הבאתי את החתול הביתה

איזה בובייייייי

מילקי110

New member
אכן סיאמי

זה מהערב הראשון שהבאתי אותו ולכן הוא נראה אצת מבוהל

היום הוא כבר יותר רגוע .

מילקי110

New member
ממש תודה לכם

תודה עתיד ורוד , מה שמטריד אותי בעיקר בוטרינר זה לא שיהיה לו כואב ( כמובן גם זה ) אבל בעיקר הדרך הלוך חזור במנשא

כי כאשר הבאתי אותו ביום רביעי הוא צרח כל הדרך , בהתחלה חשבתי לסוע איתו בחזור באוטובוס אבל ברגע שראיתי שהוא ממש נסער לקחתי מונית וגם שם הוא כל הזמן צרח

למזלי הנהג מונית היה גם ממש סובלני וסיפר לי שיש לו חתול בן 13
מה שממש שימח אותי לשמוע , אני אוהבת לשמוע על אנשים שיש להם בעלי חיםם בני 14 , 15 , כי כאשר הייתי מתנדבת בעמותה ( וגם כל הפייסבוק שלי מלא בעמותות של

בעלי חיים ) ואני יודעת איך אנשים זורקים את בעלי החיים לעת זיקנה וזה כואב מאד .

* אני אקבע לו תור בהחלט, ההורים שלי ואני חושבים אחרת בהרבה תחומים ( עם אמא שלי אני לא מדברת כבר שלוש שנים, הם נשואים ) וכמובן שהחתול פה כדי להישאר .

אכן הוא עושה לי מאד מאד טוב , כי אני אדם שמאד מאד אוהב בעלי חיים , והוא בכלל יצור שכולו טוב , פשוט מלאך קטן .

* המעבר דירה אגב אמור להיות לשנתיים , ואחרי זה תהיה פה אומנם דירה חדשה .. אבל .. הולכים להרוס את הבניין עד היסוד , גם בזה יש עיניין קצת ריגשי סבתא שלי ז"ל הייתה גרה כאן זה היה עבורי כאן מקום מיפלט

מקום שבו יכולתי להיות חופשייה , העברתי את הילדות שלי פה . הייתי באה לכן לאכול והיה לנו הסכם "לא לספר לאמא " ההורים שלי שקלו למכור את הדירה הזאת וכאשר זה לא יצא לפועל שמחתי ולא רק בגללי , יש פה גם עיניין קצת ריגשי .

שהורסים את הבניין .

למעלה