הבטחות צריך לקיים

MiTZi Shpitzi

New member
תני לי עוד יום ימיים ותקבלי...

תמונה "משופרת". (לא שיש מה לשפר חס וחלילה
) עכשיו אני פשוט צריך לזוז לכיוון הבית הורוד של החברה´. תהנו בתכלת (עד כמה שניתן להנות שם).

Vintage

New member
אז ככה משיגים הלא נחשקים קולות ?

שוחד ?
אפילו חצי קול לא הייתי נותן לך אחרי הניסיון לשוחד הזה...

SENDA

New member
פחחחח שמענו עליך ../images/Emo3.gif

הולך למפגש פורום האופנועים ברעננה ומבקש שיצביעו לך (כן כן הלשינו עליך) לפחות תעשה בשכל ותהיה בשקט, אני לא עשיתי כלום מחוץ לתחומי הפורום הזה וההבטחה היא בעיקבות שאלה הומוריסטית שלה בפורום. פחות לבכות יותר לעשות

Vintage

New member
מבקש ?!

מצווה יותר מתאים , בכל מקרה נחיה ונראה איך תסגר התחרות , ד"א כשתצא מהארון אני אבוא לחגוג איתך.

MiTZi Shpitzi

New member
אולי אתה רוצה שאפרסם תמונות...

שלך בעירום ? (איזה יופי שיש חברים שמתנדבים לעזור בשעת צרה
)

Vintage

New member
לא נראה לי...

בניגוד למר סנדה אני לא חושב שזה הולם את התחת של גבר... ואם כבר אז ללכת עד הסוף ולחשוף את הכל ולא לתקוע משהו בחריץ... יאללה מיצי תיהיה גבר ותעלה תתמונת שלי... (אני מבטיח אכזבה קשה היות ולא רואים ממש משהו שם.

MiTZi Shpitzi

New member
אבל אני איש טוב...

ולבקשתך אשים תמונה חושפנית כמעה. (את העירום אני אשמור לפעם אחרת)

babe10

New member
אפשר? אולי? רק שאלה קטנה?..

למה אתה עושה פוזת סטריפטיז ל גבר ששוכב במיטה עם סיגריה?.. אמממ... אתה לא חייב לענות, אבל אני הייתי חייבת לשאול.

Vintage

New member
היינו באילת...

והחלטתי שצריך איזה תמונה חושפנית לאלבום , אז צולמתי ע"י גבר. אני לא מתבייש מחברים שלי , להפך הבחור הנ"ל גם ישב איתי בג´קוזי בעירום , הרי זאת הדרך הכי טובה לשבת בג´קוזי (מומלץ לכולם לנסות ובמיוחד לכל הבנות יחד איתי
)

MiTZi Shpitzi

New member
חשוב לציין...

שזה לא אני שהייתי איתו ערום בג´קוזי !!! אני בכלל לא מכיר אותו ומתכחש לכל קשר לבן אדם.

Miss Mor

New member
בוקר טוב דרלינג ../images/Emo42.gif

עכשיו הגברת התעוררה סופית. משלימה את כל החסר מהשבוע המטורף הזה

Vintage

New member
../images/Emo25.gif

רואים לך השבוע באחד המפגשים ? אני מתגעגע...

babe10

New member
ללכת עד הסוף ולא...

סלח לי שאני מפסיקה פה את הציטוט, אבל נורא נורא מעניין אותי אם זו גם הגישה שלך לגבי חוטיני לנשים או ששם זה אחרת והרתיעה שלך היא רק לגבי גברים. ויודע מה? אני בעד. לך עד הסוף

למעלה