הבעל/האישה בחו/tapuzforum/images/Emo160.gif

לדעתי

עצם אי הכנסת המאהב הביתה, תצמצם את הסיכונים של שגיאות בסגנון של "לרותי יש מצעים עם ציור של פינגווין" מפיו של מישהו שאמור לדעת (בקושי) שלרותי יש חולצה ארוכה ורכוסה היטב עם ציור של אריה ים ...

מינימאלי

מינימאלי כן - אבל לא צריך להיסחף. אני בהחלט חושבת שיש הבדל גדול בין מישהו שיש לו את הפרטים המלאים לבין מישהו שצריך לחפש את הפרטים המלאים כולל לבצע פעולות חקירה מורכבות כדי לגלות אותם. מעדיפה שהוא יצטרך לבצע פעולות חקירה מורכבות - יש פחות סיכוי שיעשה זאת.

ענוני

New member
וואלה בחתי

קראתי פה את כל השיחה המפגרת שלכם. אני לא יכולה להיתאפק ואני יגיד לך מר מחפש וגברת רוב הזמן - פעם היה לי קשר עים מישהו, שעוד הייתי רווקה והוא נשוי, וניפרדנו לא יפה רציתי לעשות לו נזקים (הייתי צעירה). אבל בישביל למצוא איפו הוא גר היה צריך ממש לעשות חקירות. אז אחרי כמה זמן ירדתי מיזה. אים הוא היה לוקח אותי אליו הביתה בטח היום לי היה תיק במישטרה על פינצ'ור של האוטו שלו והוא אולי היה גרוש כי אני הייתי בטוח מספרת לאישתו בידיוק איפה הוא היה ומה הוא עשה כשהיא היתה עסוקה בלקלח את הילדים.

מפגר זה קצת חריף, לא?

אם היית באמת רוצה למצוא, לא היתה לך בעיה. וזה נהיה יותר ויותר קל ככל שיש יותר מידע זמין ברשת.....

אז המסקנה המתבקשת

מהסיפור שלך הוא שכדאי תמיד להפרד בצורה יפה מהלא חוקי/ת, נכון? אז ראו הוזהרתם, מניאקים למיניהם

מטיחים להם בפרצוף

שהם מניאקים וחותכים
אגב, גם הפרידה במקרה שלי היתה ממניאק וגם היא היתה מאוד לא יפה, אבל אני דווקא נמנעתי מלהזיק לו, למרות שאני יודעת עליו בפירוש הכל. בתור מניאק הוא פשוט לא היה שווה שאני אסתבך בגללו...

לא מתאים

צריך לשמור על הפרדה בין העולם הביתי והמקום של "החוקי" לבין עולם הבגידות. אחרת זה מסוכן, גם לנפש וגם לקשר החוקי. חוץ מזה, החוקי אף פעם לא טס לחו"ל בלעדי..

alifoot11

New member
חוק ראשון

הבית צריך להיות מחוץ לתחום ההפרדה הזו טובה לכולם וחוץ מזה שלדעתי זה BAD KARMA תעשה מה שאתה רוצה עם מי שאתה רוצה אבל לא בבית המשותף

ענוני

New member
זה בטח הגדולות האלה

יש כאלה סוכריות על מקל בקוטר של גליל נייר טואלט

haze73

New member
מממ...

בהחלט ייתכן, אך ורק אם לא יהיה אף אחד בבית זולתי וזולת כלבי. אוהב לעשות את זה כשהכלב מסתכל עלינו

למעלה