הבדיחה לשבת
והפעם עם איווט

נו בחייך.... אתה לא יודע שיש גם ערבים מוסלמים

שמתנדבים לשירות צבאי? אחד מהם התפרסם כשעבר קורס טייס אזרחי לפני הגיוס, במחשבה שזה יגדיל את סיכוייו להתקבל לקורס טייסי קרב (בסוף לא קיבלו אותו לקורס, אלא ליחידה קרבית אחרת, וחבל..) יש גם בנות ערביות, נוצריות ומוסלמיות. מעטות מאד, אבל יש, שמתנדבות לשירות בצה"ל. אחת מהן אפילו הגיעה ליחידה 669
http://rotter.net/forum/scoops1/18137.shtml הבדואים גם הם, במובנים רבים, ערבים (שפה, תרבות, דת), ורבים מהם משרתים בצה"ל.

דרך אגב, לגבי החובשת ב- 669..

חבל שזה דלף לעיתונות עוד לפני שהיא עברה בהצלחה את הקורס. עכשיו יהיו לאומנים חשוכים שידרשו להדיח אותה למרות כישוריה...

respecta1

New member
אממ לא יודע איפה אתה חי

אבל לא רק שאף אחד לא ביקש להדיח אותה אלא גם מפקד היחידה התעקש להשאיר אותה למרות שהיא לא מתאימת מפאת סיווג ביטחוני ככה זה, כשערבים מבקשים להשתלב אף אחד לא יעצור אותם, ההפך גם ימשכו אותם בשביל שישתלבו ויורידו מכשולים שנמצאים אפילו ליהודים.

קרא בבקשה את התגובות בפורום של רוטר ותבין

בדיוק איפה אני וגם אתה חיים.... נכון שיש אנשים שעושים עבודת קודש ותומכים עד הסוף במי שמבקשים להשתלב ולהוריד תקרות זכוכית - אבל אין הסכמה רחבה לכך בציבור, וזו הבעייה האמיתית.

respecta1

New member
למה מה זה הפורום הזה?

דתי? בכל מקרה 20 תגובות שמחלקם העלו טענות לגיטימיות שיכולים לסחוט ולאיים עליה ועל משפחתה בכל מקרה רוב הטוקסבקיסטים בכלליות הם או ילדים קטנים\ או אנשים לא מוצלחים במיוחד שלא ממש יכולים לעשות תקרת זכוכית על אף אחד.

מצד אחד אתה צודק..

מצד שני, טענות לגיטימיות כאלה עולות בכל פעם שמישהו מנסה לבצע שינויים ולתקן עוולות שכבר התקבעו עד כדי כך שכולם רואים בהן מובן מאליו. נכון שאיזה ערס ערבי עלול לשרוף למשפחה שלה (ושל חיילים אחרים) את המכונית - אבל מה הפתרון? להחזיק את כל הערבים ב"שמורות טבע" בגלל אפשרות (תיאורטית לחלוטין) שמישהו יפגע או ינסה לפגוע במשפחות של חיילים? היו למשל מי שלא אהבו את הרעיון של שילוב בנות בצבא - כי "הן עלולות להיאנס אם יפלו בשבי". הטענה הזו יוצאת בהנחה מגוחכת כאילו אונס הוא הדבר הגרוע ביותר שאפשר לבצע בשבוי/ה

0006

New member
אחינו הערבים??????

אוויש אתה מסכן כמה שאתה מסכן

ערבי שמשרת בצה"ל הוא לא אח מספיק טוב בעיניך?

רק אם הוא יעבור גיור כהלכה הוא יהיה מספיק טוב?

0006

New member
ערבי שמשרת בצהל הוא...

קודם כל אני יכול לסמוך עליו הרבה יותר מאשר שאני יכול לסמוך עליך אני בטוח ב מליון אחוז שאתה לא עשית צבא והוא לא צריך לעבור גיור כהלכה כדי להיות אחי ואני יכול לסמוך עליו יותר מאשר שאני יכול לסמוך עליך

יפה מאד, התקדמנו קצת מאז שהצטרפת לפורום ../images/Emo13.gif

אתה גם יודע יפה מאד (בהנחה ששירתת בצה"ל) שאני לא הולך להעלות כאן צילום של תעודת המילואים שלי רק כדי שמישהו כמוך יאמין ששירתתי בצה"ל ושאני אפילו גאה מאד להשתייך למערך המילואים שלו. על אורי אבנרי שמעת? יש לך מושג באיזו יחידה הוא שירת? קרא ותשכיל. אני גם מכיר אישית מישהו ששירת בשייטת 13 והדעות שלו הן בערך כמו שלי בנושא היחס לערבים בישראל. אתה יודע איך זה - כשבחוץ יש אוייבים ששוקדים על "בטחון" המולדת שלי יומם ולילה, אני מבין את הצורך להרתיע אותם.

מוחמד5

New member
אתה לא חייב להוכיח לו כלום עופר

שימשיך בדימיון המודרך שלו. עמית יכול לספר לך ,האנשים שעובדים איתי כולם לא ברובם לא בחלקם כולם ,הם קצינים,קצינים בעמדות די בכירות ,במלחמה האחרונה היו מגויסים כולם ,אבל כולם עם דיעה של חייבים ומוכרחים הסכם שלום כולל ,הסכם עם לא מעט ויתורים.הם מודעים לכך שהסבבים האלה של הלוחמה לא אפקטיטביים לטווח הארוך. אני גם מבקש לא לשכוח את אייבי נתן . ולסיכום : אנשי שמאל הם ג'ובנקים או משתמטים , אנשי הימין הם אנשי השטיידה והסיירת והטייסת .

מוחמד5

New member
ל 0006

חלק מהערבים המוסלמים בכפרים השונים משרתים בצה"ל . אפילו מבני המחזור שלי שירתו בצה"ל. כשאתה מדבר על "הערבים" המוסלמים" , אתה לא חושב שאתה פוגע בהם כשאתה כותב כאן בהכללה ?

0006

New member
כשאני כותב כאן תגובות נגד הערבים

הסר דאגה מליבך אני לא כותב אותם כנגד ערבים ששירתו נאמנה את מדינת ישראל אני רושם את תגובתיי כנגד אנשים בעלי השקפת עולם כשלך שהם אנטי ישראל ומחכים ליום שבו הם יפעלו

אז אם כך, אתה בעצם במחנה שלנו ../images/Emo24.gif

נשאר לך רק להבין עד כמה אתה *כן* פוגע דווקא בערבים שמשרתים נאמנה את מדינת ישראל... (בלאומנים אתה לא פוגע, הם רק מחכים שכל הציבור היהודי יחשוב כמוך ושתבוא המלחמה שמבחינתם תשחרר את פלסטין מהכובשים...) אותם ערבים נאמנים, שמסכנים את חייהם למען המדינה, נכנסים וקוראים את התגובות שלך, ומייד חושבים "בשביל מה סיכנו כך את עצמנו בשביל המדינה? הרי ממילא ביום פקודה גם אנחנו נגורש יחד עם ערבים אחרים ששרפו דגלי ישראל ושיבחו את נס'ראללה". אם הם לא קוראים את התגובות שלך כי אין להם זמן לזה, יבואו כבר לאומנים ערבים ויציגו להם את זה בשמחה: "רואה מה חושבים עליך אליהוד האלה? הם לא שוים את המאמץ שאתה משקיע במדינה שלהם, ממילא הם רואים בך זר, פרימיטיבי ורוצח".

הנה, קרא קצת על עלילות הערסים, "מלח הארץ"

שבמקום לקבל את פני אחינו בכבוד הראוי, הם מכים אותם: תתי אדם 1: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1065689,00.html תתי אדם 2: http://www.krayot.com/articles/11581.html

0006

New member
אני לא אתן לממשלת ישראל

אני לא אתן לממשלת ישראל לפגוע באותם אזרחים ערבים שהם כן נאמנים למדינת ישראל(רק אלו שעשו צבא הם נאמנים) הם אסייע לאותם ערבים שהיו נאמנים למדינה בכל דרך שאוכל אבל אני כן אדרוש ממדינתי וממשלתי לשלול את אזרחותו של כל אזרח יהודי או מוסלמי או נוצרי שתומך בהפיכת מדינת ישראל למדינת כלל אזרחיה ושתומך במדינות אוייב ובאירגוני טרור ואף לגרשם מכאן

0006

New member
תעשה לי טובה באמת

מלא היית רושם דיברי אמת אבל אתה חי באיזה סרט אתה אוכל את כל השקרים שלהם מעניין במשחקים בסכנין ןובנצרת האוהדים הערבים לא עמדו ולא כיבדו את זיכרם של 8 הילדים היהודים שנירצחו בפיגוע בירושלים לכל דבר יש להם תירוץ ועיצה קטנה בפעם הבאה על תעשה סלט תתמקד במשהו אחד ואל תתמרח על אלף נושאים בתגובה 1

"חי באיזה סרט" - ממש תגובה לעניין ../images/Emo31.gif

בהחלט ייתכן שאוהדים ערבים לא כיבדו את זיכרם של 8 ילדים יהודים שנרצחו בפיגוע, וייתכן גם שכמה חמומי מוח מביניהם גם צעקו "מוות ליהודים". אז מה? גם כשאוהדי בית"ר צועקים "מוות לערבים" אתה מוכן שישייכו אותך לאותה קטגוריה של יצורים כאלה, רק מאחר שאתה ממוצא יהודי כמוהם?

למעלה