הגבר תמיד חייב לשמור על החלב

אש אש

New member
../images/Emo66.gifאהבתי את הטמפ' חחח

"(המלאך, שכבר החל בחיפושים אחר איטלקיה כשרה, ובו בזמן, קבע תור במעבדות הפלסטיות השונות) " רק קראתי אותך אייך פשטיי
אז להבין שגם לא שאבת שומן אה... פשוט להבין שלמלאך גם הומור אוקיי... GOT IT

מלאך אתה צודק, איחרתי בנשף

ובמקום לדחות את הסיפוק שבכתיבה פשוט יצאתי באיזה הצהרה wall טו וולית וזהו אני מנדבת פה טיפ לחיים בתשובה לשאלה ששאלתי את עצמי מה יש בהם באיטלקים שאין לאף עם רומנטי אחר וסלח לי מלאך זו אינטרפטציה אישית לחלוטין, כלל לא מלומדת מבוססת על אינספור ביקורים אפילו לא רומן אחד ממשי אבל המון המון המון שיחות עם גברים אז ככה האיטלקי ולא משנה מאיזה איזור גיאגרפי מעריץ את האישה לא פלא שונוס המדהימה היא פרי מכחולו של אחד מופלא כזה והוא בדרך הטבע סוגד לה והיא ממש לא צריכה להיות ונוס היא פשוט אישה שמנה, רזה, גבוהה נמוכה סוג של ג'נריקה מעניינת כזאת בדרום הסגידה יכולה להתפרש בטעות ממש בטעות כפרחית ובצפון מתוחכמת ורגישה אבל שתיהן מגיעות מהמקום שהאיטלקי אוהב את עצמו ואני חוזרת את עצמו מחזר זה חלק מאורח חיים בריא לחזר אחרי אישה ולגלות לעצמו כמה הוא יצירתי ומדהים הוא בכלל לא עושה את זה לה הוא עושה את זה לעצמו ואני תמיד אומרת לעצמי שהם קמים בבקר מטפחים את עצמם עד הסוף ולוחשים לראי איזה מחזר גדול אני אני מודה לך בקשר לברכה בהחלט מתחשבת קח את התיאור הנ"ל בדרכך אל האיטלקיה היא תדע להעריך את זה אני מקווה

תודה על הטיפ

השאלה היא אם מדובר בגנים של עם? במשהוא שאפשר לעבוד עליו? לא בטוח. קשה להכריח מישהוא להיות רומנטי או לאהוב את זה

אם אתה קורא לגנים של עם תרבות

אתה לא מכריח אף אחד אתה צורב את המנהג, התחושה והחוויה אל תוך ההתנהגות הלאומית כמו שבברזיל (ולא הייתי שם) אני מתארת לעצמי שאת אהבת הכדורגל יונקים התינוקות עם חלב אימם

לא הבנתי למה התכוונת, צר לי

אם אתה מתכוון לתרבות סביב הכדורגל אני מתארת לעצמי שבברזיל היא נושאת אופי שוני מהנעשה כאן סביר להניח שאם תגור שם תוכל לאמץ את התרבות ובסוף גם להטמיע אותה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אבל למה יוליה לא דנית למה ?

ורק מי שראה את מוכרות הירקות בשוק של קופנהגן שכל אחת מהן היתה יכולה לפתוח אצלנו בקריירה של דוגמנית יודע על מה אני מדבר.

הוד רוממותך, לא מספיק אופליה ?

ברשותך אני מציגה בפניך בעדינות את הקושיה למה שכל הגיבורות השיקספיריות תהיינה דניות מספיק אופליה יוליה בפירוש יכולה להיות איטלקיה ואגב ראיתי את הדניות מקרוב אתה יודע מה הבלונד הזה זה שאלה של טעם בתור שחורת שיער יש לי הערצה מסוימת למיתוס הבלונדינית אבל באופן אישי הוא לא עושה לי את זה ותסלח לי אש אש שהיא הכי קרובה למרילין מונרו שאני מכירה

לבוש ספורטיבי

ואני... אני... בסה"כ רציתי לחזור הביתה בשלום.
תודה לך על הריכוז וההשקעה בשעה כל כך מאוחרת. אני אישית נמנע מלבוש זרוק ומרושל. עם מכנסיים קצרים וסנדלים אני הולך רק לבריכה או לים. גם כשאני מסתובב ברחוב, או כל שכן בעבודה, אני מקפיד על לבוש הולם. לא מחפש מי יודע מה מותגים ולא מתחבר ללבוש נוצץ וצעקני, אבל ביגוד ספורטיבי, נוח ונעים לעין, כולל ג'ינס בהחלט כן. יחד עם זאת עדיין חושב שבממוצע הנשים מקפידות על לבושן יותר מאשר גברים.
הרבה שמחת חיים.

בנושא הלבוש הגברים בעיצומה של

מהפכת הטעם לדעתי התמורה הכי משמעותית שארעה בתחום האפנה כשמדובר בגברים שמותר להם הכל והם יכולים להפוך את הלבוש למגדיר אישיותי מה שלא התאפשר לפני שלושה עשורים אם היית בנקאי - אפשר היה מיד לקרוא מבגדיך שלא לומר עובד יבמ - כחול וזהו אני מסכימה איתך שנשים מודות שהן מקפידות בלבשון הרבה יותר מגברים אבל היום מסרי הלבוש העדכני של הגבר המודרני מגיעים מכל כך הרבה מקורות פרסומת, סרטים, צילומים( רכילות וככה) הופעות בטלויזיה לדעתי, הדרך הכי ארוכה בתחום אפנת הגברים עשתה דווקא העניבה אתה מאד משמח אותי ואני מברכת אותך ברוב שמחה בחזרה (עם אייקון דמיוני)

למעלה