בר טוב הראשונית שיש 0% זרעים תקינים אך ב7% אכן יש גרעין תקין וזה הכי חשוב ורק מאלה יבוא הגואל ..מה את אומרת מיכלי זה נישמע לך מעודד זה מפחיד אותי נורא ואני במתח כי השיטה עולה הרבה וזה דיי מעציב אם זה לא יצליח .... אני גם מ ובטלת להזכירכם ..
אם הזרע אצלכם אכן כל כך גרוע, סביר להניח שיקחו לכם הרבה יותר טיפולי איקסי רגילים להיכנס להריון מאשר טיפולים עם sperm selection עכשיו תחשבי את העלות הכספית, הרגשית והגופנית של כל הפריה כזאת ותראי אם זה שווה לפחות את הניסיון.
הטלפון של ד"ר בר טוב מבר אילן הינו: 5343328. את יכולה לדבר עם חני- היא מנהלת המעבדה של ד"ר בר טוב. היא מאוד נחמדה וסובלנית ואפשר לשאול אותה שאלות (והרבה). היא זאת שהיפנתה אותי לד"ר ברקוביץ בגבעת שמואל. אני צריכה להגיע אליו ביום שני הקרוב. הטלפון של ד"ר ברקוביץ, 5324161. גילה
בכמות אך המורפולוגיה הצורה והאיכות לא כ"כ טובה לדעתי היא דיי גרועה למרות שלא הצלחתי להבין מברקוביץ עד היום עד כמה זה גרוע .. בבדיקה ברמת מרפא יצאה תוצאה של 2% תקינים מול 98% שלא תקינים .. לדעתי זה בעיתי בגלל זה הלכנו לשיטה .. בהצלחה לכולנו
שמירת הריון! עוד דבר ששכחתי להגיד - אם אכן זו הבעיה ואתם מתאימים לטיפול, צריך לבדוק בקופת חולים ועם הביטוח המשלים שלך אם הם משתתפים בהוצאות על IVF פרטי במדיקל סנטר בהרצליה, כי רק שם אפשר לעשות את זה.
אבל יש דוקא השתתפות כמעט מלאה על השהייה במדיקל סנטר וזה מכסה 85% מהעלות ז"א יהיה לך לשלם לביה"ח 500 ש"ח השיטה של בר טוב משולמת בניפרד והיא עולה 2000 ש"ח בזמן ההפריה עצמה .. [ז"א כל התהליך ]+500 ש"ח לבדיקה ראשונית בשביל לראות אם השיטה מתאימה לכם ..את צריכה לקבוע תור לבעלך ושיעשה את הבדיקה לראות אם הוא פונטנציאל לשיטה בכלל ... ולמה דוקא במדיקל כי רק ברשת מדיקל עושים את השיטה של בר טוב ורק שם עובדים עם השיטה בכל הארץ יש 3 סניפים של מדיקל [בהרצליה ברשל"צ וביה"ח אלישע ]