי את החתול הביתה

מילקי110

New member
הבאתי את החתול הביתה

גורון קטן , איזה מסכן , הוא פחד ממני נורא בדירה של הבעלים של האמא

ובדרך לקחתי מונית , יכולתי לסוע באוטובוס אבל הוא בכה כי הוא רוצה את אמא שלו וגם הכלוב המפחיד וכו' .

הבאתי אותו הביתה והוא עדיין מפחד ממני שמתי לו קצת אוכל בכלוב , הוא לא רצה אני מניחה שייקח לו זמן להתרגל.

הוא מפחד ממני , יהיה טוב . אני מבטיחה שאעלה תמונה .

דבר כזה מתוק ... אני לא אוהבת שהוא בוכה צר לי עליו מאד . אמא שלו אגב מהממת , ביופי ובאופי וגם הוא

* אני כל כך עייפה נראה לי שאני עוד מעט אלך לישון , מטריד אותי מה יהיה איתו מחר , יש לו אוכל , מים צעצועים הוא כמובן יכול להתסובב איפה שהוא רוצה

הוא יכול לישון במיטה שלי .למרות שהלילה לא נראה לי שהוא ירצה .. אני כל כך עייפה אני ממוטתת .. גם משני הלילות שבהם לא ישנתי כמו שצריך , מחר גם יש לי פגישה עם הפסיכיאטר ...

יהיה לחתול מאד טוב אצלי , אני אדם שמאד אוהב בעלי חיים ואני אטפל בו יפה . אני חרדה רק שלא יקרה לו משהו , שחלילה הוא יהיה זקוק לטיפול רפואי ואני לא יעלה על זה

וכמובן שאני אקח אותו לחיסון אצל הוטרינר , ובגיל חצי שנה סירוס - ברור ..

שיהיה לכם כיף ביחד

תשאירי לו איזו בובת פרווה או צעצועים, שלא ישעמם לו...
הוא מחונך לצרכים?
איך את קוראת לו?

לא מחנכים חתולים לצרכים

הם "מתוכנתים" מעצם היותם חתולים לרצות לעשות את הצרכים שלהם במקום שבו יוכלו לחפור ואחר-כך לכסות. ברגע שחתול יראה מקום כזה בבית הוא יעדיף לעשות את צרכיו שם, ולא יעשה בלאגן בשאר הבית.

אני חתולאית ותיקה למדיי

מן הסתם לא מחנכים לצרכים כמו כלבים, אבל כן רצוי מאוד לקחת את הגור להראות לו היכן הארגז, לתת לו לאכול ולשתות ואז להניח אותו בארגז ולחפור בחול עם הכפות הקדמיות שלו. זה יכול לעזור, בטח לגור חדש שלא רגיל לארגז ולדירה שלה.

כן, זה כן

אבל זה שונה מחינוך.
(אני קצת קטנונית לגבי סמנטיקה, נא להתעלם מהעניין אם אני חופרת מדי).

בקטנה לגמרי

באשפוז עבדתי הרבה על להרפות מהפרפקציוניזם, זו תהיה הזדמנות פז בשבילי. ובכלל, אני אוהבת לכתוב דיבורי ולחפף מעת לעת כדי לרופף את הידוק עניבת התקניות הלשונית סביב גרוני.

גם את?

גם אני פרפקציוניסטית עד אימה ואוהבת את השפה העברית ומשתדלת להשתמש בה בצורה תקנית, אפשר להצטרף אליכן?

זה גורם לי לחרדה

אבל מוכנה לחשוב על זה. אפשר להתחיל עם גיהוץ חולצה בתשעים אחוז ולא מאה?

תתחדשי! איזה כיף לך

כאמא גאה לשני חתולים מהממים אני יודעת כמה זה מוסיף לחיים, עניין, אהבה, מסירות וכיף לא נורמלי. תהנו אחד עם השני המון!

Lady Stark

New member
איזה יופי

תתחדשי על הגור מילקוש.
יש מצב שכבר הלילה הוא יבוא להתכרבל איתך. :)
ואל תדאגי, אם חלילה הוא לא ירגיש טוב את תראי את זה על ההתנהגות שלו.
את תהיי אמא מעולה.

מילקי110

New member
עוד אין לו שם

ואכן אני משאירה לו צעצועים.

נתתי לו לשבת מתחת לספה כי הוא נורא פחד , לפנות בוקר קמתי כי הוא לא בכה כל הלילה

בהתחלה לא מצאתי אותו ונבהלתי , גם כל הבית סגור .ואז מצאתי אותו מתחת לשולחן , לקחתי אותו אליי , הוא נרתע ממני קצת אבל לאט לאט התמסר

הבאתי אותו למיטה ואז הוא התחיל לשחק קצת .

הוא עדיין לא אכל ולא שתה , הבאתי אותו לאוכל שיראה איפה זה , אני חייבת ללכת לעבודה היום , כי הרי לא הייתי יומיים , אתמול הלכתי אבל בגלל בעיות השינה שלי לא הייתי יומיים כך שהיום ומחר אני חייבת ללכת.

מקווה שכאשר אחזור הביתה אראה שהוא אכל .

* בנוגע לשם : אני נוטה לקרוא לו "מיילו " אבל זה עוד לא סגור .

יש לי גם פגישה היום עם הפסיכאטר זה ב - 19:00 בערב , הייתי דוחה את זה אבל בגלל הבעיות שינה שלי נראה לי שכדאי שאלך , אני לא רוצה להשאיר אותו כל היום לבד ( למרות שהוא עם צעצועים ) אבל אין לי ברירה

בשישי שבת אני לא אזוז ממנו . וכל יום אחרי העבודה אני אבוא ישר הביתה , יש לי תינוק עכשיו .

כל הכבוד, מילקי

עשית מצווה, ואני בטוחה שיהיה לכם כיף ביחד. אני מציעה שתארגני לו מרבץ נעים במקום מסתור: איזו קופסת קרטון עם סמרטוטים רכים, שירגיש בטוח. חוץ מזה אל תשאירי את החלונות סגורים הרמטית, תשאירי חריצים קטנים או מאוורר תקרה אם יש, שלא ימות מחום. תעדכני!

תיהני!

חלום חיי (או לפחות אחד מהם) הוא לאמץ חתולון (זה לא היה אפשרי עד היום ועדיין לא אפשרי, מכל מיני סיבות שלא תלויות בי). אני מאחלת לך המון הצלחה וכיף איתו, הם יצורים מדהימים

למעלה