הגדת פסח גרסת 2002

הגדת פסח גרסת 2002../images/Emo158.gif

אתם כרגע בתפקיד הרב הראשי לישראל שהוציא מהודרה חדשה של ההגדה. את מי תלהקו לתפקיד החכם ? לתפקיד הרשע ? התם ? וזה שאינו יודע לשאול ? (כמובן שיכולה להיות רשעית, חכמה וכו´)

שאלה טובה, הנה 10 המכות...

1. קיילי מינוג 2. נלי פורטדו (צפרדע) 3. רובי ויליאמס (מנדבושצ´קעס) 4. אן סטינק (ארבה) 5. ווסטלייף (ערוב) 6. בריטני ספירס (שחין) 7. שרית חדד (דבר) 8. אייל גולן. 9. מייקל ג´קסון 10. כריסטינה אגילרה (חושך - מהה זה לא לפי הסדר התנכ"י)
חולת נפש

המכות בעייני

בלי חשיבות לסדר(ולא בהכרח הכי גרועים,לאילישה קיז יש כישרון,אלא אלה שהכי מעצבנים אותי): 1.ווסטלייף 2.ג´ניפר לופז 3.בקסטריט 4.נלי פורטדו(שזה לבד 5-6 מכות) 5.אלישיה קיז 6.אנסיק 7.בלינק 182 8.לינקין פארק 9.קריד 10.וכמובן איך אפשר בלי-לימפ ביזקט.

howiefan

New member
אז ככה:

1. סלין דיון 2. מרלין מנסון 3. אן סינק 4. בריטני ספרס 5. איל גולן 6. שרית חדד 7. 98 מעלות 8. ווסטלייף (למרות שלא עד כדי כך) 9. ג´ה רול 10. באסטה ריימס

howiefan

New member
שאלה יפה

חכמה, בהחלט קיילי וצוותה שעשו עבודה יח"צנית מעולה וגרמו לה להצלחה כלל עולמית בפעם השנייה, לאחר שכמעט קברו אותה (לא פיזית). רשע, בריטני ספרס, שוב היא עושה צרות, לא מספיק שהיא כבר זכתה לחשיפת יתר, ולא מספיק היא מקללת את המעריצים שלה (מי אלו?) עכשיו היא הגיעה לכנס מעריצים מחוץ לחנות בארה"ב, אנשים חיכו לה בתור שעות על גבי שעות, מה עשתה המסולקנת? התעלמה מהם... התם, כירסטיאנה מילאן, יש לה עוד מה ללמוד, היא חושבת שהיא פענחה את כל עולם הפופ והמוזיקה לפי ראיונות שהיא נותנת, תמימה, מאוד תמימה. שאינו יודע לשאול, נלי, למרות שהיא מוכשרת ללא ספק, ויש לה יופי אקזוטי מבוקש, מסתבר שהילדה לא ממש, איך אני אגדיר את זה בעדינות? לא ממש חכמה, ואני לא ארחיב בעניין. לגבי הגברים, אני עדיין צריכה לחשוב על זה

לא כתבתי בפורום הזה

איזה חצי שנה(אז זה היה פורום מוזיקה) ושום דבר לא השתנה. חאלללללללללללללללס.אנשים הופכים את בריטני ספירס לשטן.על מה אנחנו מדברים פה?ילדה בת 19-20 שמהווה בסך הכל בובה של חברות תקליטים,מפיקים,יחצ"נים וכו´.להגדיר אותה כ"קורבן" זו הגזמה פרועה(הלוואי עליי אחוז מהכסף שהיא עושה בשנה) אבל רשעה היא לא.סתם בובה(מחוסרת כל כישרון אומנם),לא יותר. במה היא שונה ברמה העקרונית מג´ניפר לופז,מנדי מור ואולי אפילו קיילי מינו(אני לא יודע אם היא כותבת בעצמה את השירים שלה,ואם כן אני חוזר בי)?היא פחות נחמדה?את מכירה אותה???תחשבי מה הצלחה כזו יכולה לעשות לבחורה בגילה. ההצלחה המסחרית המדהימה שלה הפכה אותה לסוג של סמל הרע בתרבות המערבית למרות שבעצם יש עוד עשרות כמוה.תאשימו את חברות התקליטים ,לא אותה. בריטני ספירס היא מוצר וככזו היא תעילם ברגע שהיא תפסיק למכור.להבדיל ממקרה מדונה למשל,ה"סיפור" אצל בריטני הוא רק ההצלחה.בכל פרמטר אמפירי אחר יש במיינסטרים של המוסיקה העולמית בחורות שעולות עליה בהרבה,ולא רק במוזיקה,אלא אפילו מבחינה חיצונית(בריטני ספירס לא יפה, ואולי זה חלק מהקסם שלה בעייני ילדות בנות 12 שבגלל זה יכולות להזדהות איתה).ברגע שאתם מדברים עליה כל הזמן עד רק מעריכים לה את הקריירה.תתעלמו וכך היא גם תעלם.

howiefan

New member
קבלו תיקון

לגבי השרלילה, ז"א בריטני חחחחחחח. עכשיו הסתבר שהסיפור שונה, לפי חדשות ערוץ 10 וערוץ 2, הגיעה ה"כוכבת" להקרנת סרט הבכורה המזוויע שלה (לא, לא ראיתי ולא אראה תודה), בבריטניה. מעריציה חיכו לה בתור שעות מחוץ לאולם ההקרנה, אך השרלילה החליטה שלצלמים ולכתבים היא כן נענית, ואילו ממעריציה הרבים (מי אלה?) היא מתעלמת. ייצורה שכזו, עכשיו היא חוללה שערורייה בבריטניה, מה שאומר שזמנה מתקצר, שזה כבר טוב. וגם בגלל זה מגיע לה תואר הרשעית. בירטינל´ה אל תשכחי אף פעם, מעריציך הם אלו שעשו אותך, והם אלו שיורידו אותך, זמנך מוגבל. what goes around comes around

קיילי מינוג חכמה?

אהה נכון שכחתי, להופיע עם תחתונים וחזייה על הבמה ולהראות לכל העולם את התחת והקאנט הגדולים שלה זה דבר גאוני ביותר! לא כל בחורה יכולה! והמוזיקה שלה, פששש....
חולת נפש

אתם כל כך מעצבנים!

אולי חלאס לרדת על זמרים. "בריטני טיפשה, קיילי מעצבנת" צאו מזה! השירשור הזה נהרס בגלל שחלק מהאנשים פה לא מסוגלים להבין את העובדה שיש אנשים שאוהבים את קיילי, בריטני, בקסטריט וכו´. אתם מתוכחים פה על שטויות. ניקול מה אכפת לך איך קיילי מופיעה?! את לא אוהבת את המוסיקה הזאת אז תשתקי, ההודעה הזאת ממש לא היתה נחוצה כמו עוד הרבה הודעות בשרשור הזה. זה שאת אוהבתאת מרלין מנסון או וואטאבר לא הופך אותך ליותר מגניבה, או אומר שיש לך טעם יותר טוב במוסיקה.

טוב אז לא מרלין מנסון

פשוט זה השם שהזכרת. אבל מה זה משנה, אני חושבת שהבנת את הפואנטה.

תפקיד החכם - מרלין מנסון.

תפקיד הרשע - בריטני ספירס. תפקיד התם - אלישיה קיז. (כי היא נראית כזאת אהבלה) וזה שאינו יודע לשאול - אמינם.
חולת נפש

חחח... נכון.. אבל הוא דווקא דיי

אינטלגנט שחושבים על זה... והוא גם שונא את בריטני ספירס וקיילי וכל השאר שזה כבר הופך אותו לחכם. חוצמזה לך תמצא חכמים בתעשיית המוזיקה של היום, קטסטרופה!!!
חולת נפש

חולוני

New member
לא, הוא לא.

האמת שאני יותר שונא אותו מאשר את בריטני וקיילי.. הבנאדם כולו פוזה מסריחה..זה נקרא לך בנאדם אינטלגנט? ולמה את מתייחסת אל המוזיקה כאל תעשייה? מוזיקה זאת אמנות (לפחות בשבילי ובשביל מי שבאמת אוהב מוזיקה), ואמן באמת חכם (לא מרילין מנסון) במוזיקה, זה אמן שלא מתפשר על המוזיקה שלו ולא מתמסחר למרות לחץ מצד חברת התקליטים שלו..ויש די הרבה כאלו כיום, כמובן שרובם באנדרגראונד אבל לא משנה.. אבל אם ניקח דוגמה לאמן\ים במוזיקה הפופלארית של ימינו שלא מתפשר על המוזיקה - אז ללא ספק זה יהיה תום יורק סולן רדיוהד, שלמרות הפופלאריות העצומה לה זוכה הלהקה, לא מתפשר על המוזיקה שלו ואפילו לוקח את הלהקה לכיוונים הרבה יותר אקספרימנטליים מאשר בתחילת דרכה (ע"ע קיד איי ואמניזיאק).

סלח לי חולני

אבל ענין ה"מתייסרים" של רדיוהד הוא לא פוזה?הם לא עושים קליפים? תקן אותי אם אני טועה אבל שיננו אוהבים מאד את גאנז והסמיתס שעשו קליפים ולפחות במקרה גאנז השקיעו הרבה גם בפוזה. גאנז של תחילת שנות ה90 היו מבחינה עקרונית כמו כריד או לינקן פארק של היום-הסמל של ה"רוק המסחרי".על זה שהרוק המסחרי האמריקאי של היום הוא תת רמה אני חושב שנסכים אבל ברמה העקרונית אין הבדל.הם מסחריים באותה מידה.

חולוני

New member
אוף..שוב פעם...

אתה לא יודע לקרוא? חולוני לא חולני..נמאס כבר שכל בנאדם שני רושם חולני... בקשר לרדיוהד - "מתייסרים"? מי אמר? אתה אמרת. לרדיוהד אין שום פוזה. יש להם מוזיקה מלנכולית...זה מה שהם עושים..הם יוצרים רוק מלנכולי אקספרימנטלי..מה בדיוק פוזה בזה? עוד מעט תגיד שגם לפורטיסהד יש פוזה? ובוא אני אגלה לך משהו על רדיוהד - אחרי שיצא "אוקיי קומפיוטר" ב-97 (לדעת רבים אחד מאלבומי הרוק הטובים בכל הזמנים), הם היו אחת מהלהקות היותר פופלאריות בעולם. הם היו עד כדי כך פופלאריים, שהם נלחצו פתאום ההצלחה המסחרית (דבר שהם לא רצו בכלל...המוזיקה שלהם גרמה לפופלאריות שלהם ולא המראה החיצוני שלהם...הם גם די מכוערים למען האמת..), הסתגרו מהתקשורת, ובניגוד לציפיות שיוציאו עוד אלבום רוק בסגנון "OK", לקח להם 3 שנים עד שהם עברו את ההיסטריה "שאחרי OK"..ועד שהוציאו את KID A, אלבום שבכלל לא מזכיר את "OK" אפילו קצת...הם אפילו סירבו להוציא קליפים מהאלבום כי הם פשוט לא רצו לשווק את עצמם, ורק אחרי לחץ אדיר מצד המעריצים שלהם שביקשו מהם, הם הסכימו להוציא קליפים מהאלבום הבא שלהם, "אמנזיאק", וגם הקליפים ממנו הם קליפים אומנותיים, ולא סתם קליפים שנועדו לשווק את האלבום... רדיוהד אולי פופלאריים, אבל ממוסחרים ממש לא. הם לא מתפשרים על המוזיקה שלהם על מנת להשיג קהל יעד גדול יותר (ע"ע מרילין מנסון וכל שאר זבלוני MTV). בקשר לגאנז - אכן לגאנז הייתה פוזה, אבל זאת הייתה פוזה טבעית (מה לעשות שזה באישיות של אקסל..הייתה לו את הפוזה הזאת עוד לפני שהחתימו אותם על חוזה בכלל, יש הרבה סיפורים שאין לי כוח להכנס אליהם עכשיו...), וגם הם לא התפשרו על המוזיקה כמו הרבה מהלהקות של ימינו.. תקשיב ל- Estranged ול- Civil War ותבין. יש הבדל בין פופלאריים לממוסחרים.. בדר"כ הפופלאריות והמסחריות באה ביחד (תפתח MTV בימינו ותבין), אבל תמיד יש מקרים יוצאי דופן...

למעלה