עכשיו זה נראה טוב
נ נער מעלית New member 16/8/02 #25 אם כבר לשחק בפוטושופ... למה לא להקדיש עוד חמש דקות...להוסיף קצת אור אדום אווירתי...ולהוריד את התחתונים... (התמונה בתאורה מלאה נמצאת אצלי, ומטעמי אהבת הזולת אני לא מפרסם). ניב - אם יש לך בעיה עם זה, רק תגיד ונפנה יחדיו למנהלת למען הסרת התועבה.
אם כבר לשחק בפוטושופ... למה לא להקדיש עוד חמש דקות...להוסיף קצת אור אדום אווירתי...ולהוריד את התחתונים... (התמונה בתאורה מלאה נמצאת אצלי, ומטעמי אהבת הזולת אני לא מפרסם). ניב - אם יש לך בעיה עם זה, רק תגיד ונפנה יחדיו למנהלת למען הסרת התועבה.
נ נער מעלית New member 16/8/02 #27 תזכירי לי איפה אנחנו יכולים לראות תמונה שלך? (מי שיש לו בית מזכוכית, מוטב לו שלא יזרוק אבנים)
S SENDA New member 16/8/02 #31 אין לי בעיות עם הפוטושופ אפיול שלפעמים נראה לי השפט כל המוסיף גורע, אבל זתם כי אני לא אוהב את הטישטוש שמשאיר הורדת הפרטים שבאמת מיותרים
אין לי בעיות עם הפוטושופ אפיול שלפעמים נראה לי השפט כל המוסיף גורע, אבל זתם כי אני לא אוהב את הטישטוש שמשאיר הורדת הפרטים שבאמת מיותרים
נ נער מעלית New member 16/8/02 #33 כשאמרת כשכל המוסיף גורע האם התכוונת, לדוגמא, שאפשר להוסיף לך גם קעקועים... (התאורה מטושטשת בכוונה, ידידי, מפאת כבודך) וזהו, עוד אנשים יקבלו כאן את הרעיונות לא נכונים לגבי...
כשאמרת כשכל המוסיף גורע האם התכוונת, לדוגמא, שאפשר להוסיף לך גם קעקועים... (התאורה מטושטשת בכוונה, ידידי, מפאת כבודך) וזהו, עוד אנשים יקבלו כאן את הרעיונות לא נכונים לגבי...
S SENDA New member 16/8/02 #34 ממש לא דווקע הקעקוע נראה מצויין. פשוט הורדת החוטיני גרמה למעיין תלקות קטנות בכל אופן עבודה יפה
V Vintage New member 17/8/02 #49 לעומת זאת... בתור צלם חובב הייתי שמח ליצור כמה תמונות אותנטיות שלך בלבוש מינימלי ועכשיו כולם יודעים מי קיבלה את הקול שלי בתחרות.
לעומת זאת... בתור צלם חובב הייתי שמח ליצור כמה תמונות אותנטיות שלך בלבוש מינימלי ועכשיו כולם יודעים מי קיבלה את הקול שלי בתחרות.
M MiTZi Shpitzi New member 17/8/02 #50 התמונה שלך בעייתית... אני לא עד כדי כך מוכשר. פרסמי תמונה חזיתית ואני כבר אטפל בך...
V Vintage New member 17/8/02 #52 זה רק אני או ש... בכל תמונה שלך את נראית שונה לגמרי ? משהו נראה לי קצת מוזר פה...
B babe10 New member 17/8/02 #53 קוראים לזה צבע וחמצן ברמות אחוזים שונות. נסה ותווכח בכל מקרה - שונה או לא - היא תמיד נראית טוב. ואחלה פוזיציה לעריכה בפוטו שופ..
קוראים לזה צבע וחמצן ברמות אחוזים שונות. נסה ותווכח בכל מקרה - שונה או לא - היא תמיד נראית טוב. ואחלה פוזיציה לעריכה בפוטו שופ..
V Vintage New member 17/8/02 #55 קצת יותר מזה... גם אצלי תמונות עם שיער ארוך/קצר משנות אבל ממש יש הרגשה של שוני... בכל מקרה כמו שאמרתי את הקול שלי היא קיבלה.
קצת יותר מזה... גם אצלי תמונות עם שיער ארוך/קצר משנות אבל ממש יש הרגשה של שוני... בכל מקרה כמו שאמרתי את הקול שלי היא קיבלה.