הבדלים בין מלומדים ערבים ויהודים !

THE WIZARD 55

New member
בעצם, נזכרתי ממי למדתי לירוק..

כאילו שאתה לא עושה את זה

junior gong

New member
חחחחחחחחחח גוגי אני מכיר את זה

כל יום עולים איתי במונית בחורים ערבים שעובדים בנטויג'ן או סלקום, אחי.....הם מחזיקים מעצמם כאילו מינימום עורכי דין חחחחחח זה מצחיק האמת, פעם עלה איזה ערבי למונית, לבוש חולצה מגונדרת, דיבר בפלאפון שלו בקול יעני שכולם ישמעו " תכנסי לעמדה שלי במשרד, תכניסי את הקוד " וצועק יעני, בסוף מתברר שהוא כולה עובד בשירות לקוחות חחחחחחחח ואללה קטעים עם הערבים האלה.

junior gong

New member
עדיין לא הבנת?

קח 10 בחורים יהודיים בעלי תפקידים בכירים, וקח 10 בחורים ערביים בעלי תפקידים בכירים, ותסתכל על צורת היחס של כל אחד מהם לאנשים אחרים, אתה תמצא שהערבים כשהם בעלי תפקיד בכיר או תואר, יותר מתנשאים ונוהגים בזילזול כלפי סביבתם מאשר היהודים. ג'וניור סקרים בע"מ.

AdonAsda

New member
האמת שאני לא מכיר הרבה ערבים

ליתר דיוק אני לא מכיר ערבים בכלל... אני גם לא מכיר יהודים בתפקידים בכירים... המממ...

respecta1

New member
כי זה צורת התנהגות בארץ

האמתי לא מובן לי אם לפי מה שאתה אומר הערבים מתנהגים אחרת.. כי זה צורה של הארץ זה צורת התנהגות של אם אתה מצליח תסתום תפה ולחייך כל הדרך אל הבנק תראה שחקני כדורגל רוב הסלברטאים כמובן פוליטיקאים עשירון עליון וכו' וכו'.. אז אנשים מחקים

gogi000

New member
ואי זה רגע שנכנס לספרי ההיסטוריה../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

בפעם הראשונה בתולדות הפורום שאתה מדבר דבר לעניין
מוחה תכניס לטאגליינס

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif הוא לא עשה הפרדה בין יהודים

וערבים, ועל זה מקבל צל"ש גם ממני

mike00

New member
האמת שיצא לי לקרוא לא מעט בנושא

הגנום היהודי......עד עכשיו אני לא בטוח עד כמה זה אמיתי אבל בכל זאת ישנן עובדות שקשה להתווכח איתן.. יש פה קישור לכתבה מעניינת בנושא שמוכיחה שעם "היתרונות" באים גם "החסרונות" בצורת "מחלות יהודיות"... הנה קטע קטן: "הבה נתבונן לרגע בנתונים סטטיסטיים אחדים, שאולי יתנו מִשְנֶה תוקף למושגים הארכאיים של "העם הנבחר" ואולי אף "אור לגויים". בארה"ב, המיעוט היהודי מהווה בדיוק 2% מכלל האוכלוסייה, ואף-על- פי-כן היהודים בארה"ב מהווים 10% מבין חברי הסינט, 17% מבין הקשתנים בתזמורת הסימפונית של בוסטון, 23% ברשימת 500 האמריקנים העשירים ביותר ו-60% (!!) מבין המחזיקים במשרות בכירות בתעשיית הסרטים בהוליווד. המלעיזים יאמרו בארסיות בלתי-מוסתרת: "אכן כן, היהודים מאז ומתמיד רודפי כבוד ושררה, ומְמַרְפּקִים דרכם בתחום העסקנות הפוליטית, בתעשיית הממון ורדיפת בצע כסף (שיילוק, זוכרים?), ונגני הכינור-צאצאי הכּלֵיזְמֶר היהודי! ומה בדבר 25% מבין כלל חתני פרס ACM Turing היוקרתי בתעשיית המחשבים שהם מבני עמנו? ו-26% מכלל הפרופסורים למשפטים בארה"ב, 27% מכלל הזוכים בארה"ב בפרס Westinghouse היוקרתי לחוקרים, 27% מבין כלל חתני פרסי נובל האמריקאים, 30% מכלל המרצים הבכירים (Faculty) במכללות העילית שם, ו-60% (!!) מבין הסטודנטים לתארים מתקדמים באוניברסיטת Yale היוקרתית. לכל האחרונים צריך מוחות מבריקים באמת.לאורך כל המאה ה-20, מתחילת הענקת הפרס ב-1901, אין מיעוט אתני כיהודים שזכו בו באחוז כה גדול. במאה שנים חולקו כמעט 700 פרסי-נובל, ועד שנת 2001 זכו בהם 127 יהודים או 18% מכלל הזוכים. אם ניקח בחשבון את העובדה שיהודים מהווים אך 0.25% מכלל האוכלוסייה בעולם, נגיע למסקנה המדהימה שהיהודים זכו בפרסי נובל בכמות הגדולה פי-72 (!!) ממה שניתן היה לצפות על פי חלקם היחסי באוכלוסיית העולם. גם ההתפלגות של פרסי נובל שהוענקו ליהודים מעידה על רבגוניות, ולאו דווקא על הצטיינות בתחום מסוים: לפיסיקאים משלנו הוענקו 37 פרסים, לכימאים-21, לחוקרי רפואה ופיזיולוגיה- 39, לכלכלנים-13, לסופרי המופת-10, ובין אלה שזכו בפרס על מאמציהם להביא שלום לעולם נמצא 7 יהודים. " ישנו עוד מחקר שנעשה על ידי שני חוקרים לא יהודיים שלדעתם יש כזה דבר שנקרא "גן אשכנזי",זאת אומרת שמשהו במוח שלהם לא בסדר,או יותר מדי בסדר... כתבה בניו יורק טיימס באותו נושא... בקשר לשאר השאלות שלך לדעתי זה רק עניין של בשלות או שלמות פנימית,ברגע שאדם יהיה שלם עם עצמו ואם מי שהוא,לא ישנה לו התואר או המעמד... מי שמוצא את הנקודות האלו ככלי שמבטא עוצמה כנראה שאותה עוצמה חסרה לו בחיים. מה שאני יודע זה שבסופו של יום,לא משנה מי אתה ומה אתה עושה,כשאתה עוצם את העיניים אתה נשאר עם עצמך.....לבד.. על עצמך אתה לא יכול לעבוד.....ועל עצמך אתה לא יכול "לעשות דאווין".....או שאתה אוהב את מי שאתה או שלא...

mike00

New member
מומחית במה?

ומאיזה סוג את וויז? דוגרי.... הסוג שמבסוט כשהוא עוצם עיניים או מהסוג שלא אוהב את מה שהוא רואה?

THE WIZARD 55

New member
בגנים של האשכנזים, ומחלות גנטיות של אשכנזים.

תלוי מייק, אם היה טוב או רע באותו יום.. אני אדם ביקורתי מאוד, תמיד שואפת ליותר, אם יש משהו שלא אוהבת משפרת. אבל בד"כ אני אוהבת את מה שאני רואה, רוב הזמן, תמיד מאושרת וצוחקת וגם אם חרא לפעמים, אני תמיד מוציאה ממנו את הטוב. ואיזה סוג אתה מייק?..

mike00

New member
אני ישן מצויין../images/Emo9.gif

למזלי אני יכול להגיד שאני ממצה את החיים שלי וחי אותם בדיוק כמו שחלמתי כשהייתי צעיר יותר.. אני חי כל יום מחדש ומשתדל לא להגיע למצב שאני מצטער על משהו שעשיתי... ולמרות שהיו לי מעל ל-100 עובדים ב-9 שנים האחרונות אני לא חושב שיהיה אחד שיאמר שהתנשאתי מעליו או זלזלתי בו..

THE WIZARD 55

New member
נו באמת מייק

אז אתה רחפן...חחח למי אין איזה משהו שרוצה לשפר...יעני 100 אחוז מאושרים, לא פגשתי כאלה, אתה הראשון

mike00

New member
אני אתן לך לנחש....

אני מטייל הרבה בעולם,בחמש שנים+ האחרונות לא הייתי בכלל בארץ... בשלוש שנים האחרונות הייתי בקנדה,ארה"ב,מקסיקו,בליז,תאילנד,הודו,לאוס,קמבודיה,וויטאנם.. מה לדעתך חסר לי?

למעלה