הגבר תמיד חייב לשמור על החלב

נו טוב...

אולי רק אני הסרתי שיערות, שאבתי שומן מהחזה ומתחתי את הפנים שלי בקרמים יקרים... לגבי זכייה בכל קמט ביושר...אני חושב שזה ביטוי...(לפחות אצל אלה שאין להם קמטים...

ניסיתי להבין למענך ולמען שאר התועים

יש פה באמת דוגמה הלקוחה מעולם החי ושואבת את השראתה מעלילת החתול שהתבקש לשמור על החלב ממש כשם שזה אינו מצליח כנראה שגם הגבר האימפיאליסטי ועוד הגדרות לא עניינות לפרשת החלב ייכשל בנסיון לשמור על האישה ואפשר גם להזכר בשערורית החלב העמיד של תנובה ואולי בפרות הרועות באחו השוויצרי שלא שמעו בכלל על מזגן

יקירתי הלוהטת

אני חייבת להודות שראיתי סרט תיעודי לא זוכרת איפה, אולי ב- 23 בלופ כשעוד ראיתי טלויזיה על קליניקה מאד מסוימת בהוליווד כשבר שנים מותחת מסדרת, משדרגת מיפה, מנקה ואורזת את מיטב תעשיית הקולנוע גברים ונשים אם תסתובבי בוול סטריט תראי אותם אחרי הם חרטו על דיגלם צעירים לנצח עד שהם פותחים את הפה וחוץ מזה דעי לך שהיפנים הם המומחים בענין היית במעבדת לה פרירי הידועה בשוויץ שם המציאו את הזריקה המטורללת הזאת שאת תוכנה נוטלים מתוך שליה של כבשה או משהו כזה (לא הגעתי לשם לצורך נצח הנעורים שלי אני כנראה אמות תינוקת באחריות) בקיצור, רוב באי הקליניקה הם יפנים

הרישא שלך מלאך, מתאימה לשרשור

המחשבות שדן אם אני עדין זוכרת האם אנשים יכולים לקרוא מחשבות
בעניין השינוי שעובר על גברים בארצות הברית שאף הוא הסטורית נכון אני מרשה לעצמי להוסיף את האיטלקים לספור גם מפני שעבדתי איתם, גם מפני שיש להם את זה וגם מפני שנשים איטלקיות לא מצפות לפחות מזה ובכלל, לטעמי, הטעם שלהם, היכולת לעשות הכל במידה עם שיק של הומור מרחיק אותם מהאמריקאים שנות אור. עיצה אישית תתחיל לעבוד גם איתם ואיתן במיוחד
נסחפתי סליחה אני איתך לגמרי בעניין הזיקנה בכיף ולמרות שאני חוסכת בהתמדה ליום הדין של הסכין הייתי רוצה להימנע אני נורא אוהבת נשים מבוגרות שיש להן את זה את היופי של הנסיון והחכמה והעצמיות הפלסטיקיות פשוט הורסות אותי לגבי הגברים, האמת היא שלא יצא לי ממש לראות גבר מתוח ומעולם לא התעניינתי אם העדר השיער היא תופעה טבעית או מעודכנת אבל כשאני רואה אותם צובעים את השיער לצבע המקורי (לא לג'ינג'י וככה) ומאמצים גינוני עשרה כשהם צלחו מזמן את החמישים אני קצת נחסמת בהחלט תנו להזדקן בכיף (אני לא מבטיחה שאני לא אמתח כשיגיע יומי)

אלמרה

New member
כשתראי אותי פעם תבחיני בקרחת חלקה..

פרי המודרניה והנוחות... ופעם אולי אראה לך תמונה של שיערי השופע... החיפושיות>פול מקארתני>התספורת שלו? - חיקוי זול שלי. ואין כמו האיטלקים ואיטלקיות הכל אצלם ב- Style מודגש! והאוכל? פרושוטו מלוני כעת בא לי יותר מכל - זה גם ענין של עידון ואסטטיקה. והזכרת איטליה בשעה זו מה זה מביאה לי את הג'ננה! אהה ROMA - AMOR התעללות!

הקטע של הקרחת הוא בהחלט נושא

מצד אחד כולם נהיים חלקי ראש חושפים את גולגלתם ולא מורחים קרם הגנה ומצד שני אני כל הזמן שומעת פרסומת ברדיו תל אביב על איזה סוג של מקצוע חדש שתכליתו לאבחן את סוג הנשירה את עומק השורשים ואת חלקות הקרחת ולהשיב אחרי דיאגנוזה מעמיקה את השיער לראש אני חושבת שיש לקיים משאל עם האם יוחזר השיער או האם תישאר הקרחת זה בטוח נושא לשירשור

אש אש

New member
עומק השורשים../images/Emo8.gif?

בין שתי שכבות העור התחתונות לאפידרמיס בין הדרמיס,להיפודרמיס.

איטלקים...

עם האיטלקים התחלתי לעבוד לא מזמן אבל בטלפון קצת קשה להבחין בשינויים העוברים עליהם... איטלקיות את אומרת...? :) (אי אפשר לסחוף את המלאך כ"כ מהר...הוא מעריץ נלהב של האנונימיות המתאפשרת כאן) ולסיום היום...הזיקנה טובה (וכייפית) על יד אלה שנוח להזדקן איתם... (אשמח לניסוח מוצלח יותר אבל אני יודע שהבנת מה כוונתי)

יקרי הממולאך ואף הממולח

האיטלקים חיים את השינוי עליו מדבר כל העולם מהרגע שמישהו איחד את איטליה למדינה אחת הגברים האיטלקים (ואני עוקבת אחריהם שנים) יש להם את מה שאין לאף גבר בעולם ותאמין לי מלאך מתוק הם הכי הכי הכי גדולים שיש ולא פלא בכלל ששיקספיר החליט שרומאו יהיה איטלקי ולא דני לדוגמה ואל תגיד לי שאין לו נסיון עם דנמרק

לכל דבר יש סיבה...

בד"כ, את לא נשמעת כ"כ נחרצת וכשאת כן אני לא אעיז לטעון אחרת... בהצלחה עם הזיקנה ולילה טוב... (המלאך, שכבר החל בחיפושים אחר איטלקיה כשרה, ובו בזמן, קבע תור במעבדות הפלסטיות השונות)

מרת טמפרטורה

שוב ביטוי..."ממתין לבאות"... יכול להיות עוד 5 שנים, 10 ... הביטוי תקף גם אם אני אומר אותו עוד 10 שנים...לעוד 10 שנים... קפיטו? :)

למעלה