בואי נקווה שאת יודעת לקרוא היטב, ולהבין גם את מה שאת קוראת.
ש ש ד ו נ י ת 6 New member 19/3/10 #45 בטח שיודעת ולא מהיום אבל לפעמים, דווקא השמנמוכים הם הסוטים הכי גדולים
ד דנה נמה קמה New member 19/3/10 #52 ../images/Emo10.gif למה אני לא הגונה? אני לא עושה את זה מול הכלבה שלי... בעצם.. אני בכלל לא עושה את זה
../images/Emo10.gif למה אני לא הגונה? אני לא עושה את זה מול הכלבה שלי... בעצם.. אני בכלל לא עושה את זה
H haze73 New member 21/3/10 #55 ברור שמדובר באותה הצרה אני עסוק בלדמיין כל הזמן - זה כל מה שאני יודע לעשות. רוצה ללמד אותי אולי משהו אחר ?
ברור שמדובר באותה הצרה אני עסוק בלדמיין כל הזמן - זה כל מה שאני יודע לעשות. רוצה ללמד אותי אולי משהו אחר ?
פ פרפר נחמדדד New member 18/3/10 #41 למה לא? נשמע דווקא סקסי לעשות מישהי על רקע התמונה שלכם מהחרמון..חחח
פ פרפר נחמדדד New member 19/3/10 #47 יודע שזה קצת רחוק מדי.. אבל לא רואה אתזה כדבר לא מציאותי לי בחיים..
מ מקיאטו שלו New member 19/3/10 #49 מי רוצה בכלל לראות את הבית שלו ממש אכפת לי איזה ספות היא בחרה ובאיזה צבע מברשת השיניים שלה. כשהוא איתי הוא איתי, לא צריכה אותה ברקע, תודה.
מי רוצה בכלל לראות את הבית שלו ממש אכפת לי איזה ספות היא בחרה ובאיזה צבע מברשת השיניים שלה. כשהוא איתי הוא איתי, לא צריכה אותה ברקע, תודה.