הבה נתפקדה!

shmuelr

New member
חברים היא לא באמת יפה.. זה האיפור..

חחחחחחחחחח דפוקה!!!!!

../images/Emo141.gif

שם:גילי גיל: 19 וחצי. מיקום: עמק יזרעאל. אייסיקיו\מסנג'ר: 345147589. שיר החודש שלך: רונה קינן - הפעם האחרונה. תמונה! מתוסכלת.
תוכניות מיוחדת לפסח? זורמים...

אבל לא דיברת על אהבה...

שם: מאור גיל: 18 מיקום: בת ים סי טי אייסיקיו\מסנג'ר: 204326003 [email protected] שיר החודש שלך: לבן על לבן - דן תורן תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? אממ לא יודע..... בומבומלה...?

Danale151

New member
בלהבלהבלהבלה

שם: דנה גיל: 15.5 מיקום: צפון
אייסיקיו\מסנג'ר: - שיר החודש שלך:שיר עצוב. נדוש אבל טוב. תמונה! סתם חמודהלה. תוכניות מיוחדת לפסח? בוםבמלה נחשב? :]

bobit marely

New member
חג שמייח לכולם ../images/Emo13.gif

בתאל יום שישי בת 17! פ"ת פשע ורשע
סתם...גועל נפש אייסיקיו:302856713 מסנג'ר:[email protected] שיר החודש: מסיבת מתגייסים תוכניות מיוחדות:בומבמלה...

אני../images/Emo192.gif

שם: הילה |כלניתגיל:18 וחצי |כלניתמיקום: זכרון יעקב |כלניתאייסיקיו\מסנג'ר: 268631789 |כלניתשיר החודש שלך: לונדון- חוה אלברשטיין |כלניתתמונה! יש |כלניתתוכניות מיוחדת לפסח? "יין ואוכל סרט בוידאו...." ולנוח בעיקר.

galush29

New member
להלהלה אין לי כותרת../images/Emo6.gif

שם:גל גיל:14 וחצי מיקום:מעלה אדומים. אייסיקיו\מסנג'ר:217515400 שיר החודש שלך:MCR-i dont love u ,אביב גפן-מתים משיעמום תמונה!אל תעשו לי את זה
תוכניות מיוחדת לפסח?אממ הופעה=]טיול אתגר(כבר היה)טבריה,ולא זוכרת מה עוד

איש הארומה!

שם:ישראל, גיל:28
מיקום:ישראל-מדינה, עיר-חדרה אייסיקיו\מסנג'ר:לא מכיר, שיר החודש שלך:לא יודע,,, תמונה! שמתי תוכניות מיוחדת לפסח? להיות מאושר לכמה ימים

הרבה זמן לא ההיתי פה.../images/Emo13.gif

שם:יפית גיל:18 מיקום: בת ים סיטי אייסיקיו\מסנג'ר:261468559 שיר החודש שלך:ג'וני- אריק ברמן. תמונה! אין תוכניות מיוחדת לפסח? בומבמלה וכאלה... חג שמח.

shira ofek

New member
קניידעלך שליטה.

שם: שירה גיל: 16 וחצי מיקום: נתניה אייסיקיו/מסנג'ר: 284976099 שיר החודש שלך: מכונת השירים הגדולה, מלנכוליה אהובתי. [חמי רודנר] תוכניות מיוחדות לפסח: הופעה של אביב :)

גם אני ../images/Emo3.gif

מור קורל 16 =0 רמה"ש 205049278 אממ תוכניות... חזרתי אתמול מאילת.. אולי נסע לבומבלה, אם יהיה עם מי..

למעלה