הגדלת זרע * 6000 -שאלה...

ligo

New member
מיכל-ריתוק נעים למיטה ../images/Emo85.gif

זה בהחלט הריתוק הכי משמח שאני יכולה לחשוב עליו. למה את בשמירה? וכמה זמן תצטרכי להיות במיטה? והכי חשוב- מפנקים אותך?

מיכל @

New member
ליגו, תשאלי אותי בפורום הריון

זה לא נראה לי המקום לענות על שאלות כאלה.

לבאבו ולכל השאר הטלפון -03-5318219

זה הטלפון של המעבדה באבו תתקשרי בין השעות 8-11בבוקר! אחה"צ לא יודעת אם עונים הבדיקה ההתחלתית להתאמה עולה 500 ש"ח ואח"כ האקט עצמו בזמן שנותנים את הזרע [הפרדת הטובים]עולה 2000 ש"ח וחוץ מזה יש גם את העלות במדיקל סנטר כי רק ברשת מדיקל סנטר רשלא"צ והרצליה עושים זאת עם יש לך ותק במכבי יש 83% סיפסוד ... זהו יוצא שבסוף את משלמת קרוב ל3000 ש"ח לא כולל ההוצאות על ההורמונים אבל זה שווה תוך פעם פעמיים יש סיכוי של 40% להרות ונידמה לי שהם עובדים גם עם בעיות לא מוסברות בהצלחה ותעדכני אותי מחר על כך ... שאלה לי אלייך איזה קופה את כי זה שייך לעינין הסיפסוד ?
יונית

gilal

New member
יונית, שאלה

קבענו תור לד"ר ברקוביץ ליום שני הקרוב. הופניתי דרך מנהלת המעבדה של ד"ר ברטוב מבר אילן. איך ד"ר ברקוביץ? את הזכרת כאן שאת ניגשת לטיפול בחודש הבא. קודם כל שיהיה בהצלחה. תוכלי להסביר לי מה התהליך? אני אשמח לשמוע ממך בענין. תודה גילה

גילה אצלי זה היה קצת שונה ..

כי קודם הייתי אצלו עברתי 2 הזרעות שלא הצליחו ואח"כ הוא ראה לנכון להפנות אותי לשיטה בגלל שלא צברתי מספיק ותק במכבי בשביל לקבל סיפסוד של 83% אז נאלצתי להמתין עד החודש הבא[עינין של 7 חודשים ]שהיגיע סוף סוף ... אז ד"ר ברקוביץ רופא חביב ישר ושמו הולך לפניו .. הוא עובד גם במאיר בכ"ס במדיקל סנטר ועם ברטוב כנראה עם תגיעי אליו הוא ישאל אותך אם עשיתם את כל הבדיקות כמו צילום רחם ..בדיקת זרע יעשה לך בדיקה לאיתור הביוץ לראות אם הוא תקין אם עוד לא עשית הזרעות בטח יעשה אחת או שתיים זאת חובתו כרופא ..אפילו אם יש בעית זרע חמורה .. ורק אח"כ אם זה לא יצליח תעשו את השיטה של בר טוב.. הרופא אוהב ללכת מהקל לכבד וככה צריך לעשות אני מדברת מניסיון .. שיהיה בהצלחה אני פה לכל שאלה יונית
\

עינתפ

New member
קופ"ח מכבי לא מסבסדת את השיטה

אצל פרופ בר טוב. אין השתתפות אפילו אם יש לך את כל הביטוחים שלהם. מה שכן היא מחזירה 85% כמו שיונית רשמה לך. ככה שאחרי כל האחזרים יוצא אולי 500 ש"ח שאת שילמת. בלי הזריקות שלי עלו, ועלו ואולי הייתי צריכה לקחת משכנתא.

gilal

New member
יונית, ואם אנחנו לא מעוניינים

לעבור את תהליך ההזרעות, אלא ללכת ישר על הפריה חוץ גופית. מה עושים? גילה

גילה בקשר לשאלתך לא תמיד את מחליטה

בדרך כלל זה הרופא שקובע ולא את לפי רמת הבעיה יכול להיות אבל זה נדיר שהוא ישר ישלח אותך להפריה ... אבל מניסיון רופאים אוהבים ללכת מהקל לכבד ותאמיני לי זאת הדרך הנכונה ויש גם הצלחות בהזרעות .. בהצלחה אשמח לעזור יונית

GALITDOL

New member
לגילה

דר ברקוביץ הוא רופא צעיר מקסיםםם נמרץ ובעל סובלנות שלא תסולא בפז. אני עזבתי לטובתו רופא שהיה ממש קצר סבלנות כלפי. אל תחשבי פעמיים. בעניין התהליך יונית כבר ענתה לך. שיהיה בהצלחה גלית

GALITDOL

New member
יוניתי ../images/Emo25.gif

בהצלחחחחה. כתבתי גם למטה שהאחוזי הצלחה עפי דברע פרופ בר טוב בעצמו היא 58% הצלחה. אני בתחילת שבוע הבא מיועדת לעבור את ההפריה בשיטה זו. נכון שדר´ ברקוביץ מקסים או שזה רק ההורמונים שלי ??? מקווה לבשר לך על 100% הצלחה בעוד כשבועיים.. גלית

GALITDOL ד"ר ברקוביץ נחמד מאוד ..

לא היתי אצל יותר מידי רופאים אבל ד"ר ברקוביץ נימנה בין היותר סימפטים ממתי את אצלו ? אולי ניפגשנו ? שיהיה לשתינו בהצלחה עם שיטת ברטוב ושניראה בסוף שלא תרמנו לו כסף לחינם
יונית

GALITDOL

New member
תודה לכולכן. אני אכן מטופלת של

דר ברקוביץ. פשוט רופא נפלא וסובלני להפליא לידיעתכן עפי דברי פרופ בר טוב השיטה הזו היא ברת 58% הצלחה- וזה ציטוט מחברה שביקרה אצלו באופן פרטי בבר אילן. אני בלאומית הקופה נותנת התחייבות ואני צריכה להוסיף כ 700 שח אני די אופטימית. המפליא הוא שבבדיקת זרע הרגילה תאי הזרע נראו תקינים באכותם ובכמותם. אולי זה יתן לכולנו קצת יותר תקווה מ23%...

לי חני מהמעבדה של בר-טוב אמרה ..

שרופאים בחירים ביותר בחו"ל מצאו לנכון לפרסם את השיטה בעיתון מאוד אקסלוסיבי הסיבה לזה שהגיעו למסקנה שאכן השיטה טובה מאוד לזוגות עם בעיות מורפולוגיה ... מקווה שעוד רופאים בארץ ישמעו על זה וידרבנו זוגות לעבור לשיטה וכמובן גם קופ"ח יכירו בה מתי שהוא ..

GALITDOL

New member
קיבלתי התחייבות מלאומית לשיטת בר טו

בהשתתפות עצמית של 750 שח.

באבו

New member
שלום לכולן, תודה!! ועוד תגובות.. |חיבוק

היי, קודם כל, תודה על מבול התשובות.. ו.. אני עדיין קצת מבולבלת.. מיכלוש, היתה לי הרגשה שזו הסיבה שאת מרותקת למיטה, אבל לא העזתי לשאול.. (לפעמים זה גם יכול קצת לצבוט..) אז, מזל טוב, ובהצלחה.. ותשמרי עליו טוב טוב.. ולשאר הבננות
... אני חושבת שהכי טוב שאני אתקשר לטל´ שהבאתם לי.. ושם אברר עם חני הנחמדה את כל השאלות שרציתי לשאול.. אתן חושבות שד"ר בוצ´אן הנחמד לא יהיה בעד..??? (מי כתבה לי שם שאנחנו אצל אותו רופא, והוא לא כ"כ המליץ?????? ..
(מצטערת שלא זכרתי את השם, קראתי את הכל בבת אחת.. ועכשיו, בתוך ההודעה אני לא יכולה לראות) בכל מקרה, גם לגבי העלות..
, אני לא כ"כ מודאגת, ולא בגלל שאני מולטי.. יש לי ביטוח בריאות מקיף ומלא מהעבודה, שישלים לי גם את ההוצאה הזו.. וחוצמזה, מה לא נעשה בשביל ייצור קטן עם ריח?????.
יאלה, תודה לכולכן, אני הולכת להתקשר..
, אני אצטט את השיחה עם חני, ומי שרוצה לשאול שאלות... בבקשה... שבוע טוב, באבו

למעלה