הבדלים בין מלומדים ערבים ויהודים !

mike00

New member
../images/Emo45.gif

מצאתי כמה,הבעיה היא שאני תמיד נוסע לאנשהו בדיוק 3 ימים אחרי זה...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

יש לך בעיית התמסדות קשה.. עוד תמצא את זאת שתשאיר אותך במקום. כשזה יקרה תבין שזאת האהבה האמיתית מייק. רק אם תצליח לשנות את אורח חייך הקודם בשביל מישהי, תדע שזאת היא.

mike00

New member
למה שהיא לא תשנה את אורח החיים שלה בשבילי?

ככה נוכל לנסוע לדרום אמריקה ביחד

THE WIZARD 55

New member
מייק, אתה לא בחור רציני!!../images/Emo6.gif

יעני מצאת מישהי ואחרי 3 ימים עזבת? צריך להשקיע בבחורה, אם אתה רואה שאתה נותן מעצמך ומשנה את עצמך עבורה, ומשקיע בה, אז אתה אוהב אותה. אבל שוב תלוי מה אתה מחפש.. סבתא שלי למשל אמרה לי, אל תתאהבי, תמצאי מישהו שיאהב אותך, ככה תמיד תהיי בראש שקט...

mike00

New member
היתה את ההיא בקנדה שעבדה בשבילי,ספרתי לך

עליה כבר.....היינו ביחד שנה וחצי ואז היא היתה חזרה לארץ.... מאז רק סטוצים

THE WIZARD 55

New member
די להיות פרפר..

אני נגד המושג סטוץ. סתם להיות עם מישהי, שאין אהבה, מחוסר ברירה הרבה ריקנות אחרי.. אגב, אם אתה אוהב מישהי, אתה יכול להיות עם אחרת, יעני סתם סטוץ?

THE WIZARD 55

New member
אהבה?חחח

תמיד אתה יכול לקחת ברוז איתך למסעות...זה היה ברוז נכון
כל דבר בעת שלו, גם זה יגיע, יום אחד תמצא את האחת, ואז תרצה להתמסד, תשתנה עבורה, תשאר במקום אחד. זה יהיה שווה הכל. לא מצאת עוד את האחת במהלך חייך?..

mike00

New member
הממ....

האמת שיש דבר אחד שחסר לי וקשה להשיג בגלל אורח החיים שלי,אבל אני לא מתפשר על מה שעושה לי טוב...

מוחמד5

New member
נושא מעניין מייק

נוקדת ההתחלה והחשובה היא שאסור להכליל. יש בשני המגזרים את שני הטיפוסים. ענווה וצניעות לא קשורה למוצא אלא לחינוך ולרקע ממנו בא האדם. אני יכול לספר לך על ערבים וגם יהודים שהיו בעמדות נמוכוצ וברגע שהגיעו לעמדות גבוהות השתנו לחלוטין.חשוב לזכור ולציין את אלה שהגיעו לעמדות שלהם בגלל ההשכלה שלהם ובגלל הכישורים. אני רוצה להתיחס לנקודה אחרת, דוקא כשאנחנו הערבים מגיעים לאיזה מקום ובעל היכולת לקבל את ההחלטה באותו מקום.הבכיר בתפקיד הוא ערבי, אנחנו הערבים מנסים להיות סחבק איתו, וחושבים שמובן מאליו משלנו והא יעזור לנו אפילו על חשבון חריגה מהנהלים. אני בעד לתת כבוד לערבים שמגיעים לעמדות מפתח ולתפקידים חשובים, אני מפרגן להן ומקוה שמספרם רק ילך ויגדל. מצד שני לפעמים כשיש ערבי בעמדת מפתחת, עמדה של קבלת החלטות ומגיע לא ערבי על מנת לקבל דבר מה והערבי פועל בהתאם לנהלים ולפי הכללים ומשיב את פניו של הלא ערבי ריקות, המלה שפתח בה "אחי " בדר"כ הופכת למהרה לקללה, מיהו בכלל הערבוש הזה !! שמו לנו ערבי מסריח..... אני אישית נתקלתי בתופעה זו לא מעט פעמים.

לנדסמן

New member
יותר בגלל רגשי נחיתות

אין קשר למוצא, פה בארץ פשוט, הערבים הם מיעוט שמרגיש (ובצדק) לא שווה ליהודים , כך שיש המון רגשי נחיתות ולכן "עבד כי ימלוך" היא תופעה נפוצה שם.

THE WIZARD 55

New member
מי זאת? מסתערבת?../images/Emo6.gif

טחנו את הנושא שלה כבר מכל הכיוונים
מאוד אמיצה, אישה חכמה מאוד.

respecta1

New member
וואלה לא הכרתי אותה

אתמול קיבלתי במייל את הסרטון הזה..נחמד :]

THE WIZARD 55

New member
חחח הרבה אוהבים לשנוא אותה

במגזר הערבי, ואילו במגזר היהודי פשוט מתים עליה.. תכיר, כל פעם שמישהו יעצבן אותך, תגיד...אפילו וופא סולטן אמרה

למעלה