הגדול של הפלויד או הגדול מכולם?

הגדול מכולם? לא נראה לי

הייתי ממקמת אותו בין 100 האלבומים הגדולים של כל הזמנים, אבל רחוק מהמקום הראשון. לטעמי זהו גם אינו האלבום הכי טוב של הפלויד; הוא השני האהוב עלי אחרי פייפר, ופחות חדשני ממנו. בסופו של דבר, זה לא ממש משנה. החשוב הוא מה אנו מוצאים מהאלבום הזה, ומוציאים ממנו, עבור עצמנו.

nikkush

New member
בואו ננסה להבין למה חלה כאן טעות חמורה

רגע אחד קטן לא מסויים בין לא מעט מרגעי החומה מסוגל לנתץ לרסיסים כל קטע מתוך בצד האפל עצם העובדה שהרגעים הקטנים של החומה פשוט הרבה יותר גדולים מהרגעים שבצד האפל או של כל אלבום היסטורי אחר לא מותירה אוויר בריאות לאנשי האפלה לכן אטימות יתר בנוגע לסוגיה הזו עלולה להוביל להתפתחות של הפרעות חרדה לטווח הארוך של רב ילדי הפורום התמימים ואנו דואגים לשלומם דארקסייד נורא יפה בתור פוסטר לעטיפה קניתי את האלבום תליתי את הפרונט של העטיפה זרקתי את הדיסק היישר לפח והרגשתי סיפוק אדיר

klod bokevski

New member
לא זורקים דיסקים של פינק פלויד לפח

עדיין לא נתת לי את הנימוק שלך למה טוב ומה לא טוב בדארק סייד ולפי סגנון הדיבור שלך,אני חייב להודות שלא נראה יל שאתה בכלל מסוגל לעשות כזה דבר

nikkush

New member
לא אמרתי שג'ים מוריסון לא חסר

הוא פשוט לא מספיק טוב הוא חביב הוא בנלי לא יוצא דופן לא עוצמתי לא מרשים שאחשוב אם ליחס לו חשיבות במדד טיב שכבת העשירון העליון אז נכון שיש בו לא מעט רגעי קסם אבל הם לא מצליחים לכפר על האבל שנעשה לכן מעט זה לא מספיק לכן זה אלבום זוועתי ברובו השולט ולכן הוא זבל מעובד לעומת יצירת מופת מושלמת כמו החומה כלכך עשירה ברגעים הרבה הרבה יותר עוצמתיים יחודיים פורצי דרך מרחיקי לכת מה גם שסימפוניות מעטרות אותה ומוסיפות עוצמה עכשיו אם לא אכפת לך אני מעדיף להאזין כעת לקטע באותה מידה שאני לא רוצה להאזין לאף קטע אחר בצדהאפל ואיזה קטע הקטע הוא מחוץ לקטע הוא בכלל לא שלהם הוא של להקת הדורס והוא מכונה הילד שהוחלף בילד אחר והוא פשוט הרבה יותר מענין מכל השיעמום הרצוף הזה שנקרא הצדהאפל שיגבירו קצת את הביפיאמ די נמאס מהעייפות הזאת דארקסייד זה אלבום ללפני השינה כמו גם ערוץ1 בשעה 12 (נדמהלי ) כאשר אבשלום קור עולה למרקע ומקצר לנו את תהליך ההרדמות

nikkush

New member
אני רק אציין כמה דברים טובים

רצועה 2 חביבה רצועה 4 עם קאט רציני על 2וחצי דקות ראשונות בערך דיי מעולה במיוחד הסולו והמעבר לרצועה 2 לקראת הסופ רצועה 5 חביבה למדי רצועה 6 מ3:00ומעלה בלבד תענוג רצועה 8 הזויה למדי רצועה 9-10 עם המעבר בינהם חביבה למדי

רצועה?

אני לא שומע דיסקים ברצועות, ודווקא השיר השני נחשב בד"כ לחלש יותר באלבום ושוב,אני לא מבקש שתגיד יל מה טוב,כי הכל טוב מה רע

nikkush

New member
הרע המוחלט = כל מה שלא הוזכר

מה שהוזכר לא בהחלט יוצא מהכלל אם כי חביב\חביב מינוס לרב

לאלאלאללאלאללא

אני רוצה לראות אותך כותב TIME זה חרא שיר אני רוצה לראות שאתה באמת חושב ככה ותסביר למה הוא לא מלודי המילים טיפשיות הנגינה לא טובה החיבור לא טוב התזמון לא נכון תן סיבה

nikkush

New member
ברור שהזכרתי אותו

"רצועה 4 עם קאט רציני על 2וחצי דקות ראשונות בערך דיי מעולה במיוחד הסולו והמעבר לרצועה 2 לקראת הסופ"

FunkyMonk

New member
אל תאכילו את הטרולים!

נמאס, כל זאטוט כאן שכותב הודעה שחמישים אחוז ממנה זו המילה "חרא" מכל מליון תגובות נזעמות. די! אתם נותנים לו תירוץ להמשיך.

MilkShack

New member
סתום ת'פה =]

ולך לראות "האם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו'"

WeHaveExplosive

New member
אצלי זה משתנה

פעם שמעתי רק ביטלס ופינק פלויד, היום אני מגלה להקה אחת לפחות בשבוע (אני לא אומר את זה מתוך השווצה או משהו כזה). היום אני כבר כמעט לא מוצא את עצמי מקשיב לפינק פלויד, ולכן האלבום הזה בוודאי לא יהיה בעשיריית האלבומים הטובים ביותר שלי. הוא גם לא האלבום הכי טוב של פינק פלויד לדעתי, פייפר לוקח אותו. אבל נראה לי שהוא יכנס איפשהו במקום ה-20 או השלושים. אני חושב שהעשירייה שלי תיראה בערך ככה: 1.John Coltrane - A Love Supreme 2.Tom Waits - Swordfishtrombones 3.The Beatles - Revolver 4.Aphex Twin - Richard D. James Album 5.The Future Sound Of London - Dead Cities 6.The Velvet Underground - The Velvet Underground & Nico 7.Massive Attack - Mezzanine 8.Miles Davis - Birth Of The Cool 9.John Coltrane - Giant Steps 10.Radiohead - Kid A והייתי יכול להמשיך, אבל אין לי כוח. ושוב, אני מדגיש - כל מה שאני אומר פה היא דעתי בלבד.

למעלה