הבטחות צריך לקיים

SENDA

New member
הבטחות צריך לקיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ובזמנו הבטחתי ל night mistress שאם היא תבחר בי... אז שלב א אני מקיים עכשיו לא מומלץ לילדים זקנות חולי לב וגברים באשר הם. אני בחוטיני בתמונה בהודעה המשורשרת

babe10

New member
אממ.....

טוב.. אם ככה.. אם אתה עומד בכל ההבטחות שלך - מה אני יכולה לבקש עבור ההצבעה המרובעת?.. אם כזו תמונה באה על הצבעה אחת... אממממ... שנייה, הולכת לסדר את הנשימה. אחזור. מי יודע מתי..
ניבוש, השארת אותי פעורת פה.

SENDA

New member
אני בטוח שתחשבי על משהו ../images/Emo8.gif

לכל אחד יש את המחיר שלו

babe10

New member
תאמין לי שאני חושבת..

למרות שחוקרים יטענו שבין מה שקורה פה עכשיו לבין הפעלת המח יש קשר מקרי בלבד. ואגב - מה המחיר שלך?..

SENDA

New member
זה אני יודע ואת צריכה לגלות

וכמו שמספר הסיפור הידוע: מגיע בחור עשיר לייפייפיה נודעת ושואל אותה אם היא תהיה מוכנה לשכב איתו תמורת 10 מיליון דולר. כמובן עונה הבחורה בהתלהבות. ותמורת 50 דולר
שואל הבחור. מה אני נראית לך זונה
עונה הבחורה זה שאת זונה ראינו בשאלה הראשונה, עכשיו צריך לבדוק מה המחיר
דרך אגב, אני לא אומר שהמחיר הוא כספי, זה יכול להיות כספי, ריגשי שכלי וכו. בהצלחה

babe10

New member
לבחור הזה אם אני לא טועה

קראו ברנרד שואו. בכל מקרה - תשלום כספי לא תקבל ממני. לעולם. התשלום השכלי שלי ניתן בחפץ לב ללא קשר לתמורה. לגבי התשלום הרגשי.. פה נצטרך לבדוק אם אתה מצדיק כזה תשלום גבוה...

ליאן.

New member
וואוואוואווואוווווווו ! ../images/Emo18.gif

הבחור רציני - מבטיח ומקיים!..
כל הכבוד!!!!

principeza

New member
גם לי נגמרו המילים

כנראה בגלל שייש לי פלאפון (" עד שייגמרו לך המילים...")

זהו? רק ווואו???

ומה עם קריאה של המנהלת, מלווה בכמובן המון פרחים חיבוקים ושאר אייקונים, הקוראת לבנות הפורום לקחת דוגמא מניב המגניב ולעשות כמוהו? ככה גם נחסוך המון מים במפגש.

ליאן.

New member
אחח אחח..

מה יהיה ? דווקא אלה שלא משתתפים ולא נותנים דוגמא אישית מדברים הכי הרבה ומחלקים הוראות בשצף יותר מכל האחרים..
את ניבי המגניבי ראיתי מפזז לנו בלייב בפסטיבל, לקנאת כל שאר הבנות שלא הצטרפו..
באשר לבנות המועמדות - הרי לכן אתגר: כבר יש לנו מועמדת אחת המופיעה בחזייה (!).. מי שתוכל לגבור על כך - תוכל להרוויח קולות!! ולא, לא נראה לי שיחסכו מים במפגש, כי כולם יצטרכו מקלחות קרירות!!!!!

על האש

New member
היי !!! ../images/Emo4.gif

למה חשוך? שמישהו ידליק את האור שיראו טוב יותר
. ושלא יעבדו עליכם
. סחטיין ניב שגם אני יצטלם עם חוטיני ?
נכנסת בי מאחור?,הרסת ת´אוטו,פנק את עצמך במכונית חדשה
.

babe10

New member
זה בסדר.

רואים מספיק טוב. תאמין לי - יראו עוד קצת ו.....

babe10

New member
Nah... אני כבר ראיתי אותך עם פחות

אם אני לא טועה זה היה לפני כמה שנים? בברית...

למעלה