צריכה לעבור דירה
* עושים אצלינו בבניין פינוי בינוי , שזה אומר שאני אצטרך לעבור דירה לשנתיים
אתמול אבא שלי התקשר אליי ואמר לי שעד אוק' צריכים לפנות את הדירה , וגם צריך להתקשר לחברת כבלים , מים , חשמו וכו' בישביל לשאול אותם כמה זמן מראש צריך להודיע להם ?
כי הדירה תהיה צריכה להיות מנותקת מהכל.
הוא אמר לי " את צריכה למצוא דירה שהשכר דירה שלה יהיה עד 5000 ש"ח לחתום חוזה לשנה עם אופציה להמשך" אינני יודעת מאיפה מתחילים ברור לי שצריך באינטרנט , וכו' דרך הומלס .. אבל אני לא שייכת לעולם המבוגרים
דיברתי אתמול עם חברה מהקבוצה והיא אמרה שהיא תעזור לי , שהיא תבוא לראות איתי דירות . נכון שגרתי בעבר בדירה שכורה בת"א ואני זאת שהלכתי וראיתי יחד עם אבא שלי עם אני זוכרת נכון , אבל בחוזה והכל זה הוא טיפל גם בתשלום
של השכר דירה הכל .. אני יודעת שאני יכולה לבקש ממנו עזרה ובסופו של דבר כאשר אמצא דירה אז אביא אותו כדי להתייעץ איתו , כל העניין מעיב עליי.
* אמרתי לו שאצטרך למצוא דירה שהיא ידידותית לבעלי חיים והוא אמר " מה אני אגיד לך ? " הוריי הם לא אנשים של בעלי חיים הוא אמר " חבל שלא חיכית אם החתול עד אחרי שהיית עוברת דירה , גם לא שאלת אף אחד כדאי או לא פשוט הלכת
ולקחת חתול" הוא אמר את זה בטון של "מצידי תמסרי אותו " מה שלא יקרה !!! הוא דיבר בטון קשוח " את צריכה למצוא דירה וכו' " מזל שבזמן שהוא דיבר תיאו המקסים גירד לי את הרגל זה ריכך את השיחה המגעילה
איזה תהום יש ביננו . איזה סיוט שאצטרך לעבור דירה , להתחיל לחפש דירה ולעשות כל מיני פעולות שלי אין כוחות לעשות אותם ואין לי ברירה .
* החתול מקסים , פשוט מקסים , מזל שלקחתי אותו אני מבינה עכשיו שהוא פה שלא הייתי יכולה לחכות יותר , הוא כזה מקסים , פשוט יצור חי שהוא כולו טוב .
וואו הדירה הזאת ( וגם , אני צריכה לקחת אותו לוטרינר הוא חייב לעשות תילוע לחיסון , הם צריכים שלושה חיסונים בסה"כ אבל הוא חייב להתחיל עם התילוע והיחסון הראשון ואחרי שלושה שבועות עוד חיסון ואחרי זה עוד אחת
ואני יודעת כמה הוא סבל כאשר הבאתי אותו במנשא שלו , הייתי מחכה עם זה אבל אני חוששת שיקרה לו משהו שהוא לא יהיה חולה או שלא יהיו לו תולעים , קראתי מאמר על "גידול חתולים" והיה כתוב שם שתילוע חייבים בגיל שלושה שבועות
והוא כבר עבר את זה , איזה מסכן הוא בטח יבכה ונורא יפחד , אני אקח איתו מונית כמובן אבל עדיין , מסכנון קטן , כל כאב לי בערב שהבאתי אותו והוא יילל וניסה לגרד את הכלוב בישביל לצאת .. )
איזה לחץ : הדירה , אבא שלי אוף ....
** תודנ לכם על התגובות : א. אני לא אוהבת לרקוד מהסיבה שאני תמיד מרגישה מטופשת . גם לפעמים מביך אותי לראות אנשים אחרים רוקדים.
ב. אני לא חושבת שמשחק עם חתול הוא פטתי , אני חושבת שאישה שנמאצת לבדה בדירה , ללא בן זוג .. ומשחקת עם חתול , החתול הוא לא פטתי מובן שהוא נהנה מזה
האישה היא פטתית אם היה לה בן זוג וחיים ובין היתר היא משחקת עם החתול ניחא , אבל לשבת ושלחק עם החתול כי גם ככה אין משהו יותר טוב לעשות זה פטתי.