איזו הסתה? ההסתה שלך!
אבל לא נורא. מדבריך ניתן להבין עד כמה אני צודק. אתה מכיר ערבים רק מהחדשות, וגם קופץ מאד מהר למסקנות שגויות. קראת את הכתבות שהבאת? במקום אחד נערכה חתונה, ובמקום אחר - טקס חינה - ואתה בוודאי יודע ש: 1. בחתונות של "בני מיעוטים" עושים בד"כ רעש, יריות, זיקוקים וכו'... זה לא דבר יוצא דופן וגם לא דבר חדש. 2. החברה הערבית בנויה שבטים או "חמולות". בזמן שבני חמולה אחת משרתים בצה"ל ויכולים להיות יותר פטריוטים ממך, בני חמולה אחרת יכולים לקבוע חתונה ביום השואה או ביום הזיכרון, כי בניה בקושי יודעים עברית ובקושי יודעים מה זה צה"ל........ עד כדי כך הפער בין חמולות שונות יכול להיות גדול, ולצערנו מדינת ישראל, בעלת האופי הדמוקרטי-מערבי, פשוט לא יודעת כיצד לטפל בבעייה. יש חמולות שאצלם נוהגים כבר שנים לרצוח נשים "על כבוד המשפחה". למשל חמולת גו'אריש ברמלה, שאצלם נרצחו 8 נשים ב- 6 שנים, ורובן פוחדות להעיד. ולעומתן יש חמולות שרוב בניהן לומדים מקצועות נחשבים כמו רופאים, מהנדסים ועורכי דין. ולמה קבעתי שהפוסט שלך הוא הסתה כנגד הציבור הערבי? כי מי שקורא אותו ואין לו מושג כיצד בנויה החברה הערבית, עלול למשל לחשוב שנפגשו להם יחדיו כמה חברי כנסת ערבים, וטיקסו עצה כיצד יוכלו לפגוע ברגשותיהם של היהודים "הפולשים, הטפילים הסהיוניה". "יש לי רעיון מצויין" - קרא אחד מהם. "זיקוקים ביום הזיכרון!" "אחלה רעיון!" - הסכימו כולם - "סוף סוף נראה לפולשים האלה מי בעל הבית האמיתי על האדמה הזאת!" ולגבי "שמאלני מצוי", היו גם מי שקראו לי "כהנא קטן". במקום לנסות לקטלג את כולם עפ"י השטויות ששמעת בשכונה, כדאי שתתרכז בתוכן הדברים.