הבה נתפקדה!

קוקוריקווו

שם: אסף גיל: 18 מיקום: הרצליה אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] שיר החודש שלך: To Live Is To Die תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? מחר הופעה.. אחרי זה נזרום

<>

שם: ענברנטל. גיל: 17. מיקום: אריאל סיטי. אייסיקיו\מסנג'ר: 249097482. שיר החודש שלך: "מה נעשה"- הדג נחש. תמונה!
תוכניות מיוחדת לפסח? חוץ מהבוםבמלה, אין דברים מתוכננים... זורמים:)

../images/Emo196.gif עונה

שם: קרן גיל:17 מיקום: תל אביב אייסיקיו\מסנג'ר: שיר החודש שלך: גן החטאים תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? לא משהו מרגש

hagzi

New member
אה! קרן איילון!../images/Emo29.gif

האם אני טועה או שזו גם תמונה מפולין?

alwayschen

New member
מתפקדת ../images/Emo155.gif

שם: חן. גיל: 15 וחצי. מיקום: תל מונד. אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] שיר החודש שלך: אהוב יקר- רונית שחר. תוכניות מיוחדת לפסח? לחרוש למגן
ואחרי פסח רוק"צ

Forever NemeSh

New member
אני פה גם...

שם
טל גיל
20.5 מיקום
ראשון לציון אייסיקיו/מסנג'ר
למי שיש יש. שיר החודש שלך
התחלה חדשה- בנזין תמונה
אין לי כרגע. תוכניות מיוחדות לפסח
יש דברים בגו... לא עניין אף אחד

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif אני ../images/Emo3.gif

שם:שירה גיל:עוד חודשיים 17 מיקום:פרדס חנה:S אייסיקיו\מסנג'ר:228569650 [email protected] שיר החודש שלך:הגזמתם. זה משתנה כל שעה בערך.. תמונה! שניה.. אני אחפש.. ->> תוכניות מיוחדת לפסח? בומבמלה..

טיפשת!

יש לי תמונות שלנו [ובעיקר של המרחב המטורף ביצרנו!] מהסמינר! תשלחי לי הודעה, אני אשלח לך..

אלכסהה

New member
התפקדות ../images/Emo77.gif

שם: אלכס גיל: 15 מיקום: נווה סביון אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] שיר החודש שלך: girlfriend - avril lavigne חחחח זה אחד השירים תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? זאפה עוד 4 ימים! אממ.. יומיים בתל אביב ומיקודים בלשון. חג שמח.

למעלה