צודק, הלכתי אתמול ולא יודעים כלום!!
ע עינבי ארנבי 1 New member 5/7/06 #128 שמאל|../images/Emo26.gif|שמאך|../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif מי היה ער ב9 ??????????????????? מתי צריך להיות היום במקום ???
שמאל|../images/Emo26.gif|שמאך|../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif מי היה ער ב9 ??????????????????? מתי צריך להיות היום במקום ???
R rambiga New member 5/7/06 #129 ../images/Emo140.gifיש!!מחר מחלקים 2 מעטפות רוצים להנות מהורדת סרטים מהירה חינם!!! כנסו עכשיו ותתחילו לצפות בקלנוע ביתי איכות DVD חינם
../images/Emo140.gifיש!!מחר מחלקים 2 מעטפות רוצים להנות מהורדת סרטים מהירה חינם!!! כנסו עכשיו ותתחילו לצפות בקלנוע ביתי איכות DVD חינם
ע עינבי ארנבי 1 New member 5/7/06 #131 המקום יחשף בשעה 3 !../images/Emo108.gif שזאת גם שעת תחילת המשחק... בהצלחה לכולנווו
K kren2 New member 5/7/06 #132 יאללה הואו כבר לחולון !!!!!!!!!!!!! בס"ד מחכה לכם בואו לחולון כבר חולון מחכה לתפוז שיבואו להחביא כאן את המעטפה או בת ים יאלהההההההההההה בואו כבררר לחולוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ..... למרות שאני יכולה להגיע לפ"ת היום קו 1 עד תל אביב ומשם 82 עד בילינסון
יאללה הואו כבר לחולון !!!!!!!!!!!!! בס"ד מחכה לכם בואו לחולון כבר חולון מחכה לתפוז שיבואו להחביא כאן את המעטפה או בת ים יאלהההההההההההה בואו כבררר לחולוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ..... למרות שאני יכולה להגיע לפ"ת היום קו 1 עד תל אביב ומשם 82 עד בילינסון
ב ברק יום טוב New member 5/7/06 #135 זה בפתך תיקבע בפתך תקבע אפשר שעשות תעונות בלי שהמישדתרה תית הרב במרוץ מכוניות
Q qwazimodo New member 5/7/06 #136 לכל מי שרוצה לקחת את הכסף ! קארטינג פ"ת בקניון הגדול . כל מילה נוספת מיותרת .
L LoVe YoU 87 New member 5/7/06 #142 אני יודע את התשובה! זה בפתח תקווה בדוק בקניון הגדול בפתח תקווה בחניון יש קארטינג שם המעטפה בהצלחה!
ע עינבי ארנבי 1 New member 5/7/06 #157 זה לא נחשונית !../images/Emo108.gif נחשונית בכלל לא בפתח תקווה נחשונית היא בנחשונים התשובה בגוף התשובה
זה לא נחשונית !../images/Emo108.gif נחשונית בכלל לא בפתח תקווה נחשונית היא בנחשונים התשובה בגוף התשובה