הבדיחה לשבת
והפעם עם איווט

../images/Emo6.gif

יצא לי להיות נוכח בכמה הפגנות, אף פעם לא שרפו את הדגל של המדינה, אפילו בעצרות ההמוניות של התנועה האיסלאמית דברים כאלה לא קורים, נחכה לתגובת נציגי הימין בפורום.

respecta1

New member
אכן לא שורפים דגלים

טעה. זה לא משנה את העובדה שההפגנות האלה הן הפגנות לאומניות פאנטיות.

זה היה יכול להיות בהחלט משעשע....

אלמלא היו כ"כ הרבה אנשים שמאמינים להסתה בגרוש הזו.

מוחמד5

New member
../images/Emo7.gif

הכל שקרים,הכל חלק ממסע ההכפשה וההסתה , הכל ציני ואירוני,הכל למען השגת רווח פוליטי. במפלגה הזאת זה כבר לא השקר הרשון שהם מפיצים, יש להם כבר תואר שני בשקרים
הגיע הזמן שהעם הזה יתעורר ויבין שיש מי שמוליך אותו לעבר תהום,תהום שיהיה קשה לקום ממנה.

0006

New member
מוחמד אנחנו היהודים כבר התעוררנו מזמן תאמין ל

תאמין לי שהתעוררנו מזמן ואנחנו יודעים שאתם רק מחכים לרגע האמת כדי לפעול ראינו את זה בארועי אוקטובר שחשבתם שעם ישראל ומדינת ישראל נמצאים ברגע של חולשה ושאפשר להתחיל באיתיפאדה בטוח שטח ישראל לצערי הרב אהוד ברק והשמאל התקפל ועשה את וועדת אור אני יכול להבטיח לך שבעם הבאה שתתקפו אותנו ותעשו שוב איתיפאדה לא תיהיה וועדה אלא רק הענקת צלשים לשוטרים ולמפקדים שיפעולו כנגדה

מוחמד5

New member
עם כל הכבוד 0006

מי שהוכיח עד עכשיו שהוא סכנה לקיום שלך ולדימוקרטיה של עם ישראל ומדינת ישראל , הוא אותו פלג שקרא ועודד אלימות עד שנהרג ראש ממשלה יהודי בידי יהודי שומר שבת ומקיים מצוות. בעקבות ההחלטה של מזוז אנחנו דורשים כעת התערבות של בינלאומית בכדי שנשמור על הזכויות שלנו כמיעוט . לא תיהיה וועדה אלא רק הענקת צלשים לשוטרים ולמפקדים שיפעולו כנגדה = בפעם האחרונה שהוענקו היו בעקבות כשלון (שכחתי כמה פעם השורש כ.ש.ל. הוזכר )

0006

New member
חחחח התלחתה להצחיק אותי על הבוקר

על מה בדיוק אתם דורשים התערבות בין לאומית??? על כך שלא התלחתם לפתח את האתיפאדיה שפתחתם בה??? תעשה לי טובה כל מדינה אחרת היתה נוקטת באותם אמצעים בדיוק הבעיה שלכם שאתם תמיד התוקף ורואים את עצמכם בתור הקורבן

מוחמד5

New member
צחוק זה דבר בריא

שיבחנו את כל מה שקרה. ואת מה שקרה אחרי זה. ומה שקורה עכשיו. למה שאעשה לך טובה !! מדינה נאורה לא צריכה ולא אמורה להגיע למצב אליו הגיעה המדינה,מדינה בה לובשי מדים יורים ורוצחים אזרחים ,יורים בהם בגב ... בגב... 13 אנשים נרצחו ,במדינה מתוקנת דבר כזה לא היה קורה,ואתה יודע מה !"מדינה אחרת היתה נוקטת באותם אמצעים בדיוק "- הועדה קבעה שלא היו אמצעים .

0006

New member
חחחחחחחח וואי איזה מצחיק אתה

אתם פתחתם באיתפאדה ומדינת ישראל צריכה לשבת בשקט?? שכחת כבר איך חלקים בצפון שותקו מחשש שסלעים יעפו על מכוניתם שכחת איך ממסדי ממשלה נישפרו שכחת את הצעקות איטבח אל יהודי כל הכבוד לאותם שוטרים אמיצים שפעו בצורה שהם פעולה אני אישית פגשתי את גאי רייף ולחצתי את ידו ואמרתי שזה בזיון כיצד המדינה מריחקה ממנה את השוטרים שפעלו בצורה נכונה במקום לחבק אותם ולהעריך את פעולתם 13 אנשים נירצחו??? מעניין למה מעניין שהמגזר הערבי לא מזכיר את הנירצח היהודי משום מה אתם לא סופרים אותו דרך אגב הוועדה קבעה גם שההנהגה הערבית אשמה באיתיפאדה מעניין למה עד היום הם לא משלמים את המחיר ושוב אם רק תעיזו לעשות שוב איתיפאדה אני דורש מהמדינה והמשטרה לנקוט בצורה קשה יותר מהפעם הקדומת

מוחמד5

New member
תעזו !! אדרוש!!

למה לחכות? לך עכשיו תדרוש ותעשה. אנחנו ממש רועדים מפחד ..אמאלה'...
איומים ושפה לא יפה במקום אחר,לא בפורום הזה.

respecta1

New member
14 אנשים נרצחו.

ובמדינה מתוקנת לא היו נותנים למספר 14 למות, גם אם זה מצריך הריגה של עוד 13 מתפרעים.

מוחמד5

New member
תגדיר לי בבקשה מה זה מדינה מתקונת רספקטה

וכל אחד אחר, כי אתם משתמשים במילה הזאת די הרבה .

0006

New member
צודק מוחמד אנחנו בהחלט לא מדינה מתוקנת

צודק מוחמד אנחנו בהחלט לא מדינה מתוקנת מדינה מתוקנת לא היתה מסכימה שמיעוט מסויים יתמוך באירגוני טרור ורואים בהם לוחמי חופש מדינה מתוקנת לא היתה מסכימה שמיעוט יתמוך בזמן מלחמה באוייבי אותה מדינה מדינה מתוקנת היתה נלחמת בבניה הלא חוקית שרק צוברת תאוצה מדינה מתוקנת היתה אוכפת את חוק תשלומי המיסים מדינה מתוקנת היתה נלחמת בארעיון ההזוי שמנסה המיעוט להקים כאן מדינת כלל אזרחיה צודק מוחמד אנחנו לא מדינה מתוקנת

מוחמד5

New member
גם אתה צודק.

עכשיו אתה מבין למה ישראל נחשבת בעיני העולם למדינה מספר 2 אחרי מספר 1 איראן מבחינת ההשפעות השלייות על העולם !

0006

New member
אני די בטוח שחלק לא קטן מהנשאלים

היו אופרו מוסלמים/פלסטינים או בעלי השקפת עולם אנטי יהודית או שהם לא חיו יום אחד באיום מתמידי כמו שאנחנו היהודים חיים כאן במדינת ישראל אב לגבי המשפט האחרון אני רק יכול לאחל להם שזה חגחע לאירופה כמה שיותר מהר כי כבר עכשיו יש יותר מ 20 מליון מוסלמים באירופה והם לא יודעים לאיזה קן צרעות הם הכניסו את הצמכם שהם נתנו להמגרים מוסלמים להיכנס לשם

מוחמד5

New member
תמשיך להסיט נגד המוסלמים

בקצב הזה אתה תוביל את מדינת ישראל למקום ה - 1. בהצלחה. כי הם לא קונים את הסיפורים שלך. אולי קנו לפני 60 שנה, כיום לא. וטוב כך

למעלה