הגדול של הפלויד או הגדול מכולם?

Anuerysm

New member
הא, בגלל זה אני אוהב את הפרוג של הסיקסטיז

כי זה לא היה עדיין פרוג

itaikuskus

New member
אני מוותר מראש

על ויכוח איתך. זה כמו לשחק כדורסל עם ילד חולה תסמונת דאון ולהעיר לו על צעדים. you gotta let some shit sliiiiiiiiiiiiiide........... סתם.

FunkyMonk

New member
אל תשחק איתי

אתה מראש יודע שאני כותב בפורום הזה, ואתה יודע בדיוק מה תהיה התגובה שלי מראש. אם אתה לא מצפה להיכנס איתי לדיון/וויכוח על תעלה הערות מטופשות כאלה מראש. זה לא מסובך. בדיוק כמו שאני לא משמיץ את Pאנק בכל הזדמנות שיש לי (אלא רק במקרים ספציפיים). זה לא עושה לי את זה, במיוחד כשאני יודע שיש אנשים בפורום שכן מעריכים את סגנון הPאנק, ושיש סיכוי טוב שהערות תלושות לגבי Pאנק יגררו לוויכוח.

itaikuskus

New member
לא, זאת זאתי ששרה

לא, אל תשחק איתי...לא זוכר תהמשך...תרגע, מותק תדע, אחת כמוני לא תמצא בעוד מליון שנהההה אתם לא מכירים את זה?

oneman2

New member
כן אלוהינו אוהב החומה

מעריצים אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

holo

New member
זה עוד יתחיל להמאס

ואפילו כבר נמאס עלי, כל הסופרלטיבים חסרי הפרופורציות שהאלבום הזה מקבל. זה בהחלט אלבום אדיר שמטיס אותך לשמיים ובועט בך חזרה לאדמה, אבל רבאק, יותר מדי הודעות של "האלבום הכי גאוני/מושלם/טוב בכל הזמנים". אני יודע שאני בפורום פינק פלויד, ושההערה שלי נראית לכם אולי סתומה והזויה אפילו, אבל אני לא יכול לסבול הגדרות ותיאורים מפוצצים שכאלה (הרבה אנשים מוסיפים את המילה גאוני לכל תיאור ודעה שלה), כי זה פשוט יכול להמאיס עלי לגמרי את האלבום, והפעם זה מתייחס לכל אלבום אחר, אפילו כשמישהו ממליץ על אלבום.

holo

New member
וכן, שמתי לב שהתיאור שאני נתתי לאלבום

יצא בעצמו די מפוצץ, אבל זה מתאים בהקשר של ההודעה.

nikkush

New member
האלבום המגעיל מכולם

חרא של אלבום חוץ מ3שירים בערך עוד שניים חביבים למדי והשאר זבל ובקיצור אלבום חלש בין החלשים של הפלויד בין החלשים בכלל

klod bokevski

New member
יש לי שאלה אליך מר חכם

הבנו שאתה אוהב את החומה גם אני אוהב את החומה החומה הוא חד מ10 האלבומים הטובים שנכתבו אי פעם לדעתי והדארק סייד הוא בין ה3 הראשונים אני מאוד ארצה שתעלה ניתוח משלך לאלבום הדארג סייד, תסביר לנו איזה 4 שירים הם שירים גרועים תנמק את מה שאתה אומר כתבת גם שהאלבום הוא בין החלשים של הפלויד בגלל שזו דעה לא שגרתית,היא דורשת נימוק האם אתה מכיר את כל אלבומי הפלויד? האם שמעת את כולם מספר פעמים? או ששמעתת החומה את WYWH ואת הדארק סייד והחחלטת מי יותר טוב? זה שהחומה הוא אלבום רוק נפלא מקובל על הרבה אנשים,גם כאלה שפחות אוהבים את הפלויד וזה בגלל שהוא שונה מהרבה אלבומים אחרים של הלהקה. מה שכתבת הוא טיפשי לא מבוסס ומחשיד ביותר לטרוליות,למרות שאתה טרול יוצא דופן אם אתה כזה

klod bokevski

New member
ד"א אצלי אישית

אני הכי אוהב את החומה,את הדארק סיד את מדל ואת WYWH בעצםאני די אוהב את כולם:p

nikkush

New member
אנא ממך, הקשב לי מר.בחור

אני מכיר אלבומים אני מכיר את "ה"-אלבומים "ה"-אלבומים של פינקפלויד מכיר את "כל" "ה"-אלבומים של "פינקפלויד" "אני" מכיר דארק סייד אלבום דיי חרא, לא.. בעצם.. הוא חרא הקונספט שלו מעניין ת'תחת לא מספיק קטעים יפים מעדיף להאזין לקטעים הרבה יותר מענגים של הDOORS

* פינק פלויד, לא "פינקפלויד"

ניקוש/לילוש, אני מזכירה לך (שוב) את תקנון הפורום, ובמיוחד סעיף 5 שבו. ראה זאת כאזהרה.

למעלה