הבדיחה לשבת
והפעם עם איווט

0006

New member
אני לא מסיט

אני מציין עובדות תגיד לי בבקשה מה אמרתי שהוא לא נכון?

מיקיטל

New member
אדון מוחמד "הנכבד" רק לידיעתך

ואני אומר לך את זה באחריות ובטוח שגם אתה יודע -במאורעות אוקטובר בסכנין למשל השוטר שירה והרג הוא מוסלמי מבענה אז ככה שלא כל כך כדאי ליפתוח את הדיון הזה שוב . ודבר שני לי אלייך באף מדינה אחרת לא היו נותנים לכם להיתפרע כמו שהיתפרעתם באוקטובר 2000 היו מקימים ועדת חקירה ומענישים את השוטרים בגלל שנהרגו רק 13 פורעי חוק "חובבי ציון" ולא יותר בכל מדינה אחרת היו מרססים אותכם עם מקלעים כבדים ואני לא אומר את זה להרגיז או משהו כזה אני אומר את זה כי זו האמת . דבר אחד אני אומר לך לסיום אצלנו בתנך -לעומת הקוראן לא קוראים להפיץ את היהדות בכוח החרב. לסיום מוחמד "ידידי" בארץ ישראל קמה מדינת ישראל היא מדינת ה י ה ו ד י ם וכך תישאר לעולם תרצה או לא תרצה.

הנפת דגלי החמאס ע"י אוהדי סכנין חמורה משריפת

דגל ישראל. http://forum.sportenter.co.il/showthread.php?t=3148&page=15 (לגלגל עד הסוף - התמונות בסוף) יש גם עדויות על שריפת דגלים, זאת לא המצאה של אף אחד. צריך רק לחפש בסבלנות אז מוצאים דיווחים גם בתקשורת. אגב, לא רק ערבים, גם שמאלנים שורפים את הדגל הציוני: http://news.walla.co.il/?w=//709040#section1 גם חרדים ואנטישמים אחרים שורפים את הדגל הציוני. שריפת הדגל היא רק ביטוי סמלי - ובלתי חוקי - להסתה המתמדת נגד המדינה המתנהלת ע"י ערבים ושמאלנים בחסות אלה שאמורים לאכוף את החוק.

durbake

New member
זה לא דגל חמאס, זה דגל התנועה האיסלאמית

לפני שאתה מסית נגד ערבים לפחות תביא ידיעות נכונות.

durbake

New member
תמוז הפקות - ידיעות בגרוש../images/Emo6.gif

איפה רשום שערבים ניסו להצית את הדגל, אשמח לראות את "העדויות" שעליהן אתה מדבר. ועוד טיפ - תמצא לך חיים, לשבת 7 ימים בשבוע 18 שעות ביום להגיב בפורומים לא יאכילו אותך פיתה, לך תמצא לך חיים כי ערבים היו כאן וישארו כאן עם ההסתה שלך ובלעדיה.

מוחמד5

New member
הארון יקיר הפורום

תמיד הלינקים שלו מעניינים. אפרופו 1 במאי ,השנה לא חל יום הזכרון ביום הזה !!

0006

New member
מעניין מה המגזר הערבי יכין לנו ביום הזיכרון

מעניין מה המגזר הערבי יכין לנו ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל הקרוב להזכיר לכם בשנה שעברה הם ירו זיזוקים והביעו רגשי שמחה בדיוק בזמן הצפירה מעניין מה הם יכינו לנו השנה

איפה ירו זיקוקים? ועוד בזמן הצפירה.. ../images/Emo6.gif

ההסתה הזו עובדת בעיקר על מי שפוגש ערבים רק בחדשות. גם בפיגוע שהיה בשכונת חליסה בחיפה התרוצץ סיפור הסתה דומה, כאילו ערבים בחליסה רוקדים ושמחים. האמת היתה שכולם ביחד, ערבים ויהודים, הגיעו כדי לעזור לנפגעים.

0006

New member
הנה שמולאני מצוי יורקים עליו והוא חושב שזה גש

איפה ירו בזמן הצפירה? כרגיל יש עוד אנשים שיורקים עליהם והם חושבים שזה גשם ההסתה??? איזו הסתה??? זו פורסם באתרי החדשות למינהם וגם בטלוויזיה לגבי הפיגוע בחליסה הם בטח רצו לעזור שם מחשש שיש ניפגעים ערבים כי חליסה ברובה היא שכונה ערבית

איזו הסתה? ההסתה שלך!

אבל לא נורא. מדבריך ניתן להבין עד כמה אני צודק. אתה מכיר ערבים רק מהחדשות, וגם קופץ מאד מהר למסקנות שגויות. קראת את הכתבות שהבאת? במקום אחד נערכה חתונה, ובמקום אחר - טקס חינה - ואתה בוודאי יודע ש: 1. בחתונות של "בני מיעוטים" עושים בד"כ רעש, יריות, זיקוקים וכו'... זה לא דבר יוצא דופן וגם לא דבר חדש. 2. החברה הערבית בנויה שבטים או "חמולות". בזמן שבני חמולה אחת משרתים בצה"ל ויכולים להיות יותר פטריוטים ממך, בני חמולה אחרת יכולים לקבוע חתונה ביום השואה או ביום הזיכרון, כי בניה בקושי יודעים עברית ובקושי יודעים מה זה צה"ל........ עד כדי כך הפער בין חמולות שונות יכול להיות גדול, ולצערנו מדינת ישראל, בעלת האופי הדמוקרטי-מערבי, פשוט לא יודעת כיצד לטפל בבעייה. יש חמולות שאצלם נוהגים כבר שנים לרצוח נשים "על כבוד המשפחה". למשל חמולת גו'אריש ברמלה, שאצלם נרצחו 8 נשים ב- 6 שנים, ורובן פוחדות להעיד. ולעומתן יש חמולות שרוב בניהן לומדים מקצועות נחשבים כמו רופאים, מהנדסים ועורכי דין. ולמה קבעתי שהפוסט שלך הוא הסתה כנגד הציבור הערבי? כי מי שקורא אותו ואין לו מושג כיצד בנויה החברה הערבית, עלול למשל לחשוב שנפגשו להם יחדיו כמה חברי כנסת ערבים, וטיקסו עצה כיצד יוכלו לפגוע ברגשותיהם של היהודים "הפולשים, הטפילים הסהיוניה". "יש לי רעיון מצויין" - קרא אחד מהם. "זיקוקים ביום הזיכרון!" "אחלה רעיון!" - הסכימו כולם - "סוף סוף נראה לפולשים האלה מי בעל הבית האמיתי על האדמה הזאת!" ולגבי "שמאלני מצוי", היו גם מי שקראו לי "כהנא קטן". במקום לנסות לקטלג את כולם עפ"י השטויות ששמעת בשכונה, כדאי שתתרכז בתוכן הדברים.

respecta1

New member
כן, בטוח, הם לא יודעים מזה צה"ל ../images/Emo6.gif

וכמובן.. עשרות חמולות מתגייסות לצה"ל

אוי, סליחה... ../images/Emo7.gif

יודעים מה זה צה"ל - מהחדשות....... (של אל-ג'זירה
) וזה מסביר מה גורם לכ"כ הרבה ערבים לחשוב שבצה"ל יושבות מפלצות ולא בני אדם. אין ספק שאילו היה אפשר לקיים חובת גיוס לצה"ל גם במגזר הערבי - הדעות שם היו משתנות. וכן, בני עשרות חמולות אכן מתנדבים לשירות צבאי. זה חדש לך?

respecta1

New member
אוי אתה עוד מאמין לזה

יופי שאתה אומר פה שהם 'יודעים' מה זה צה"ל, לפני שניה אמרת שהם בקושי יודעים מה זה צה"ל זה לא חדש כי זה לא קורה. אילו היה קיים חובת גיוס לצה"ל גם במגזר הערבי הייתי בורח מפה כל עוד נפשי בי.. בוא נתן להם רובים בטוח הדיעות ישתנו אחר כך

../images/Emo31.gif הבורות בהתגלמותה.....

ערבים לידיעתך עוסקים במקצועות כמו: רופאים מנתחים, שופטים, שוטרים, טבחים, מהנדסים, פרמדיקים.... למעשה כמעט בכל מקום (וחבל מאד שלא בכל מקום) מועסקים גם ערבים. גם את איזמל המנתחים אתה חושש להפקיד בידי רופא ערבי?! בפעם הבאה שתפנה את הכביש לאמבולנס, מן הראוי שתקדיש קצת מחשבה לפרמדיק הערבי שעושה את דרכו בדרך לעוד הצלת חיים, ועוד קצת מחשבה לרופא הערבי בבית החולים, שבאותו רגע שוקד על הצלת חיים משלו. אחרי שתסיים לחשוב, תן לעצמך קצת מנוחה ואח"כ.... תחשוב על אחינו הערבים שבניגוד מוחלט למקובל אצלם, מתנדבים לשירות קרבי בצה"ל ומסכנים את חייהם, רק כדי לפגוש אח"כ באזרחות ערסוואתים שירצו לגרש אותם מפה.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

אמרתי שלא עובדים בזה? מה הקשר בכלל? נראה לך שאם תסית את הדיון לדברים אחרים שכאילו טענתי יעזור לך במשהו? הייתי חושב על כאלה, בשמחה, הייתי מתפלל לכאלה שמתוך נאמנות למדינה הלכו להתנדב לצבא, רק חבל שיש 0 כאלה, קשה לי לראות איך יהיה אפילו 1 כזה למרות שיש נגד כל דבר תמיד מורדים, אישית עוד לא ראיתי ערבי אחד כזה, וספק אם יש. אלא אם אתה התכוונת בערבי גם לדרוזים ובדואים, מה שלא התכוונתי אליו.

למעלה