פ"ת
ל לנה הייתה פה New member 5/7/06 #175 הרגע חזרתי משם.. כן,זה היה בפ"ת בקרטינג! היו המווון ילדים קטנים ודווקא זכה מישו בן 18-19 ככה=/
T The Black Rider New member 5/7/06 #176 גם אני.... דיברתי עם אחד שראה שהחביאו שם 2 מעטפות והוא לקח את הזאת שלא היה בה את הכסף... איזה באסה לו, ועוד זה שזכה עמד בפנים בקארטינג בעוד שכולם חיכו בחוץ... זה פשוט מכור !!!
גם אני.... דיברתי עם אחד שראה שהחביאו שם 2 מעטפות והוא לקח את הזאת שלא היה בה את הכסף... איזה באסה לו, ועוד זה שזכה עמד בפנים בקארטינג בעוד שכולם חיכו בחוץ... זה פשוט מכור !!!
א אנשושית ושמה שלומקה New member 5/7/06 #179 גמאני הייתי שם חח ולא היה שם אפחד כי איחרתי מישו יודע אם יהיה מתישהו עוד פעם בפתח תקווה?
ע עינבי ארנבי 1 New member 5/7/06 #180 לא נראלי../images/Emo108.gif כי הם מהיום מתחילים ללכת לכיוון הדרום!
ש שחרוש16 New member 5/7/06 #187 לא נראה לי שהם יתחילו ללכת לכיוון הדרום. הם רק אמרו שהם יעשו גם בדרום. לדעתי זה יהיה פעם אחת בדרום אולי פעמיים.
לא נראה לי שהם יתחילו ללכת לכיוון הדרום. הם רק אמרו שהם יעשו גם בדרום. לדעתי זה יהיה פעם אחת בדרום אולי פעמיים.
S sweetgirl3 New member 4/7/06 #38 לדעתי זה בראשון... ייששש ראשון בעבר הייתה מושבה. וגם יש את הסופרלנד ששם יש מכוניות מתנגשות. ישששש סוף סוף הם באוו לראשון!!!!!!!!!!
לדעתי זה בראשון... ייששש ראשון בעבר הייתה מושבה. וגם יש את הסופרלנד ששם יש מכוניות מתנגשות. ישששש סוף סוף הם באוו לראשון!!!!!!!!!!