הבהרה

GindisTeam

New member
צודק

צודק לירן, אני וויק עכשיו בקריבים, אז בבקשה לא להפריע לנו... עשינו כל כך הרבה כסף, שויק הפסיק לעבוד בכלל, והוא חיי רק על ריבית... אתה יודע מה, אתה אפילו אל תעשה לי טובה, אם זה הדיבור שלך.

GangLandx

New member
למדת לפתוח את הפה טמבל ?

שמור על סיגנון ניהולי ילד חובבן .. אתה מנהל את המשחק בדיוק איך שהוא נראה .. ככלום

fireforge

New member
אמרתי שאתם שוחים בכסף?

שלא תטעה אני שמח שנעלתם ותנעלו בעתיד אבל אם נועלים רוני לא לעשות פריולגיות למישהו שנתפס מרמה אבל שם כסף הסברתי לך כבר רמאות זו רמאות ואי אפשר להפריד בין רמאי עשיר לעני זה מה שמפריע לי לא שנעלתם זה מבורך

עמי1986

New member
רוני באמא שלך מה אתה משחק אותה

נפתחו 1200 מדינות ביג פאקינג דיללללללל מה נראה לך שאפשר לתפעל אותם??? אני מתפעל עכשיו 100 מדינות וגם זה בקושי איפה אתה חי? בלה לה לנד? תחשוב הגיוני, צריך מלא כח אדם בשביל לתפעל את כל המדינות האלה, אנחנו היינו כמה אנשים בלבד, מקסימום 5 פעילים, ועוד הייתה התחלה קשה רצח לבנות מדינה זה ברדק גדול עכשיו, אז מה אתה מתלהם? נפתחו 1200 מדינות 70 מתוך 100 היו כפולות אגב אם זה ככה זה בדוק שייך לערבים כי הם שלטו במאיה לפי רשימות שהיו לנו, אבל מה אתה בשוק? פתחו 1200 מדינות עד שתגיע לתפעול של חצי כמות יעברו כמה חודשים

GindisTeam

New member
בדיוק לאמא שלי היה יום הולדת...

אני אגיד לה שאתה מוסר מזל טוב. לגבי מה שכתבת, אני לא אמרתי שכל ה1200 מדינות שלכם, אין לי מושג של מי הם. אולי חלק מהם של הערבים, אולע חלק שלכם ואולי (האמת בטוח) חלק של אנשים אחרים. אני רק אומר, שזה בלתי אפשרי, הכפולות עברו כל גבול, עובדה היא ש70 מתוך המאיה היו כפולות, וכולם אגב של משתמש אחד. ואם לדעתך זה לא ביג גיל, אם לדעתך 70 מדינות מתוך 100 כפולות של משתמש בודד זה לא ביג דיל, ואם לדעתך ש700 מדינות מתוך האליפיה, הן כפולות של כמה משתמשים, אז באמת לא אכפת לי שאתה מאיים בפרישה, שתיהיה לך פרישה נעימה.

GangLandx

New member
פשששש איזה גברררררררררררררררררררררררררר

תנו ח"ח" תנו לו כפיים תנו לו כל הכבוד חחח לא הבנת שהספינה שקעה מזמן וזה חיזיון ?

GindisTeam

New member
פרישה

לא ספציפית אתה, אבל היו פה כבר אנשים שאיימו והבטיחו לפרוש בגלל הנעילות האחרונות, אז זה היה יותר מופנה אליהם. כמובן שאין לי מטרה או כוונה לדחוף אנשים לפרישה או מחוץ למשחק, אבל אני בהחלט מאמין שאם מישהו פורש בגלל זה, כנראה שאין לו באמת מה לחפש פה יותר.. כנראה הוא עייף מידי, וותיק מידי, ורגיל מידי לכפולות. במקום לבוא ולנסות להציע רעיונות לשיפור המשחק, אתם רק רוצים כפולות שדופקות את המשחק, אז כמו שאמרתי, יש גבול.

hen1xc

New member
עמי ההנהלה אף פעם לא הרימה את הכפפה

לא תופעלו 1200 מדינות רק נפתחו והכי מצחיק זה שבהתחלה איך הערבים קפצו לכוח 30 מכלום אף אחד לא נעל להם את המדינות ורוני המשחק שלכם לא תואם את התוכן של ההתחלה פעם לקנות טכנו של טיל היה זול עכשיו זה יקר אז צריך לצמצם פערים ולא סתם עשינו שלום עם הערבים אם היה לנו אפשרות להילחם נורמלי היינו בפנאן שלנו עד הסוף ומפגיזים את השרת בהתקפות אבל בשביל התקפה נורמלית אני צריך טילים ורצוי שיהיה ראשי נפץ וזה כבד המחיר רובי צודק אתם צריכים להעלות גרסת דמה בשבילכם בשביל לבדוק באגים לפני שאתם מוציאים מוצר ורוני אם כל הכבוד אתה לא יכול להראות לנו תכנים ומיילים מאנשים במשחק תחשוב שאם פעם רון אמר פה בפורום שלא אני חיסלתי מדינה ליוגב וכולם אמרו שאני כן ורון יצא לטובתי אמרו עליו שהוא לא אובייקטיבי והוא צריך להיות מנהל ולא להתערב פעם ביקשתי מוויקטור פרטים על שחקן אמר לי שאסור אתה צריך לשמור את פרטיות המשתמשים ! לרובי יש יציאות מוזרות אבל כשהוא צודק הוא צודק גם בעניין של ה5000 מדינות בתחילת השרת זה לא לעניין חשבתי איפוס אז ראסמי איפוס בלי חוכמות מתחילים עם כוח 0 ומספרים 1XXX הניהול שלכם גובל בחובבניות המטרה שלכם שכולם יהיו שווים אבל עובדה שאני מתפעל יותר ואני משקיע יותר מזמני בגינדיס אז עם כל הכבוד מגיע לי יותר מכל שחקן ממוצע ואל תגידו לכולם שאתם מפסידים האתרים באקסטרה זה פרסומות זה גם כסף ועוד פעם בחדשות כלליות שמתם פרסומות פעם היה קטע עם ערן שבאקסטרה היה פרסמות עם תוכן פורנוגרפי ומיד הוריד לצמיתות תנו לכולם את ההרגשה שכולם שווים אבל מי שמשקיע יותר במשחק מקבל יותר מעמד בדירוגים בשרת הקודם אמרתי לוויקטור או רון תשמע ואלה לא פייר אחרי המלחמה אני רוצה לבנות את עצמי מחדש הם יפרקו אותי הוא לא נעל להם מדינה אחת , מדינה אחת ! והיה להם יותר מ 3000 מדינות אז מה קרה? זה המשחק משחק מלחמה יש כאלה מדינות ושחקנים שיש להם גב ומגיעים לטופ ויש כאלה שלא אי אפשר שכולם יהיו בטופ אי אפשר 20 מדינות בדירוג 1 אין 20 ראשי ממשלות בקדנציה אחת עובדה שאמיר הגיע לטופ עם נדין אך ורק עם חבילות אבל שוב כל מה שאני רושם פה לא יעזור אף פעם לא תקפלו את דעתכם אז מה זה משנה...

GindisTeam

New member
אתה יודע מה, אתה צדוק

לפעמים רובי צודק באמת, אין לי מושג מאיפה אתה מביא את זה, אמרת לי את זה גם במסן ואמרתי לך שאין לי מושג מה אתה מדבר, בחיים שלי לא הראתי לא לך ולא למישהו אחר, מייל או תכנית של מישהו אחר, בחיים שלי לא מסרתי לך או למישהו אחר מידע על משתמש אחר ובחיים שלי לא לקחתי צד במשחק הזה. זה שאתה ממשיך להגיד שקרים, זה לא הופך אותם לאמת חן.

hen1xc

New member
יש רצון ויש עשייה

האומנם לא הראת לי כי לא רציתי אבל אמרת לי שאם אני ממש רוצה אתה מוכן להראות לי מיילים רוני זה רמה של חוסר מקצועיות אם הייתי רוצה הייתי תובע לכם ת'תחת על מסירת מידע שלא אמור להגיע לשחקנים אני לא מוכן שמה שאני רושם לך או לרון יגיע לגורם צד ג' פשוט אסור לכם זה כמו שאתה תמסור ליוגב שמות משתמשים וסיסמאות של שחקנים פה יש דברים לא לעניין שאתם עושים כמו מחיקת המדינות וכל מיני

GindisTeam

New member
חחחחחח

תגיד אתה שיכור? עוד שניה אני מפרסם לכולם את השיחת מסן שלנו שיראו בדיוק מה נאמר שם :) בחיים שלי לא הראתי ולא התכוונתי להראות לך או למישהו אחר דברים פרטיים או אישיים, שקשורים למשחק או למידע על מדינה.

hen1xc

New member
רוני ההבדל ביני לבינך הוא מאוד משמעותי

לדברים שאני אומר אין משקל מבחינת הניהול במשחק הדברים שאתה אומר יש להם משקל רציני מבחינת הניהול ואני מצטט אותך מראשית ההודעה "אני יכול להראות לכם לפחות 20 מיילים מאנשים שונים בשרת הנוכחי" זה ניהול כושל ואם עדיין לא הבנת כבר לא אכפת לי

GindisTeam

New member
תודה

תודה על שיעור הניהול, אבל בהבנה אתה כנראה כושל מאד הדברים נאמרו כדי לחדד נקודה, לא מעבר

hen1xc

New member
קבל את האמת כמו שהיא

סך הכל רציתי להיות נחמד וכל זה אבל אין עם מי לדבר אז תקבל את האמת כמו שהיא דברים שאתה רוצה לחדד אסור לך להגיד אין לי מה להוסיף אין לי מה להפסיד אני לא רוצה לשחק עם הנהלה כזו בחיים ולא במצב הנוכחי אז מה אכפת לי לשרו גשרים אולי עוד תבין שטעית... צר לי..

GangLandx

New member
וואי אתה חפראווי ברמות של חן קטן

וזו לא מחמאה לידיעתך כן ?

GangLandx

New member
יאללה עפתי משום מה אני לא מוצא עניין

יותר מדדי .. סתם משעמם אבל זה כבר לא מרגש אותי מינית .. תהנו

siberwolf

New member
אני בעד שהיה עוד איפוס אבל אחד סופי

ובו בעצם כולם יתחילו מחדש בלי תומכים ובלי כלום ובעצם תפנו יותר לקהל החדש ולצעירים יותר מאשר להרהילה הקיימת והמקרטעת שיש כרגעכלומר כולם כאן אחלה אנשים והכל אבל אף אחד כאן כמעט לא משחק בגינדיס אולי רק חן קטן ועוד 2 אבל בדוגרי זה לא פורום גינדיס זה פורום דיבורים אז בשבילכם הייתי מציע לעשות הכל מחדש פורום אחר חדש איפוס טוטאלי ובנייה של קהילה חדשה ואם חלק מהגרעין הזה רוצה לבוא לגינדיס הרי זה מבורך

GindisTeam

New member
בדיוק מה שיהיה...

הכוונה היא לפתוח עוד שרת, שלא יהיה דומה לשרת הנוכחי, כמעט בהכל. כמובן שנשמור על גינדיס, אבל עיצוב חדש יגיע, חוקים טובים יותר, דברים חדשים, שדרוגים ופיצרים חדשים, ובכלל לדעתי צפוי להיות מהנה הרבה יותר, לדוגמא, גם מערכת פורומים פנימית תגיע, וגם מערכת פורומים חיצונית יעילה וטובה יותר (רק מביא דוגמא לגבי הפורום, שאתה דברת עליו) ואני מסכים איתך, זה בהחלט לא פורום של גינדיס.

למעלה