הבוקר בא..

Macphista

New member
על פי IMDb

זו מיני סדרה של 10 פרקים.
http://www.imdb.com/title/tt2372220/
לא ראיתי אותה, אבל היא הראשונה שקופצת לי לראש בהקשר של משחקי הכס בגלל שההשוואות שעשו בניהן.
ככל הנראה אנסה אותה בקרוב.

את יכולה להסתכל עם על ההמלצות של IMDb "אנשים שאהבו את X גם אהבו את Y", נראה שהבורג'ס מככבת בהקשר הסדרות האלה- http://www.imdb.com/title/tt1582457/?ref_=tt_rec_tt
שלוש עונות, שמעתי ביקורות טובות, אבל גם לא ראיתי...

CallMeCavanaugh

New member
הבעיה עם הבורג'ס

היא שהיא בוטלה לפני העונה האחרונה כך שלסיפור אין סוף מספק. היא בהחלט הייתה מצויינת בתור דרמה היסטורית.

Macphista

New member
אני שונאת שמבטלים סדרות

ככה סתם בלי להתחשב בסיום קו העלילה.

תכננתי לראות את revolution ועכשיו כשהיא בוטלה אחרי העונה השנייה אני לא יודעת אם כדאי להתחיל...

ראיתי את סטרגייט יוניברס בערך שנה-שנתיים אחרי שהיא בוטלה (גם אחרי שתי עונות) והרגשתי צורך עז לחתום על כל עצומות "החזירו את SGU". גם נגמרה בלי סיום ראוי. הבטיחו שיסיימו הכל בסרט... קדחת.
:(

ראיתי את שתי העונות הראשונות של הבורגס

ושני פרקים מהעונה השלישית ואיכשהו לא המשכתי, העונה השלישית לא ממש עיניינה אותי... לדעתי פחות טובה מהקודמות לה.

poly1982

New member
היא הרבה פחות מוצלחת מהקודמות

אבל ראיתי אותה עד הסוף בכל זאת... חלשת אופי שכמותי

Uri04

New member
ממש לא "היורשת" של משחכס.

צפיתי בשלושה פרקים מהסדרה, ואני רואה מעט מאוד נקודות השקה בין הסדרות. "המלכה" אינה סדרת פנטזיה - היא סדרת דרמה היסטורית (גם אם הפרטים ההסטוריים שונו בחלק מן המקרים על מנת ליצור דרמה מעניינת יותר) המתארת אירועים המתפרסים על פני 20-30 שנה. הדבר המשותף בין "המלכה" ל"משחקי הכס" היא מאבקי השלטון בתוך אווירה "ימי-ביניימית" שכזו, וזה הכל. חוץ מזה - אלו שתי סדרות שונות מאוד - הכתיבה ב"מלכה הלבנה" הרבה פחות מעניינת מאשר ב"משחכס", הדיאלוגים צפויים וקצת שטחיים והעלילה מאוד סבונית. כמו כן - הרבה יותר מבלבל להבין ב"מלכה" מיהו מי, מאחר ואין יותר מדיי שונות סגנונית בין הבתים השונים כמו בסדרה של מרטין.

Stark Bannermen

New member

יותר כמו ניסיון להיות שושלת טיודור אבל נעשה הרבה יותר גרוע, מבולבל ונמהר מידי לדעתי. כמה מהשחקנים גם היו ממש גרועים.

Uri04

New member
כמו שנאמר פה

"שושלת טיודור" היא סדרה לא רעה, וכן גם "רומא" של HBO (סדרה ממש מצויינת לטעמי, וכן היא תוכל לזהות חלק מן השחקנים מ"משחכס")

Macphista

New member
אה, מוזר, מישהו המליץ לה על הסדרות האלה פה?

כנראה פספסתי.

Saladin

New member
רומא מצוינת.

למרות שכרגע אני זוכר רק שני שחקנים שם ממשחקי הכס: השחקן שמשחק את מאנס ריידר (יוליוס קיסר) והשחקן ששיחק את אדמיר סטארק (או טאלי?) ששיחק את ברוטוס ברומא...

Uri04

New member
גם אינדירה וארמה (אלאריה סנד)

שיחקה ב"רומא". היא גילמה את ניובי, אשתו הבוגדת של לוסיוס וורנוס.

Rodrik Harlaw

Well-known member
יאפ

ראיתי את הפרק הראשון כשהיא יצאה והדבר הכי מרשים בו היה הכתוביות שהורדתי. בכל שיחה, הדברים של כל דמות היו בצבע שונה. זו חתיכת השקעה לכתוביות חינמיות.

poly1982

New member
גם ״הבורג׳ס״ לא רעה

בעיקר 2 העונות הראשונות. השלישית קצת מתישה.

למעלה