הבהרה

GindisTeam

New member
לא הבנתי טוב

יש יותר מידי תורים במשחק ולכן נשאר לך רק כללית אחת, או שחסר תורים במשחק ? והחוקים לא צריכות להשתנות, החוק אומר שאסור כפולות, ולכן כל מי שבוכה עכשיו שננעלו לו כפולות בוכה סתם.. הוא יודע שאסור, וכולם יודעים שאסור...זה שלא נעלנו כבר שנה, לא אומר שמותר כפולות, זה שיש בעיה וחייבים לטפל בה, גם אנחנו יודעים ואנחנו בהחלט מטפלים, ובעתיד אני מאמין שנעצור בין 80-90% מכל הכפולות. נ.ב. אין לי מה להתווכח עם מישהו שמקלל אותי באופן אישי

GangLandx

New member
אני לא מתווכח ילד אני אומר לך בפרצוף

שאתה טמבל , מאוד ישיר לא ?

hen1xc

New member
חח אתה אומר את זה כאילו יש לנו ברירה

הכפולות היו הפתרון הכי טוב כדי להנות מהמשחק ולשלוט בוא בעת ובעונה אחת בשביל לחסל כמו פעם הכפולות באות בתור פיצוי זה שהרסתם את המשחק זה ידוע את הפיצוי שאנחנו מפצים את עצמנו גם את זה אתם לוקחים מה הפלא שאין שחקנים רוני? איפה אתם בתור מנהלים רואים את נוחות השחקנים אז כשפותחים מדינה תנו לה לפחו 1.5B כדי שהשחקן לא יצטרך לחכות שבוע בשביל שיתחיל לגדול כמו מדינה נורמלית אמרתי לכם את זה במקום 50 מדינות בניהול תעשו 10 5 למה אתם עושים 50 מדינה נוספת במערכת ניהול נחשבת לכפולה נכון שאתם רוצים שיהיו יותר שחקנים אז תביאו לי שחקנים אני לא אחד שעושה חצי עבודה אם אני רוצה להשמיד שחקן אני מחליף איפי אם אתה רוצה שאני אשמיד שחקן כמו פעם אז תביא לי שחקנים אתה אמור לשרת אותי בעניין הזה.. לא אני אותך לא אבל אתם ראש בלטה אתה וויקטור שוברים לעצמכם את הקביים... זה למה כבר נשבר ה*** מההנהלה

GindisTeam

New member
תבין

אני בהחלט מבין את הצורך שלכם להשתמש בכפולות, לא אמרתי משהו אחר אני סך הכל אומר, שכפולות מונעות ממני ומההנהלה לפרסם את המשחק, ולגייס עוד אנשים. אי אפשר לפרסם את המשחק ולגייס אנשים בזמן שאנשים מחזיקים פה 70 מדינות כפולות במאיה, ומאות כפולות באלפיה. כל האנשים שנגייס, יברחו יותר מהר ממה שאתה חושב... בשביל לחסל כמו פעם? אתה יודע שאם נעשה סקר בין כל האנשים פה אתה תראה שהרוב נגד החיסול כמו פעם שאתה מדבר עליו, הרוב יהיו נגד האופציה הזאת שמישהו משקיע שנה + במשחק, ויכול לגמור אותו בחצי שעה בזמן שהוא עושה מקלחת...זה יכול לשגע אנשים, זה לא פייר ולא הגיוני. לכן החיסול כמו פעם לעולם לא יחזור לדעתי, ואולי בדיוק ההפך.... הפלא שאין שחקנים בגלל שהמשחק עבר X דברים בכל החיים שלו, כולל התקפות האקרים שסגרו את המשחק לתקופה ארוכה מאד, כולל חוסר שדרוג מצד ההנהלה (עד עכשיו לפחות), וגם עוד כמה וכמה סיבות, חלקם אמרת בעצמך, וחלקם אתה אפילו לא יודע. אז זה לא מדוייק להגיד שרק בגלל נעילת כפולות אין שחקנים, ואולי ההפך, בגלל כפולות אין משתמשים.... שאר הדברים שלך אני בערך מסכים, ואמרתי לך כבר... מדינות חדשות יפתחו את המשחק עם יותר כח, וזה בהתאם לכח השרת... כמות המדינות במערכת הניהול תרד לאזור 5 בלבד, ולא 50 וכן, אנחנו ראש בלטה (אם זאת ההגדרה שלך לכל מי שלא מסכים איתך :))

רונס

New member
הלו הלו!

ההנהלה הקיימת שידרבן לא מעט... חכה בישיבת צוות...

fireforge

New member
בבקשה לדייק !!!

"החוק אומר שאסור כפולות" החוק אומר שאסור כפולות למי שלא משלם עליהן

MarcoCohen

New member
לא יודע מה המצב של התורים כרגע

אבל כשפתחתי מדינות הדבר שהבריח אותי זה התורים כי בעצ אחרי מטוסיפ בליסטים ועוד לא נשארו לי תורים לכלליות ואם נשאר זה רק ל-1-2 ובעצם בתור מדינה אחת אני לא שווה כלום לדעתי או שתתנו יותר מקס תורים לדוגמא 500 תורים או משהו כזה....למה?כי בעצם אתם מעודדים כפולות כי אני בתור מדינה אחת לא שווה כלום

MarcoCohen

New member
+

אני וכר בפעם עם מדינה אחת היית יכול לחסל 3 מדינות היום(אני חושב)אי אפשר לחסל אחת אם אני טועה אז מצטער

hen1xc

New member
הודעה לויקטור

ואני יודע שאתה קורא פה תקשיב לעשות מה שאתה רוצה לא יעזור לך ואני אסביר קנית את המשחק האוכלוסייה פה שגייסה נובים מבריתות לא תגייס יותר אנשים יצטרכו להבין לבד איך משחקים הרבה פעמים ההנהלה הבטיחה לשדרג את המשחק ובאמת הייתה עליה מאז מערכת הניהול אז עדיין לא היו הרבה שחקנים אנשים ברחו מכם כי אין תוכן מעניין ארטילריה... מה אני עושה איתה? חיילים.. חוץ מלחקחת כף הם יודעים לעשות עוד משהו? ספינות... הם יודעות להרוג רק חיילים או שאתם מתכוונים לגוון קצת בתקיפות? תורים...פעם אחת תעשו משאל עם ותראו כמה תורים לתקיפה השחקנים באמת רוצים פה ואתה יודע גם אם יישאר אותו דבר תעלו את המכסה מזו המכסה המעצבנת הזו 365? כנגד מספר הימים בשנה? מה הקטע סתום קניית הטכנו לא רלוונטי למדינות חלשות סכום הטכנו לטילים גבוה באגים בנושא הריגול כשאני אני עושה ריגול בתחום גניבות הנשק למדינה אני מתכוון לגנוב לה נשק.. לא לחבל בכלי נשק אלא באמת לגנוב הזזת הצבא לגבול.. תעשו שזה כבר יהיה באמת חלון סיועים.. רבאקקקק תעשו שיהיה כפתור אחד שמאשר את הכל שליחת משוב.. מישהו באמת פעם כתב לכם מה רע במשחק או שכולם שולחים משוב ריק?? אחוז האדמה בחיי שיניתם את האחוזים של האדמה אני מרגיש שאני תוקף יותר כלליות שאחרי שכבשתי 7 ולקחתי 5 הכללית הבאה אחר כך זה כבר השמדה... שיניתם את זה ולא נתתם לנו את העדכון הוראות משחק.... לא עדכני לא ענייני משעמם תחת לא מספק מידע שבאמת רוצים לדעת שומרים אוזבקים מי שקנה את האופציה הזאת פרפקטציוניסט בחיי מישהו בתולדות גינדיס פעם באמת השמיד מדינה בהתנקשות? הגרלות מישהו רואה איזו מדינה זכתה בהגרלה כמו פעם? ואחרי הכל אתם עוד שוברים לעצכם את הקביים ומבריחים לעצכם שחקנים שלא נדבר על גרפיקה מעצבנת פעם רון אמר שהולך להיות שינוי דרסטי מה שהצלחתם לעשות עד כה היה לשנות את הגרפיקה של המסך כניסה והקוד אבטחה מסובך לי בעין הרבה פעמים טעיתי בגלל 7 שנראה לי כמו 1 חחחח נותנים לנו לשחק בגרסת דמה...

GindisTeam

New member
כל הכבוד!

לראשונה אני רואה ממך הודעה מצויינת, ולעניין... ולא סתם בכי על זה שנעלו לך כפולות או סתם קללות... רוב הדברים שכתבת מאד נכונים, וזה בדיוק הפדבק שאנחנו רוצים לשמוע ממשתמשים, מה עושים עם החיילים (או לא) ומה עושים עם הספינות ( או לא) והאם הדבר הזה תקין והאם הדבר ההוא לא, מה כן עובד טוב ומה שווה לשדרג טיפה (כמו תקיפות שאמרת) הקיצר, כל הכבוד! :)

efi691

New member
כאחד ששיחק עם 1000 מדינות אני מסכים איתך ..

אל תעשה חיים קלים לאף אחד וכדאי מאוד שתלחם עם הכפולות עד הסוף אחרת הכל יהיה כבעבר.

efi691

New member
כאחד ששיחק עם 1000 מדינות אני מסכים איתך ..

אל תעשה חיים קלים לאף אחד וכדאי מאוד שתלחם עם הכפולות עד הסוף אחרת הכל יהיה כבעבר.

nc92

New member
../images/Emo41.gifשאלה לרוני

אתה נלחם בכל הכפולות או שזה פשוט מפריע לך בגלל שהם נפתחו עם סקריפט? אם אני פותח מדינות ידני אתה תנעל לי אותם? גם אם אני אפתח 1200 (לא שזה ריאלי כמובן) ידני, אם הייתי מעלה 70 מדינות למאייה כשפתחתי אותם ידנית הם היו ננעלות?

siberwolf

New member
אני אגיד לך מה אני חושב...

אני אומנם קטונתי מלהיות מנהל גינדיס אבל נראה לי שהבנתי פחות או יותר מה הולך בראש שלו לדעתי הוא היה מוחק לך מדינות במצב כזה אבל למה שהוא התכוון שאם זה ידני הוא היה פחות אגרסיבי כלפי המדינות שאתה פותח ואולי מכל השבעים לא היה מוחק את כולם אם אני טועה במשהו תקנו אותי...זאת רק דעתי הכנה

nc92

New member
אז אי אפשר לעשות חצי עבודה

שיחליט או שהוא מוחק את כולם ומשאיר לכל אחד מדינה אחת וגם אם למישהו יש רק שתי מדינות הוא נועל לו אחת מהם, או שהוא מוחק רק מה שפתחו עם סקריפטים ואם אני פותח ידנית זה בסדר. תשמע, אני רוצה לדעת מה התשובה ואם כדאי לשחק בכלל שיחליט על אחד מהשניים, אני בכל מקרה רוצה לשחק רק שאני אדע אם להשקיע בעוד כמה מדינות או להמשיך עם המדינה האחת שיש לי וזהו..

ראיתי שאתה מוכן לקבל ביקורת בונה

היי רוני, דבר ראשון, למקרה שאתה לא מזהה את הניק, אני אבי שניהל עם מושון את בבלנד ואני אחראי לרוב הסקריפטים שמציקים לכם, למרות שאני לא משחק כבר שנה. את רוב הדברים כבר אמרתי בעבר (לערן ואח"כ לויקטור) אבל לא ממש זכיתי להתייחסות. ועכשיו, לביקורת עצמה : 1. חוקי המשחק חייבים להיות מוגדרים היטב בתקנון (שמתעדכן כשהחוקים משתנים) שזמין לכל השחקנים - היום התקנון לא מעודכן ולא שלם. 2. החוקים חייבים להיות ברורים ומוגדרים היטב - לא ייתכן שיש תחומים אפורים - נלחמים בכפולות, אבל רק אצל מי שמגזים... תקבעו חוקים ברורים ותפעלו לפיהם! 3. החוקים חייבים להיות כאלה שניתן לאכוף, אחרת אתם עושים בדיחה מעצמכם ומהתקנון. 4. המשחק הוא מערכת מסחרית וחייב להתנהל בהתאם - תקימו סביבת CAPTIVE שבה ייבחן כל עדכון לפני שהוא עולה - היום כל עדכון מלווה בימים רבים של חוסר יציבות ושל תקלות, ככה לא מנהלים מוצר! 5. חוקי המשחק חייבים להיות הגיוניים ואטרקטיביים. לא הגיוני שהמשחק מספק 3 דקות של פעילות פעם ב 3 ימים. תחשבו איך אפשר לגרום למצב שמדינה אחת תספק זמן משחק רב יותר. 6. הממשק של המשחק מיושן ובנוי בטכנולוגיה של לפני 10 שנים. AJAX זו לא מילה גסה ואין סיבה שכל פעולה תטען מחדש את כל העמוד. זה ישפר את חוויית המשתמש וגם יוריד את העומס על השרת שלכם. 7. עיצוב המשחק נראה חובבני וצריך לעבור שינוי עמוק ורצוי שזה יבוצע ע"י איש מקצוע. יש עוד הרבה, אבל זה מספיק בתור התחלה. מעניין איך תתייחסו לזה... ערב טוב, אבי.

GindisTeam

New member
היי אבי

קודם כל, אני זוכר אותך היטב, השאלה האם אתה זוכר אותי מברית TLA של נעם וניר וכל החברה.. דבר שני, יש לנו אחד את השני במסן, אשמח אם תתחבר לשם... דבר שלישי, אני עובד עם מושון בבורסה, ורואה אותו כל יום, האם אתה עדיין בקשר איתו? לגבי הביקורת בונה שלך, יש לי רק מילה משפט אחד להגיד אתה צודק בהכל!! והכל בטיפול כבר, כל הדברים שאמרת אני מקווה שיכנסו כבר לשרת הקרוב שיפתח, כולל עיצוב, סיביבת בדיקות רצינית יותר, הגדרת חוקית, שדרוג החוקים, הגיון בחוקים והגיון במשחק (לא סתם לבנות ולתקוף), ועוד דברים שלא ציינת פה... תודה רבה על הביקורת... ושוב, אשמח לדבר איתך במסן או סקייפ.

למעלה