הבאתי את החתול הביתה

מזל טוב!

איזה יופי, חתול.
תעלי תמונות שלו כשתוכלי

מיצי2013

New member
אני פה

קוראת כל הזמן, פחות כותבת בזמן האחרון, יש לי מחסום כתיבה
. שולחת הרבה

ולמילקי- בהצלחה עם החתולון, אני מקנאה בך ובדיוק היום נזכרתי כמה אני מתגעגעת לחתולה שלי (היא אצל ההורים)...

מיצי2013

New member
בובה

קוראת ויודעת מה עובר עלייך אבל לא מגיעה ללהגיב.... שיהיה לך יום טוב וסופ"ש רגוע

מילקי110

New member
תיאו

בסוף לא הלכתי לפסיכאטר , דחיתי את זה לשבוע הבא , רצתי הביתה

חשבתי עליו איך הוא בטח יושב ובוכה .

התמונה באיכות ירודה מאוד

אבל רואים כמה הוא מתוק (סיאמי?) ואת אימא נהדרת ומקסימה. אל תשכחי לטפל בעצמך - תינוק צריך אימא בריאה!

Lady Stark

New member
איזה יפיוף הוא

תתחדשי, מילקוש. בקרוב הוא יתפנק עליך ויעשה לך תחושה חמימה בלב.

הוא מהמם

והם מתרגלים מהר מאד ובטח שלא יושבים ובוכים כל היום, אין סיבה שתדאגי יותר מידי.

מילקי110

New member
למרות הכל : רע לי

אתמול הוא קצת התלטף , שיחקתי איתו ובכוונה הייתי בבית מחמש

זה הרגיע אותו . אבל רוב הזמן כמובן שהוא מתרוצץ , הוא לא כל כך אוהב מגע , מידי פעם הוא עדיין נורא מפחד .

התפקיד שלו זה לא לגאול אותי כמה שהוא חמוד מאד . בלילה סוף סוף ישנתי כמו שצריך. אבל עדיין רע לי , אתמול כאשר שיחקתי איתו בחכה חשבתי לעצמי

איזו פטתית את . בלילה הוא כבר לא בכה, הוא לא בא למיטה שלי וכאשר אני מרימה אותו רוב הזמן הוא נרתע . ייקח זמן , ועדיין חתול זה לא בן אדם , זה לא במקום או תחליף למגע האנושי

רע לי , אני יודעת שאומרים שזה עניין של החלטה , אני צריכה להחליט טוב לי , ואז יהיה לי טוב .

אני צריכה ללכת לעבודה עכשיו , אני קצת יותר רגועה כי החתול התרגל קצת , היו לי ריגשי אשמה אתמול .. אני גם חושבת נניח שהייתי אומרת למנהלת שאני לא באה לעבודה היום , אז מה הייתי עושה ?

גם אתמול אני מול הטלווזיה , עדיין , קצת שיחקנו הוא השתובב אבל עדיין , קצת יותר טוב אבל עדיין באותו מצב .

חשבתי שאקח אותו לוטרינר אחרי שיירגע קצת נניח בעוד שבועיים , או אולי אפילו בחודש הבא אחרי שאקבל משכורת בוודאי שלא בימים הקרובים , הוא עדיין נסער , אני נותנת לו לעשות מה שהוא רוצה אלא עם כן הוא כמובן מתקרב לחוטי חשמל

אבל מעבר לזה .. השם שלו זה ע"ש תיאו ואן גוך , אח של ואן גוך הצייר , לתיאו ואן גוך היה נכד שגם נקרא תיאו , והוא עשה סרט עם איזו אישה על מעמד האישה באיסלאם ואיזה מוסלמי קיצוני רצח אותו ..

nivos7

New member
שם חמוד לחתול

והוא גם נראה חמוד ביותר.

זה נכון מה שאת אומרת שיש עניין של החלטה , אם יהיה טוב או לא
אבל בינינו , זה קשה להגיע אליו
אבל מה שבעיני כן קל לעשות , זה למחוק מהראש מילים כמו "פטתית" מביך " חסר משמעות" סתמי"
כי ברגע שהמילים האלה נעלמות
אתה מתחיל להיות יותר שלם עם עצמך.

אני אוהב לרקוד , מגיל צעיר לקפוץ בהופעות ומועדונים
הסתכלת פעם מהצד על אנשים רוקדים ?
אדם שלא רוקד עלול לראות את כל התנועות של האנשים כמשהו מגוחך, רק שהם לא רואים את זה ככה
ואם אותם רוקדים ישבו בצד ויסתכלו על אחרים שרוקדים, בטוח שלא תעבור להם המחשבה בראש של כמה שהם נראים מטופשים.

אין כזה פטתי , אין עלוב , אין טיפשי...

כל כך נכון

גם אני נתפסתי למילה פטתי. אין במשחק עם חתול שום דבר פטתי יש בזה הרבה חמלה ורוך והבנה שהחתול זקוק למשחקים איתך ואת עושה לו רק טוב בזה שאת נותנת לו תשומת לב.

מילקי110

New member
צריכה לעבור דירה

* עושים אצלינו בבניין פינוי בינוי , שזה אומר שאני אצטרך לעבור דירה לשנתיים

אתמול אבא שלי התקשר אליי ואמר לי שעד אוק' צריכים לפנות את הדירה , וגם צריך להתקשר לחברת כבלים , מים , חשמו וכו' בישביל לשאול אותם כמה זמן מראש צריך להודיע להם ?

כי הדירה תהיה צריכה להיות מנותקת מהכל.

הוא אמר לי " את צריכה למצוא דירה שהשכר דירה שלה יהיה עד 5000 ש"ח לחתום חוזה לשנה עם אופציה להמשך" אינני יודעת מאיפה מתחילים ברור לי שצריך באינטרנט , וכו' דרך הומלס .. אבל אני לא שייכת לעולם המבוגרים

דיברתי אתמול עם חברה מהקבוצה והיא אמרה שהיא תעזור לי , שהיא תבוא לראות איתי דירות . נכון שגרתי בעבר בדירה שכורה בת"א ואני זאת שהלכתי וראיתי יחד עם אבא שלי עם אני זוכרת נכון , אבל בחוזה והכל זה הוא טיפל גם בתשלום

של השכר דירה הכל .. אני יודעת שאני יכולה לבקש ממנו עזרה ובסופו של דבר כאשר אמצא דירה אז אביא אותו כדי להתייעץ איתו , כל העניין מעיב עליי.

* אמרתי לו שאצטרך למצוא דירה שהיא ידידותית לבעלי חיים והוא אמר " מה אני אגיד לך ? " הוריי הם לא אנשים של בעלי חיים הוא אמר " חבל שלא חיכית אם החתול עד אחרי שהיית עוברת דירה , גם לא שאלת אף אחד כדאי או לא פשוט הלכת

ולקחת חתול" הוא אמר את זה בטון של "מצידי תמסרי אותו " מה שלא יקרה !!! הוא דיבר בטון קשוח " את צריכה למצוא דירה וכו' " מזל שבזמן שהוא דיבר תיאו המקסים גירד לי את הרגל זה ריכך את השיחה המגעילה

איזה תהום יש ביננו . איזה סיוט שאצטרך לעבור דירה , להתחיל לחפש דירה ולעשות כל מיני פעולות שלי אין כוחות לעשות אותם ואין לי ברירה .

* החתול מקסים , פשוט מקסים , מזל שלקחתי אותו אני מבינה עכשיו שהוא פה שלא הייתי יכולה לחכות יותר , הוא כזה מקסים , פשוט יצור חי שהוא כולו טוב .

וואו הדירה הזאת ( וגם , אני צריכה לקחת אותו לוטרינר הוא חייב לעשות תילוע לחיסון , הם צריכים שלושה חיסונים בסה"כ אבל הוא חייב להתחיל עם התילוע והיחסון הראשון ואחרי שלושה שבועות עוד חיסון ואחרי זה עוד אחת

ואני יודעת כמה הוא סבל כאשר הבאתי אותו במנשא שלו , הייתי מחכה עם זה אבל אני חוששת שיקרה לו משהו שהוא לא יהיה חולה או שלא יהיו לו תולעים , קראתי מאמר על "גידול חתולים" והיה כתוב שם שתילוע חייבים בגיל שלושה שבועות

והוא כבר עבר את זה , איזה מסכן הוא בטח יבכה ונורא יפחד , אני אקח איתו מונית כמובן אבל עדיין , מסכנון קטן , כל כאב לי בערב שהבאתי אותו והוא יילל וניסה לגרד את הכלוב בישביל לצאת .. )

איזה לחץ : הדירה , אבא שלי אוף ....

** תודנ לכם על התגובות : א. אני לא אוהבת לרקוד מהסיבה שאני תמיד מרגישה מטופשת . גם לפעמים מביך אותי לראות אנשים אחרים רוקדים.

ב. אני לא חושבת שמשחק עם חתול הוא פטתי , אני חושבת שאישה שנמאצת לבדה בדירה , ללא בן זוג .. ומשחקת עם חתול , החתול הוא לא פטתי מובן שהוא נהנה מזה

האישה היא פטתית אם היה לה בן זוג וחיים ובין היתר היא משחקת עם החתול ניחא , אבל לשבת ושלחק עם החתול כי גם ככה אין משהו יותר טוב לעשות זה פטתי.

תשמעי,

עם כל הקושי שנראה לי בלעבור דירה והכל אני חושבת שאולי כל זה יעשה לך טוב. כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל.

5000 שקלים לדירה שכורה זה סכום יפה מאד ואת יכולה למצוא לך דירה חמודה של חדר שניים או דירת סטודיו ולעשות מהם יופי של מקום להשתכן בו. גם עם החתול לא נראה לי שתהיה בעיה, אם הדירה קטנה אפשר לשים רשתות על החלונות והוא יהיה מאושר.

אל תדאגי מהטיפול אצל הוטרינר או מהדרך לשם ובחזרה, אני מכירה חתולים (אנחנו משמשים כבתי אומנה וכאלה) ומגיל ממש קטן מסיעים חתולים לוטרינרים באופנוע! והם שמחים ומאושרים וממש לא אכפת להם מהדרך. הטיפול הוטרינרי הוא די בקטנה וגם אם יכאב קצת (זריקות וכאלה) הם מתאוששים מזה מהר מאד ואת תהיי רגועה שהחתול שלך מטופל כמו שצריך.

מציעה לך לא לקחת ללב את מה שאבא שלך אומר בקשר לחתולים, בסדר, הוא חושב שונה ממך זה לא אומר שהדעה שלו היא בהכרח הנכונה. את יודעת שהחתול עושה לך טוב ושעשית החלטה טובה (מאד!) בזה שלקחת אותו, וזה מה שחשוב! רק את יודעת כמה היצור הקטן הזה עוזר ומעודד אותך וזה מספיק ודי.

ובקשר לפטאתית, גם במקרה הזה אני משווה את המצב לעצמי שאני משחקת עם החתולים במקום להיות עם בן זוג אבל תחשבי על זה כך, נכון לעכשיו אין לך בן זוג אז מה עדיף להיות לבד לגמרי או עם חתול? וזה בכלל לא סותר, יש בן זוג ויש חתולים וזה לא קשור אחד לשני גם כשתהיי עם בן זוג (אינשאללה בקרוב) החתול יהיה במקום גבוה מאד בתשומת הלב שתתני לו.

תהני ותחשבי שכל שינוי יכול להיות לטובה פשוט תזרמי עם מה שיש.

nivos7

New member
בשביל שכר דירה כזה

את תוכלי לשכור דירת חלומות...

יש לך באתר הבא אתר ממש נחמד עם מפה שמאגד דירות ברחבי הארץ, מה הסכום , וכמה חדרים
אפשר להעביר בו שעות

מילקי110

New member
האמת שגם אני לא הבנתי

איזה יצור מושלם .. זה כמו הורים שנולד להם תינוק והם כל הזמן רוצים להראות את התמונה שלו

ולהשוויץ ככה זה . פשוט שלמות . יצור מושלםםםםםםםםם . איזה מותק הוא .

למעלה